Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Αντιφασιστική παράνοια : Οι Femen καλούν τις γαλλίδες να πηδηχτούν με μετανάστες για να ... αντιταχθούν στην Λεπέν


10259180 706963726012064_4729646312122125603_oΣόκ προκαλεί από χτές το βράδυ η νέα  "καμπάνια" των Femen. Η οποία καλεί τις γαλλίδες να "πάνε" με μετανάστες, προκειμένου να αντιταχθούν στον "Φασισμό". όχι δεν σας κάνουμε πλάκα, διαβάστε τι λένε:...

"H Marin Lepen κάλεσε τον γαλλικό πληθυσμό να κάνει "γαλλικά παιδιά" ως μια απάντηση στην σημαντική μετανάστευση! Συναγερμός! Η φασιστική επιδημία μεταμορφώνεται σε σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα και μολύνει τους κόλπους μας. Σαν φάρμακο, οι Femen sextremists καλούν όλες τις γαλλίδες να φιλήσουν, ρουφήκουν, παίξου, βάλουν δάκτυλα, να αντλήσουν και να γαμήσουν όσους πιο πολλούς ξένους μπορούν πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές. Βασιζόμαστε πάνω σας για να έχετε πολλά "πολύχρωμα" αυγά στις ωοθήκες σας. Οι femen δίνουν το σινιάλο για έναν παγκόσμιο μαραθώνιο του σέξ."
Αποδεικνύεται καθημερινά ότι η υστερία αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του αντιφασισμού. Και εάν στην χώρα μας δεν έχουν φτάσει σε τέτοια επίπεδα ξεδιαντροπιάς, το κάνουν απλά λίγο πιο έξυπνα. Αλλά λίγοι τίτλοι "σοβαρών" εφημερίδων για την ΧΑ ή οποιοδήποτε άλλο πατριωτικό σχηματισμό αποδεικνύουν του λόγου το αληθές!


www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου