Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Αλλάζει την προσέγγιση της η ΝΔ; Όχι βεβαία!


nea dimokratia660Το να κάνει μη αποδεκτές, από την επίσημη ΝΔ, δηλώσεις ο Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, θα ήταν κάπως δύσκολο. Για αυτό και το ερώτημα είναι τι κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις.
Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σε συνέντευξη του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής είπε πως...
"Δε μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης α λα καρτ. Τις σεβόμαστε και δεν τις αμφισβητούμε, είτε μας βολεύει αυτό, είτε όχι. Το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν και θα το κάνουμε και τώρα. [...] Θεωρώ πολιτικά λάθος να απαγορευτεί η λειτουργία ενός κόμματος. Να διωχθούν όσοι ευθύνονται για τις αξιόποινες πράξεις που διέπραξαν. Δίωξη λοιπόν, για φρονήματα δεν πρέπει να γίνεται σε καμία περίπτωση. Η αντιμετώπιση λοιπόν, του φαινομένου αυτού, πρέπει να είναι πολιτική".
Αφού βουλευτές, μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής, βρίσκονται στα μπουντρούμια, αφού ενοχοποιήθηκε στα ΜΜΕ ο εθνικισμός, αφού δαιμονοποιήθηκαν όλοι όσοι ανήκουν στην άκρα δεξιά, τώρα… δεν πρέπει κανένα κόμμα να αντιμετωπισθεί με βάση το φρόνημα; Ενδεχομένως οι δηλώσεις να στοχεύουν στο εσωτερικό της ΝΔ και στον κατευνασμό της δεξιάς (της όποιας δεξιάς) πτέρυγας η οποία έχει πληγεί μετά τις υποθέσεις μπαλτάκου , Κρανιδιώτη και αντιρατσιστικού νόμου. Ίσως απλά είναι στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων μιας και βρισκόμαστε σε προεκλογική εκστρατεία. Το ζήτημα και η ουσία βρίσκεται στο ότι η κυβέρνηση , παρά τα όσα λένε στελέχη όπως ο κ. Παπαμιμίκος, έχει κηρύξει τον πόλεμο στα δεξιότερα της.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου