Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

Τον δωροδόκησαν με μια γελάδα, ένα μοσχάρι ... και μια σύζυγο! Στην αντιρατσιστική Ν. Αφρική φυσικα


sizigosΑφού δεν του δώρισαν και κανέναν νεαρό σε μορφή... σούσι πάλι καλά να λέμε!
Προφανής η δικαίωση όλων των αντιρατσιστών που επί χρόνια διαμαρτύρονταν για τους "κακούς λευκούς" στην Νότιο Αφρική. Μετά την "δημοκρατικοποίηση" της χώρας αυτή βυθίζεται...

στην βαρβαρότητα. Παγκόσμια πρωταθλήτρια σε βιασμούς και εγκληματικότητα, με τους φύλαρχους να κάνουν ό,τι θέλουν εκτός των μεγάλων πόλεων και όλα τα υπόλοιπα (αφρικανικά) γνωστά.
Έρευνα μετά από πιέσεις που άσκησαν πολλές οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών διενεργούν οι αρχές της Νότιας Αφρικής για τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο διευθυντής της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας έλαβε πρόσφατα για δώρο μια νεαρή... σύζυγο. «Λάβαμε πολύ μεγάλο αριθμό καταγγελιών για αυτήν την υπόθεση και ξεκίνησε έρευνα εις βάθος», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Ισότητας των δύο φύλων, Τζάβου Μπαλόγι. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο η έρευνα θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες. Στο επίκεντρο του σκανδάλου βρίσκεται ο διευθυντής της δημόσιας τηλεόρασης Χλάουντι Μοτσόενενγκ στον οποίο ένα λόμπι που εκπροσωπεί τους εθιμικούς φυλάρχους της χώρας πρόσφερε για δώρο μια νεαρή γυναίκα, μια αγελάδα και ένα μοσχάρι. Μια εφημερίδα του Σοβέτο ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι οι φύλαρχοι, που θέλουν να προωθήσουν την κουλτούρα των φυλών τους στα μέσα ενημέρωσης, παρέταξαν δέκα νεαρές γυναίκες στο χωριό Τοχογιάντου, στην επαρχία του Λιμπόπο και κάλεσαν τον Μοτσόενενγκ να... διαλέξει. Η εφημερίδα δημοσίευσε και τη φωτογραφία της γυμνόστηθης «εκλεκτής» του, της Βανέσα Μουτσουάρι, μιας 22χρονης φοιτήτριας ανθρωπίνων πόρων. Πίσω από το «ζευγάρι» διακρίνονταν επίσης η αγελάδα και το μοσχάρι. «Το έθιμο του να δωρίζονται γυναίκες, σαν να ήταν ζώα, συνιστά σοβαρή οπισθοχώρηση και προσβολή για τα 20 χρόνια δημοκρατικής προόδου και ελευθερίας, κυρίως όσον αφορά τη συμβολή των γυναικών», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Γυναικείων Θεμάτων Κενόσι Ματσέπα. Ο διευθυντής της τηλεόρασης μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για την έρευνα σε βάρος του.
Μπορεί τώρα οι αφρικανοί να φοράνε κουστούμια αλλά στην ουσία τίποτε δεν αλλάζει!


elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου