Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ποτάμι: «Εκπρόσωπος» ο συνυπογράφων με τον καθηγητή που «ξεπλένει» ταγματασφαλίτες

marantzidis_megaTo «nez.gr» έφερε στην επιφάνεια τη συνεργασία ενός από τους πρώτους 30 του «Ποταμιού», του κ. Νίκου Μαραντζίδη με τον κ. Στ. Καλύβα, τον καθηγητή που επιδιώκει να «ξεπλύνει» τους ταγματασφαλίτες της Κατοχής και...
ο οποίος διορίσθηκε τελευταία στο Εθνικό Συμβούλιο Ερευνας και Τεχνολογίας από τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο.
Φαίνεται, όμως, ότι ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης δεν είναι απλά ένα μέλος των πρώτων 30 του κόμματος Στ. Θεοδωράκη, αλλά λειτουργεί ως άτυπος «εκπρόσωπός» του. Αυτό προκύπτει από την εμφάνισή του στην πρωινή εκπομπή του Mega, την Κυριακή 9 Μαρτίου, στην οποία υποστήριξε το κομματικό εγχείρημα του Στ. Θεοδωράκη χαρακτηρίζοντας το, μεταξύ άλλων, άφθαρτο.
Επίσης, δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας συνέχεια στην κοινή γραπτή επίθεσή του με τον καθηγητή Στ. Καλύβα, με αφορμή την δήλωση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλου για τα «γουναράδικα». Προφανώς ο εκπρόσωπος του «Ποταμιού» ελάχιστα ενδιαφέρεται για την καταδίκη των δύο κυβερνητικών κομμάτων, που οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεοκοπία και μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας στην εξαθλίωση, θέτοντας ως προτεραιότητα την άσκηση κριτικής στον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έχει κυβερνήσει ούτε ώρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μαρατζίδης είναι ο πρώτος, μετά φυσικά τον Στ. Θεοδωράκη, που εκπροσωπεί το «Ποτάμι» σε τηλεοπτικό πάνελ.
Μήπως, λέμε… «μήπως», τελικά το «Ποτάμι» παρά είναι θολό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου