Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Βρίσ' τα πρόβατα μπάρμπα Γιάννη... θα σε ψηφίσουν έτσι κι αλλιώς: «Θα έβαζα κάτω από τη βάση στους Θεσσαλονικείς»

Ως γνωστόν μπάρμπα Γιάννη: Όσο πιο πολύ τα βρίζεις τα πρόβατα τόσο πιο πολύ θα σε προσκυνάνε... είναι γνωστή ιδιότητα του Έλληνα

Να βαθμολογήσει τους δημότες της Θεσσαλονίκης κλήθηκε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης, που αποδείχτηκε πολύ αυστηρός κριτής καθώς θα τους άφηνε στην ίδια τάξη...

Μιλώντας στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Πόλις, Πολίτης, Πολιτική» του Βαγγέλη Πλάκα, ο Γιάννης Μπουτάρης, έβαλε στους δημότες... κάτω από τη βάση!

«Θα έβαζα κάτω από τη βάση στους Θεσσαλονικείς. Ο Θεσσαλονικιός όχι μόνο δεν συνεργάστηκε, αλλά θα πω και το εξής, διότι να μη ξεχνάμε ότι και ο Άγιος φοβέρα θέλει. Όταν πας στην Εκκλησία, λέει «μετά φόβου Θεού, πίστεως κι αγάπης». Λέμε γιατί στη Γερμανία γίνεται έτσι. Πήγαινε να δεις τι αστυνομία έχουν στη Γερμανία!» ανέφερε ο δήμαρχος, ερωτηθείς για τα προβλήματα της κατάληψης δημόσιου χώρου και της καθαριότητας.

Οπως διαβάζουμε στο thestival, ο κ. Μπουτάρης κάλεσε ακόμη τους υπολοίπους υποψηφίους να προχωρήσουν από κοινού σε προγραμματική συμφωνία, ώστε να καταλήξουν σε βασικές θέσεις για σημαντικά θέματα της πόλης , όπως π.χ. το λιμάνι, για τις οποίες θα δεσμευτεί όποιος αναλάβει τη διοίκηση του δήμου μετά τις εκλογές.

«Εγώ θα ρίξω το γάντι στους υπόλοιπους υποψηφίους. Θα πω ελάτε παιδιά να συμφωνήσουμε. Αυτό είναι το δικό μου πρόγραμμα για το 2014- 2020.Έλα κύριε Καλαφάτη, τι πρόγραμμα έχεις για το διάστημα αυτό, έλα κ. Μηταφίδη. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα. Ελάτε να δούμε όλα τα σημεία στα οποία συμφωνούμε και να τα στηρίξουμε όλοι μαζί. Να έχουμε ομόφωνες αποφάσεις».

Στη συνέντευξή του στην TV100, ο κ. Μπουτάρης διαβεβαίωσε ότι εάν εκλεγεί δήμαρχος θα εξαντλήσει τη θητεία του και πρόσθεσε ότι θα προτείνει εκ νέου στην ΚΕΔΕ, να περιοριστεί ο αριθμός των θητειών ενός δημάρχου, σε δύο.
http://dexiextrem.blogspot.gr/2014/04/blog-post_395.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου