Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Κι άλλος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη με αφίσα στα τουρκικά



Ο Αλέξης Τσίπρας έχει χάσει τη μπάλα κυριολεκτικά στη Θράκη και αυτό μας προκαλεί εύλογη αγωνία για το τι θα συμβεί στην περιοχή έτσι κι αν γίνει πρωθυπουργός.

Ειλικρινά είναι ακατανόητο γιατί... οι μουσουλμάνοι υποψήφιοι ...του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη τυπώνουν αφίσες στα τουρκικά.

Δεν είναι Έλληνες πολίτες, δεν πήγαν σε ελληνικό σχολείο, δεν μιλάνε, διαβάζουν και καταλαβαίνουν ελληνικά; Σαφώς! Τότε;
Ο λόγος είναι απλός. Κάποιοι έχουν «φωλιάσει» στον ΣΥΡΙΖΑ όχι γιατί είναι αριστεροί, αλλά γιατί νομίζουν ότι έχουν βρει πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργούν τον τουρκικό εθνικισμό μεταξύ των Ελλήνων μουσουλμάνων, μέσω ενός κόμματος, του ΣΥΡΙΖΑ, που αδυνατεί να ξεκαθαρίσει την ιδεολογική σύγχυσή του μεταξύ της αυτονόητης ισονομίας που επιβάλλεται να απολαμβάνουν όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτου θρησκεύματος και των γενίτσαρων υποτακτικών της Άγκυρας που στο όνομα, δήθεν, μειονοτικών δικαιωμάτων προπαγανδίζουν επικίνδυνους εθνικισμούς που απειλούν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.
Ειδικά όταν μόνο το 1/3 των μουσουλμάνων της Θράκης μπορούν να θεωρηθούν «τουρκογενείς», ή ορθότερα οθωμανικής (και όχι τουρκικής) καταγωγής, τα άλλα 2/3 είναι τσιγγάνοι μουσουλμάνοι και Έλληνες Θράκες Πομάκοι.
Ωστόσο, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κλείνει τα μάτια σε αυτά τα επικίνδυνα εθνικιστικά παιχνίδια των υποψηφίων της και τους επιτρέπει, το ίδιο κόμμα που καταγγέλλει τον εθνικισμό, ανενόχλητους να ασκούν την εθνικιστική προπαγάνδα τους.
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει χάσει τη μπάλα κυριολεκτικά στη Θράκη και αυτό μας προκαλεί εύλογη αγωνία για το τι θα συμβεί στην περιοχή έτσι κι αν γίνει πρωθυπουργός.
Δείτε την αφίσα του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Α. Μακεδονίας- Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χακάν Μουμίν!

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου