Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ελλάς: χώρα γερόντων!


paparazzi geroi_neoiΕν όψει των επερχόμενων εκλογών (αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών) παρακολουθούμε έναν ιδιότυπο διαγωνισμό προδοσίας εκ μέρους των ανθελληνικών κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου τα οποία με τις ενέργειές τους δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να προωθούν και να...
επιταχύνουν την υλοποίηση των σχεδίων αφελληνισμού της Δ. Θράκης σύμφωνα με την μακρόπνοη στρατηγική που ακολουθεί η νέο-οθωμανική Τουρκία, η οποία ως μοχλό για την επίτευξη των σκοπών της, χρησιμοποιεί την μουσουλμανική μειονότητα της Δ. Θράκης. Πρόκειται για μια ετερόκλητη μειονότητα ποδηγετούμενη και χειραγωγούμενη από την Τουρκία (αν και αποτελείται από όλως ετερόκλητα στοιχεία – Πομάκους, Αθιγγάνους και Τουρκογενείς), η οποία συνεχώς μεγαλώνει, διαμορφώνοντας δημογραφικές συνθήκες δυσμενέστατες για τον ελληνισμό, δεδομένου μάλιστα ότι τείνει να ανατραπεί η μέχρι πρότινος οριακή ισορροπία μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων στη Δ. Θράκη.
Όσο και αν δεν θα θέλαμε να φανούμε απαισιόδοξοι – και μακάρι να κάναμε λάθος – η δυναμική των πραγμάτων στη Δ. Θράκη, οδηγεί ολοταχώς σε καταστάσεις παρόμοιες με εκείνες που οδήγησαν στην απώλεια του Κοσσυφοπεδίου για τους Σέρβους, της Κριμαίας για τους Ουκρανούς και ούτω καθ’ εξής. Τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες δεκαετίες στην πρώην Γιουγκοσλαβία και τα όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό στην Ουκρανία αποδεικνύουν ότι ο πληθυσμιακός παράγων παραμένει καθοριστικός ως προς την διαμόρφωση των συσχετισμών ισχύος και τελικώς τον έλεγχο μίας περιοχής.
Δυστυχώς όμως, η εν γένει δημογραφική εικόνα της χώρα μας, δεν επιτρέπει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το μέλλον. Για του λόγου το αληθές αναδημοσιεύουμε πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, άκρως απογοητευτικά, που αποτυπώνουν με ξεκάθαρο τρόπο το ολέθριο φαινόμενο της γηράνσεως του πληθυσμού. Αδυσώπητα τα δημογραφικά δεδομένων καθώς προδιαγράφουν την τραγική δυναμική της εξαφανίσεως του Ελληνικού έθνους στο ορατό μέλλον. (Τα στοιχεία δημοσιεύονται από την ιστοσελίδα “newsbomb”):
«Αυτές είναι οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά γηραιού πληθυσμού σε όλο τον κόσμο
Τα ποσοστά αφορούν ανθρώπους με ηλικία πάνω από τα 65 χρόνια, με την χώρα μας να βρίσκεται στη τέταρτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, με ποσοστό 18,6 %. Αυτό σημαίνει πως ένας στους πέντε Έλληνες έχει ξεπεράσει τα 65 του χρόνια.
Οι δέκα χώρες με το γηραιότερο πληθυσμό είναι:
Μονακό με ποσοστό 22,4%
Ιταλία με ποσοστό 19,3%
Ιαπωνία με ποσοστό 18,8%
Ελλάδα με ποσοστό 18,6%
Γερμανία με ποσοστό 17,9%
Ισπανία με ποσοστό 17,5%
Σουηδία με ποσοστό 17,5%
Βέλγιο με ποσοστό 17,4%
Βουλγαρία με ποσοστό 17,1%
Σαν Μαρίνο με ποσοστό 16,7%»
Με λίγα λόγια η Ελλάς είναι η τρίτη χειρότερη χώρα της Ευρώπης όσον αφορά την γήρανση του πληθυσμού (χώρα γερόντων) και τέταρτη παγκοσμίως αφού ακριβώς μπροστά μας στις πρώτες περιλαμβάνεται και η Ιαπωνία. Σημειώστε επίσης ότι οι δέκα πιο γηρασμένες χώρες παγκοσμίως, με μόνη εξαίρεση την Ιαπωνία, είναι οι ευρωπαϊκές!
Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι ο πιο ύπουλος εχθρός μας (ύπουλος, επειδή οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται την βαρύτητα του ζητήματος) είναι η πληθυσμιακή συρρίκνωση δίπλα σε λαούς που την ίδια ώρα γνωρίζουν δημογραφική έκρηξη!
Ζούμε ωστόσο σε μια χώρα και σε μια εποχή όπου το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται οι δημόσιοι “ταγοί” είναι η «κουτάλα» ήτοι: οικονομοτεχνικά ζητήματα, ο πλουτισμός, η με τρόπο καλοπέραση ώστε μην ενδιαφέρεται ή να θέλει να ενδιαφερθεί για τους κρισιμότατους κινδύνους που απειλούν την ζωή και την ελευθερία μας!
Απο την Ιστοσελίδα Άρμα
elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου