Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Η ακροαριστερή προπαγάνδα στα σχολεία


propagandaaristeraΑυτές τις μέρες κυκλοφόρησε σε διάφορες ιστοσελίδες της αριστεράς ένα βίντεο από την αντιφασιστική εκδήλωση του 39ου Λυκείου Αθηνών. Στο συγκεκριμένο βίντεο ακούγονται ανήλικοι μαθητές να φωνάζουν συνθήματα που προτρέπουν...
σε βία ενάντια σε μη αποδεκτές ιδέες όχι για αυτούς ,αλλά για τους καθηγητές τους που διοργάνωσαν αυτή τη "αντιφασιστική" εκδήλωση γιατί οι συγκεκριμένοι μαθητές έγιναν και αυτοί θύματα του καρκίνου της αριστερίζουσας και ακροαριστερής προπαγάνδας που γίνεται τις τελευταίες δεκαετίες σχεδόν σε όλα τα λύκεια και γυμνάσια της χώρας, ακόμα ακούγονται στοίχοι όπως "θα βάλουμε μπροστά τη μαύρη και την κόκκινη σημαία"
Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ένα από τα δεκάδες εάν όχι από τα εκατοντάδες όμοια περιστατικά που συμβαίνουν συχνά πυκνά στα γυμνάσια και τα λύκεια όλης της χώρας, αλλά λόγω της αδυναμίας αλλά και της δαιμονοποίησης του εθνικιστικού χώρου δεν προβάλλονται δεόντως. Εάν στην θέση του καθηγητή/ριας που οργάνωσε αυτή την εκδήλωση βρισκότανε ένας καθηγητής αντίθετου ιδεολογικού προσανατολισμού και στην θέση της αντιφασιστικής εκδηλώσεις ήταν μια εθνική εορτή πχ .για την Κύπρο ή την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου αυτή την στιγμή εκτός του ότι θα είχαν λυσάξει η ΕΛΜΕ και όλα τα κόμματα ,θα είχε παρέμβει και του υπουργείο παιδείας, όπως έχει κάνει στο παρελθόν και στην καλύτερη περίπτωση θα είχε διαταχθεί ΕΔΕ.
Η ασυλία της αριστεράς σε αυτή την χώρα πρέπει να τελειώσει.Την στιγμή που μέλη της χρυσής αυγής οδηγούνται κατά δεκάδες στην φυλακή λόγω του ιδεολογικών πεποιθήσεων. Μέλη της αριστεράς προβαίνουν σε επιθέσεις κατά εθνικιστών ,και αφήνονται ανενόχλητοι να δηλητηριάζουν τα μυαλά νέων παιδιών με την πρόφαση του ανθρωπισμού και του αντιρατσισμού εκμεταλλευόμενοι των θάνατο ενός αριστερού μουσικού πάνω σε συμπλοκή.
Την ίδια στιγμή τα παιδιά του διαφωτισμού είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμα να αποκλείσουν την αντίθετη άποψη, να την φιμώσουν και να στείλουν στο απόσπασμα όποιων την εκφέρει. Μαθητές που δηλώνουν εθνικιστές μπαίνουν στο μάτι των καθηγητών, τους μειώνουν τους βαθμούς και κατά περιπτώσεις μένουν στην ίδια τάξη. Τι και εάν ο Βολτέρος ένας από τους διαφωτιστές της Γαλλικής επανάστασης που τόσο πιστεύουν οι συγκεκριμένοι είχε πει « Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις. ». Μάλλον για αυτούς θα ισχύει κατά περίπτωση και όταν ο "απέναντι" δεν είναι εθνικιστής.
 Ιωάννης Αναστασίου
www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου