Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αρχισέ η προπαγάνδα!Bloomberg: Ισχυρή κυβέρνηση άμεσα - η έξοδος από το ευρώ είναι κοντά


Bloomberg: Ισχυρή κυβέρνηση άμεσα - η έξοδος από το ευρώ είναι κοντά Η ταχύτητα με την οποία θα σχηματιστεί η επόμενη κυβέρνηση και η δύναμή της στη Βουλή θα είναι κρίσιμο κριτήριο για τις αγορές αλλά και την προώθηση των μεταρρυθμίσεων, τονίζει το πρακτορείο ειδήσεων.

Οι συντάκτες αναφέρονται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν ότι...
η Βουλή μπορεί στο άμεσο μέλλον να περιλαμβάνει μέχρι και 10 κόμματα, καθώς και στην μεγάλη συρρίκνωση της ισχύος των δύο παραδοσιακών κυβερνητικών σχηματισμών.
«Το καθοριστικό μήνυμα των δημοσκοπήσεων είναι ότι θα προκύψει ένα δυσκίνητο κοινοβούλιο» εκτιμά ο Λευτέρης Φαρμάκης, στρατηγικός αναλυτής για την Nomura International, αλλά προβλέπει ότι «το πλέον πιθανό αποτέλεσμα θα είναι ο σχηματισμός μίας κυβέρνησης συνασπισμού μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ».
Υπάρχουν δύο βασικές ανησυχίες, σημειώνει στο Bloomberg η Σάρα Χιούιν, οικονομολόγος της Standard Chartered στο Λονδίνο. «Αφενός, μπορεί να χρειαστεί χρόνος για τα δύο μεγάλα κόμματα να διαπραγματευτούν τους όρους μίας συνεργασίας μετά τις εκλογές. Αφετέρου, χωρίς «καθαρή» εντολή από το κοινοβούλιο, η νέα κυβέρνηση πιθανότατα θα αντιμετωπίσει διαρκή κοινοβουλευτική αντίσταση για τη λιτότητα και τις μεταρρυθμίσεις», όπως εκτιμά.
Προσθέτει μάλιστα ότι μπορεί να προκύψει ο αριθμός των 150+1 βουλευτών για την συνεργασία, αλλά «για να νομιμοποιούνται τα συνεχιζόμενα σκληρά οικονομικά μέτρα, χρειάζεται μία συμπαγής κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

www.ethnos.gr

3 σχόλια:

  1. http://anti-ntp.blogspot.com/2012/04/blog-post_2546.html ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://forza-grecia.pblogs.gr/2012/04/deite-ta-oloi-skandala-pasok-nd-meta-apo-ola-ayta-tha-toys-xanap.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΝΤΑΣ!! ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ. ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ΜΗ ΕΛΕΝΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.ΒLOOMPERG...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή