Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Είναι ξεκάθαρο πλέον !!! Το έριξαν οι Αμερικάνοι το αεροπλάνο

Οι αεροπειρατές πήγαιναν να πέσουν κατευθείαν πάνω στην αμερικανική βάση Diego Garcia στο νότιο Ινδικό.
Καθυστέρησαν τόσο πολύ να το ανακοινώσουν διότι οι...
μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τους συνεργούς των δυο πιλότων και των αεροπειρατών
Οι Αμερικανοί έριξαν το Μπόινγκ των Μαλαισιανών αερογραμμών στα βάθη του Ινδικού λίγο πριν προλάβει να πλησιάσει τη νευραλγική στρατιωτική τους βάση που είχαν βάλει στόχο οι αεροπειρατές.
Το μυστήριο με την εξαφάνιση του αεροπλάνου άρχισε να λύνεται από χθες με την προσεκτική ανακοίνωση του Πρωθυπουργού της Μαλαισίας, που έγινε μετά από τις ισχυρές πιέσεις των διεθνών μέσων ενημέρωσης και τις αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων.
Ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας προσεκτικός στη διατύπωσή του είπε ότι το αεροπλάνο «χάθηκε».
Απέφυγε επιμελώς να πει αν έχει καταρριφθεί ή αν η πτώση του οφείλεται σε αεροπειρατεία ή μηχανική βλάβη.
Προφανώς η ανακοίνωση έγινε μετά από οδηγίες των Αμερικανών οι οποίοι για μέρες τώρα συσκότιζαν τις πληροφορίες διαρρέοντας απίθανα σενάρια μόνο και μόνο για να κερδίσουν χρόνο και να παρακολουθήσουν αυτούς που υποψιάζονται ότι βρίσκονται πίσω από την οργάνωση της αεροπειρατείας, που είχε στόχο τη Βάση Diego Garcia στο Νότιο Ινδικό. Οι αμερικανικές υπηρεσίες όλες αυτές τις μέρες παρακολουθούσαν με υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα όλους όσους θεωρούσαν υπόπτους για την οργάνωση της αεροπειρατείας και οι οποίοι ύποπτοι δεν γνώριζαν αν το αεροπλάνο έχει καταρριφθεί ή αν το είχαν υποχρεώσει να προσγειωθεί στην αμερικανική Βάση. Πάντως ήταν κοινό μυστικό ότι οι Αμερικανοί ήταν απίθανο να μην γνώριζαν για τη συντριβή, ακόμα και αν αυτή προέρχονταν από ατύχημα.
Και αυτό γιατί ολόκληρη η επίμαχη περιοχή καλύπτεται από στρατιωτικούς δορυφόρους που καταγράφουν κάθε κίνηση.
Εξάλλου με τα υπερσύγχρονα τεχνικά μέσα που διαθέτουν οι Αμερικανοί εντόπισαν την ύποπτη πορεία του αεροπλάνου παρά το γεγονός ότι πετούσε σε χαμηλό ύψος για να αποφύγει τα ραντάρ.
Γιατί μπορεί οι πιλότοι να απέφυγαν τα ραντάρ αλλά οι δορυφόροι κατέγραψαν την πορεία που είχε πάρει και όταν οι αμερικανικές υπηρεσίες διαπίστωσαν ότι κατευθύνεται στη Βάση Diego Garcia το κατέρριψαν.
Κανένας δε επέζησε από το Boeing
«Με μεγάλη θλίψη πρέπει να υποθέσουμε πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η πτήση MH370 χάθηκε και ότι κανείς από τους επιβαίνοντες δεν έχει επιζήσει. Πρέπει να αποδεχτούμε πως όλα τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι το αεροπλάνο συνετρίβη στον νότιο Ινδικό Ωκεανό». Με αυτές τις 40 λέξεις, η Malaysia Airlines έγραψε τον τραγικό επίλογο του θρίλερ με την εξαφάνιση του Boeing 777 με τους 239 επιβαίνοντες, που χάθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 8 Μαρτίου, μια ώρα αφού είχε απογειωθεί από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.
Ακολούθησε σύντομη δήλωση του πρωθυπουργού της Μαλαισίας, που επιβεβαίωσε όσα ανακοίνωσε η εταιρία αλλά δεν έδωσε κανένα στοιχείο, ούτε τι συνέβη, ούτε γιατί, ούτε που ακριβώς.
Το ότι πλησίαζε το τέλος φάνηκε λίγο πριν, όταν αιφνιδιαστικά ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας ανακοίνωσε πως θα δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου σχετικά με εξελίξεις στην υπόθεση και άρχισαν να φθάνουν ασθενοφόρα στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται οι συγγενείς των αγνοουμένων.
www.kontranews.gr
www.polemiko-imerologio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου