Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

«Το αληθινό και το δίκαιο έχουν από τη φύση τους μεγαλύτερη δύναμη από το ψέμα και το άδικο» είχε πει ο Αριστοτέλης.

Αγαπητοί Συμπολίτες μου δεν είμαι πολιτικός. Υπηρέτησα ως πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού σε μάχιμες θέσεις και με τους συναδέλφους μου ήμασταν οι σημερινοί ακρίτες της πατρίδας μας, με γνωστότερο παράδειγμα τη θυσία των συναδέλφων και φίλων μου στα Ίμια.
Ως απόστρατος, με...
ακαδημαϊκές σπουδές στον πολιτικό και οικονομικό τομέα, αντιλαμβάνομαι ότι η ασφάλεια, καθώς και η οικονομική και πολιτική ανεξαρτησία της χώρας μας απειλούνται. Τα Μνημόνια που υπογράφτηκαν χωρίς να διαβαστούν, βάζουν σε κίνδυνο το δικό μας μέλλον και το μέλλον των παιδιών μας. Αγαπώ την πατρίδα μου και τον τόπο μου και θέλω να έχω τη δυνατότητα να συνεχίσω να την υπερασπίζομαι από τη θέση του μάχιμου πολίτη.
Γι’ αυτούς τους λόγους συστρατεύτηκα με τον καθηγητή πανεπιστημίου Κρήτης Νότη Μαριά και τους «Αντιμνημονιακούς Πολίτες», οι οποίοι δεν εκφράζουν τον ξύλινο πολιτικό λόγο στον οποίο έχετε συνηθίσει. Οι κοινές πολιτικές μας θέσεις, μας έθεσαν στο πλευρό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και του «Άρματος Πολιτών».
Η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι ηγέτες της επιδόθηκαν σε λάθη είτε από ανικανότητα, είτε σκόπιμα, εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα. Αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα τη μείωση μισθών και συντάξεων, την αύξηση της ανεργίας, το κλείσιμο πολλών ιδιωτικών επιχειρήσεων, την προσπάθεια ιδιωτικοποιήσεων κερδοφόρων δημοσίων επιχειρήσεων, το ξεπούλημα δημοσίων εκτάσεων, την κατάσχεση ιδιωτικών περιουσιών, την αύξηση της φτώχειας, τα συσσίτια και την εξαθλίωση πανελληνίως, με αποκορύφωμα την απώλεια ανθρωπίνων ψυχών.
Τα οικονομικά μέτρα που μας επέβαλαν το ΔΝΤ και την Τρόικα δεν είναι αποτελεσματικά. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε όλες τις χώρες που αναμίχθηκαν έφεραν την εξαθλίωση και τη χρεοκοπία.
Οι θιασώτες του Μνημονίου ρωτούν: «Μα υπάρχει εναλλακτική λύση?».
Ναι! Υπάρχει! Η «Εθνική Αντιπρόταση» μέσα στο «Συγκεντρωτικό Οικονομικό Πρόγραμμα» των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Στις 6 Μαΐου σας καλώ να επιλέξουμε μαζί την ελπίδα πάνω από το φόβο.
Να σκεφτούμε πριν ψηφίσουμε.
Να επιλέξουμε την ενότητα απέναντι στη διαμάχη και την διχόνοια.
Να δώσουμε τέρμα στα μικροκομματικά συμφέροντα και τις ψεύτικες υποσχέσεις.
Με την ενότητά μας γινόμαστε δυνατοί και μαχόμαστε σθεναρά απέναντι σε όσους και σε ότι μας εξευτελίζει ως λαό και ως χώρα.
Ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε!


Νεκτάριος Μεταξάκης
Υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου
«Ανεξάρτητοι Έλληνες»
nekmetax@yahoo.gr
facebook nektarios metaxakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου