Κυριακή, 20 Απριλίου 2014

Επίθεση της ΝΔ κατά της Ορθοδοξίας!

SamPipiliL


H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στενή συνεργάτης και φίλη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, Φωτεινή Πιπιλή, τώρα στρέφεται κατά της Ορθοδοξίας και υπερασπίζεται τις απόψεις του Νίκου Δήμου και του “Ποταμιού” κατά του Αγίου Φωτός, προφανώς απηχώντας τις θέσεις του κόμματός της και του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά!
Χθες κάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να...
καθαιρέσει τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώτος κατά του Ν.Δήμου και της “Ποταμιάς” που χαρακτηρίσει “δήθεν Άγιο Φως” την φλόγα της Ορθοδοξίας από τους Άγιους Τόπους!
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ν.Δήμου είχε πει σε άρθρο του ότι «Όσο πλησιάζει το Πάσχα και σκέπτομαι πως πάλι θα ξοδέψουμε χρήματα για να φέρουμε το (δήθεν) Άγιο Φως και να το υποδεχθούμε με τιμές αρχηγού κράτους, γίνομαι εμμανής αντικληρικός».
«Μακαριώτατε αρχιεπίσκοπε. Η βλασφημία του Αμβροσίου μας σοκάρισε. Δεν ταιριάζουν στην ορθοδοξία τα φασιστοειδή», έγραψε η βουλευτής στο Twitter χθες το μεσημέρι, ενώ σε δηλώσεις της σε τηλεοπτικό σταθμό τόνισε ότι “οι ιερείς δεν πρέπει να μιλούν με φασιστοειδή τρόπο καθώς κάνουν ζημιά στην εκκλησία”.

www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου