Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Και όμως! Αυτοί είναι οι απίστευτοι κλώνοι του Βλαδίμηρου: Γιατί στον Πούτιν… Πουτινιές δεν περνάνε‼! (Φωτό)

Πολλοί θα έχουν αναρωτηθεί … Μήπως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν έχει κάνει πλαστική χειρουργική στο πρόσωπο, η ενέσεις μπότοξ; Ο Πούτιν πριν, και ο Πούτιν μετά το χειρουργείο. Ναι, αυτό ίσως είναι μια λογική απάντηση. Μπορεί να έχουν διαφορετικούς τρόπους, το σχήμα του κρανίου, το σχήμα στο πηγούνι, διαφορετικές ποσότητες μαλακών ιστών και των χόνδρων στο πρόσωπο, διαφορετικό τριχωτό της κεφαλής και φρύδια, διαφορετικό χρώμα ματιών, διάφορες πτυχές, έχουν διαφορετικά χέρια, διαφορετικό ύψος και ένα διαφορετικό τόνο της φωνής; Κι όμως είναι τόσο διαφορετικοί. Τρία διαφορετικά πρόσωπα; Αλλά στην ουσία σύμφωνα με την Αθέατη γνώση μιλούν όλοι εξ ονόματος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο πραγματικός Πουτιν δεν... βγαίνει σχεδόν ποτέ εκτός Ρωσίας, αν το έκανε, τα παγκόσμια Νεοταξικά λαμόγια θα τον είχαν φάει λάχανο. Οι παγκόσμιοι ηγέτες σίγουρα γνωρίζουν ότι συναντούν τους κλώνους του Πούτιν, αλλά δεν έχουν και άλλη επιλογή. Δείτε ορισμένες διαφορές στις παρακάτω φωτογραφίες:
Ρίξτε μια ματιά στα μάγουλα – προεξέχουν και βυθίζονται. Σε αυτόν που προεξέχουν είναι ο αποκαλούμενος μαγουλάκιας Πούτιν.
poytin1
Το ρύγχος του (μύτη και στόμα) – επίπεδη ή σαν κουνάβι, (δηλαδή η γωνία που σχηματίζεται μεταξύ της γραμμής που εκτείνεται από τη βάση της μύτης μέχρι το άνοιγμα του αυτιού και μια γραμμή από τη βάση της μύτης έως το πιο σημαντικό μέρος του μετώπου)
poyt1 - Copy
Τι έκανε στο πρόσωπό του εδώ; (τόσο πολλή διαφορά από την παιδική ηλικία του;)
poyt2 - Copy
poyt3 - Copy
Σφιχτά χείλια; Αλλά συγχρόνως και τρεις φορές μεγαλύτερα;
poyt4 - Copy
Πηγούνι μητερό αλλά και τετράγωνο;
poyt5 - Copy
Εντελώς διαφορετικά αυτιά;
poytin7 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου