Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Συνέντευξη του υποψήφιου περιφερειάρχης Αν.Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Κιτσόπουλου στο τηλεοπτικό σταθμό ΔΕΛΤΑ


kitsopoulos syneteyksiΕντυπωσιακή σε περιεχόμενο με τεκμηριωμένα στοιχεία ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αν Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Κιτσόπουλος στο τηλεοπτικό σταθμό ΔΕΛΤΑ όπου αρχικά θύμισε...
τις θέσεις του ΚΚΕ περί ανεξάρτητης "Μακεδονίας",την άτυπη υποστήριξη που απροκάλυπτα προσφέρει στο ΣΥΡΙΖΑ σημαντικό μέρος των μουσουλμάνων κατοίκων της Θράκης καθ΄υπόδειξη του Τουρκικού προξενείου αλλά και για τους καταγεγραμμένους ακραίους τραμπουκισμούς στελεχών του ΚΚΕ όπως του επαγγελματικού στελέχους της ΚΟΒΑ Περάματος Πουλικογιάννη.


Στη συνέχεια ανέπτυξε τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής τόσο για τη Θράκη και τα προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους της καθώς και αντίστοιχες προτάσεις λύσεων ενώ με συγκεκριμένα επιχειρήματα και αναφορά γεγονότων, κονιορτοποίησε τις αστείες καταγγελίες περί "εγκληματικής οργάνωσης" τις άδικες και αντισυνταγματικές φυλακίσεις του Αρχηγού Νικ. Μιχαλολιάκου.και των άλλων βουλευτών και στελεχών του κόμματος. Είναι μια συνέντευξη με απαντήσεις για οτιδήποτε αφορά την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη μας και αποκαλύπτει την σε βάθος οικονομική και κοινωνικοπολιτική μελέτη που και σε αυτή τη περιφέρεια έχει πραγματοποιήσει η Ελληνική Αυγή και την ικανότητα των υποψηφίων της να υλοποιήσουν τα κατά τόπους προγράμματά της.


ellaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου