Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Η Λυχνία του Rife και η θεραπεία για τον καρκίνο

«Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930. Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου “Cryptocides primordiales” δηλαδή του κρυπτοιού του καρκίνου. Tο πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοιού του καρκίνου και η ανακάλυψη της θεραπείας !
Υπάρχουν πολλές αιτίες της δημιουργίας του καρκίνου. Από καρκινογόνα, βακτήρια, ιούς, παράσιτα μέχρι ακτινοβολίες που δεν είναι ορατές στο γυμνό μάτι. Για να αποδειχτεί ότι...
κάτι είναι η αιτία μιας αρρώστιας πρέπει να ακολουθηθούν κάποιοι κανόνες που καθιερώθηκαν με το θεώρημα του Koch. Π.χ. Σήμερα με αυτούς τους κανόνες δεν έχει αποδειχθεί ότι ο HIV είναι η αιτία του Aids.
O Rife απέδειξε χρησιμοποιώντας το θεώρημα του Koch ότι ο ιός που βρήκε προκαλούσε τον καρκίνο και βρήκε την θεραπεία. Ονόμασε τον ιό Cryptocides primordiales (αρχέγονο κρυφό δολοφόνο), αντέχει στους +400 βαθμούς Κελσίου μέχρι σχεδόν το απόλυτο μηδέν. Οπότε πάει περίπατο η αποστείρωση.» Έγραφα στο άρθρο «Η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife» [1]:
Φανταστείτε, όσοι ακόμη σκέπτεστε, τι ζημιά έκανε στην κλασσική ιατρική [6] ο Dr Ryke Geerd Hamer [2] [5] με την Νέα του Ιατρική και την έννοια της απόλυτης αυτό-θεραπείας.
Ενώ ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος, μεταξύ άλλων, οι επιστήμονες κομπάζουν για το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, ενώ αυτό σκανάρει νεκρούς ιούς, ενώ το μικροσκόπιο του Rife τους παρακολουθούσε ζωντανούς με την ίδια διακριτική ικανότητα. Φυσικά αυτό ήταν μη επιθυμητό από την ελίτ των επκυρίαρχων, αφού θέλουν μόνο άρρωστα και βλακώδη [3] πρόβατα. Έτσι για να ξέρετε κάτι ακόμη όσοι ενδιαφέρεστε πριν σας εξαλείψουν στον άμεσα επερχόμενο Γ’παγκόσμιο πόλεμο, διαβάστε και για μια άλλη, μεγάλη εφεύρεση του Rife.
Η λυχνία ακτινοβολίας του Rife ήταν πιθανώς η μεγαλύτερη συνεισφορά στο πεδίο της ογκολογίας και όπως ήταν αναμενόμενο αγνοήθηκε παντελώς από την ιατρική κοινότητα. Ο Rife δεν ήταν τρελός, ήταν ένας επιτυχημένος επιστήμονας που εξασκούσε την ιατρική και την έρευνα, με συνέπεια και πάθος. Μόνος του ο Rife ανακάλυψε την αληθινή φύση του καρκίνου και τελικά βρήκε την θεραπεία του.
Ο Rife ξεκίνησε την ερευνά του ψάχνοντας για κάποια βαθύτερη αιτία που τα καρκινώματα και τα σαρκώματα ταλαιπωρούσαν την γενιά του όπως και την δικιά μας. Για να βοηθήσει την αναζήτηση του ανέπτυξε πολλά εργαστηριακά εργαλεία όπως το μικροσκόπιο Rife τις επιδόσεις του οποίου δεν φτάνουν τα σημερινά. Η πλησιέστερη συσκευή σήμερα είναι το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Πάντως δεν μπορεί να απεικονίσει ζωντανούς ιούς όπως έκανε το μικροσκόπιο του Rife.
Όπως πολλοί μεγάλοι εφευρέτες ο Rife καταδιώχτηκε και πέθανε συντετριμμένος, αφήνοντας πίσω του κληροδότημα τις μεγάλες επιτεύξεις του και μένει για τις μελλοντικές γενιές να τις «ξανα-ανακαλύψουν» όταν κι αν τους το επιτρέψουν.
Η Λυχνία Rife
Ο Rife έκανε την μεγαλύτερη του ανακάλυψη (χωρίς να μετρά το μικροσκόπιο). Κατασκεύασε μια μονή λυχνία εκκενώσεως πλάσματος που παρήγαγε ένα περιορισμένο φάσμα του φωτός, κάπου ανάμεσα στην υψηλή ορατή-περιοχή χαμηλής UV ακτινοβολίας. Όταν εξέθεσε τα δείγματα του καρκινογόνου ιού στο φώς της λυχνίας δεν συνέβη τίποτα. Αυτό ήταν το πείραμα ελέγχου. Το φώς από μόνο του δεν επηρέαζε τα δείγματα. Ο Rife μπορούσε να το επιβεβαιώσει κοιτάζοντας μέσα από το μικροσκόπιο του μετά από κάθε έκθεση.
Ο Rife διαμόρφωσε το φως της λυχνίας του με ένα ταλαντωτή τετραγωνικών παλμών. Η συχνότητα του ταλαντωτή ρυθμίστηκε στην θανατηφόρα συχνότητα του συγκεκριμένου ιού που προσπαθούσε να επηρεάσει. Όταν εξέθεσε τα δείγματα στο διαμορφωμένο φώς, φαντάζομαι ότι και αυτός έμεινε άναυδος! Ο κρυσταλλικής μορφής ιός είχε καταστραφεί ολοσχερώς.
Κυριολεκτικά έγιναν κομμάτια από την δύναμη της αντήχησης. Επιπλέον ο Rife ανακάλυψε ότι όταν καταστρεφόταν ο ιός, έχανε την δυνατότητα του να παράγει καρκίνους και ήταν αδρανής. Για να καταστρέψει διαφορετικά καρκινώματα, ο Rife απλά άλλαζε την συχνότητα διαμορφώσεως της λυχνίας πλάσματος.
Γρήγορα ανακάλυψε ότι μπορούσε να σμικρύνει όγκους με αυτήν την προσέγγιση!
Φανταστείτε την έξαψη του όταν έκανε μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις του αιώνα. Ο Rife συνέχισε να πειραματίζεται με μικρότερες λυχνίες και έκανε πολλές βελτιώσεις έως ότου έφθασε στο τελικό σχέδιο που έγινε η «θεραπευτική» του συσκευή. Εκατοντάδες άνθρωποι έλαβαν θεραπείες από τον Rife με την εκπληκτική του λυχνία.
Το ποσοστό επιτυχίας ήταν πρωτοφανές. Η συσκευή του Rife είναι η θεραπεία για τον καρκίνο.


Επίλογος
«Η AMA ήθελε να τον κόψει. Οι φαρμακοβιομηχανίες ζητούσαν περισσότερες αποδείξεις πριν επιτρέψουν την χρήση των μηχανημάτων του. Όταν μια ιατρική συσκευή χρειάζεται έγκριση από το FDA κάθε χρήση της πρέπει να εκτιμηθεί (με κόστος εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια). Λάβετε υπόψη ότι ο Rife είχε κατασκευάσει το μικροσκόπιο του και τα άλλα μηχανήματα και κατέστρεφε μικρόβια για δεκαετίες πριν το 1930. Από το 1934 έως το 1939 γιατροί σε όλη την Αμερική χρησιμοποιούσαν τα μηχανήματα του για να θεραπεύουν τον καρκίνο, ενώ ταυτόχρονα πιέζονταν να σταματήσουν. Τα ιατρεία τους διαρρήχτηκαν και τα μηχανήματα κατασχέθηκαν.
Ένας μηχανικός που δούλευε μαζί του με την υποστήριξη της ΑΜΑ κατέθεσε μήνυση κατά του Rife. Αυτό ήταν η αρχή του τέλους. Οι ατελείωτες δίκες τον έφθειραν, έπαθε κατάθλιψη και έπινε πολύ. Και το τρομακτικό τέλος , του κλέψανε το μικροσκόπιο και βάλανε φωτιά στο εργαστήριο του, τα πάντα χαθήκανε. Το εργαστήριο Burnett Lab στην New Jersey που διακρίβωνε ανεξάρτητα την δουλειά του κάηκε τελείως. Ο Dr Milbank Johnson υποστηρικτής του και διακριβωτής της εργασίας του δηλητηριάστηκε.
Ο Dr Nemes που ντουμπλάριζε την δουλειά του Rife στο εργαστηριό του 40 μίλια μακριά σκοτώθηκε στην μυστηριώδη φωτιά που έπιασε και καήκανε όλα τα αρχεία του. Ο πλησιέστερος συνεργάτης του πήρε δωρεά 200.000 δολαρίων και εξαφανίστηκε. Οι άνθρωποι που δουλεύανε μαζί του ξαφνικά αρνιόνταν ότι τον ξέρανε. Ο Rife βυθίστηκε περισσότερο στην κατάθλιψη και στον αλκοολισμό. Το 1940 η δουλειά του είχε εξαφανιστεί τελείως. Κάθε φορά που προσπαθούσε να ανασυστήσει την έρευνα του κυνηγιόταν, μέχρι που πέθανε σε ένα νοσοκομείο από υπερβολική δόση φαρμάκου που ο ίδιος δεν είχε εγκρίνει. Η δουλειά του Rife βασίζεται εν μέρει στην τεχνολογία Τεσλα, αυτή που με τόσο κόπο και δολιότητα εξαφάνισαν, προωθώντας και επιβάλλοντας σαν «μεγαλοφυΐα» έναν παν- ηλίθιο σαν τον Αινστάιν, -κάποιοι γελάνε εις βάρος μας πολύ!» [1]
www.terrapapers.com

2 σχόλια:

 1. Ο Νεύτωνας είναι πιό πονηροβλακόμετρο από τον Αϊνστάιν, αλλά αυτοί είναι τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Br J Cancer. 2012 Jan 17;106(2):307-13.
  doi: 10.1038/bjc.2011.523. Epub 2011 Dec 1.
  Cancer cell proliferation is inhibited by specific modulation frequencies.
  Zimmerman JW1, Pennison MJ, Brezovich I, Yi N, Yang CT, Ramaker R, Absher D, Myers RM, Kuster N, Costa FP, Barbault A, Pasche B.

  Br J Cancer. 2011 Aug 23;105(5):640-8.
  doi: 10.1038/bjc.2011.292. Epub 2011 Aug 9.
  Treatment of advanced hepatocellular carcinoma with very low levels of amplitude-modulated electromagnetic fields.
  Costa FP1, de Oliveira AC, Meirelles R, Machado MC, Zanesco T, Surjan R, Chammas MC, de Souza Rocha M,

  Chin J Cancer. 2013 Nov;32(11):573-81.
  doi: 10.5732/cjc.013.10177.
  Targeted treatment of cancer with radiofrequency electromagnetic fields amplitude-modulated at tumor-specific frequencies.
  Zimmerman JW1, Jimenez H, Pennison MJ, Brezovich I, Morgan D, Mudry A, Costa FP, Barbault A, Pasche B.

  J Exp Clin Cancer Res. 2009 Apr 14;28:51.
  doi: 10.1186/1756-9966-28-51.
  Amplitude-modulated electromagnetic fields for the treatment of cancer: discovery of tumor-specific frequencies and assessment of a novel therapeutic approach. Barbault A1, Costa FP, Bottger B, Munden RF, Bomholt F, Kuster N, Pasche B.

  ΑπάντησηΔιαγραφή