Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

"Καζάνι" που σιγοκαίει η βάση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - Σε ποιους χρεώνουν το εκλογικό βατερλώ

ΕΠΙΡΡΙΠΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ
Αναταράξεις στο χώρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με την μπόρα να μην αργεί να...ξεσπάσει. Το εκλογικό "χαστούκι" προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις από στελέχη και μέλη που ζητούν από τον Καμμένο να 
πάρει..."κεφάλια". 

Αρκετοί είναι εκείνοι...
χρεώνουν στον γραμματέα του (φωτογραφία-πηγή : SCOTTISH-THKAME) Οργανωτικού την συντριβή των ΑΝ.ΕΛ. σε νομούς και περιφέρειες όπου το κόμμα του Πάνου Καμμένου παραδοσιακά υψηλό ποσοστό. Η οργανωτική αποδόμηση είναι εμφανής στους Ανεξάρτητους Έλληνες που προσπάθησαν να το σώσουν λίγες μέρες πριν τις εκλογές με απλά εκλογικά περίπτερα σε κάποιους δήμους. Ενδεικτικό ότι δεν κατέβασαν υποψήφιο για την περιφέρεια Πελοποννήσου όπου σε πολλούς δήμους ήταν ανύπαρκτοι.
Υπάρχει σαφώς και μια μερίδα που αμφισβητεί ευθέως τον Καμμένο ζητώντας την παραίτησή του επί...πίνακι ρίχνοντας ευθείες βολές στην "αυλή" όπως λένε που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτόν, για την έλλειψη πειθαρχίας και τάξης στο κόμμα που χαρακτηρίζουν "μπάτε σκύλοι αλέστε".
Στελέχη των ΑΝΕΛ ζητούν την παραίτηση προέδρων των Συντονιστικών (όπως στου Ζωγράφου) κάνοντας λόγο για άδειασμά τους στις δημοτικές εκλογές.  Σε πολλές περιοχές στηρίχθηκαν υποψήφιοι δήμαρχοι προερχόμενοι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ χωρίς καμία τύχη και με μικρό έρεισμα στην κοινωνία αλλά και αρκετοί μνημονιακοί Νεοδημοκράτες ή Πασοκτζήδες (Χατζηδάκης,Μιχαλολιάκος,Βαλασόπουλος κλπ). 
 
scottishbetting.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου