Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Μας ψέκασαν και με ιούς για να πουλήσουν εμβόλια; Ή είμαστε απλά 'το πείραμα;'


Την απάντηση και το συμπέρασμα θα το βγάλετε μόνοι σας. Εμείς απλά... διαβάζουμε:
Picture
1. Πρώτη σε θανάτους από γρίπη η Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη
Αν και οι καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα δεν ευνοούν την εξάπλωση της γρίπης  όπως συμβαίνει στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, το γεγονός ότι... εκείνες έχουν πιο αποτελεσματική εμβολιακή κάλυψη έχει ως αποτέλεσμα η χώρα μας να έχει μέχρι στιγμής τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων, αναλογικά με τον πληθυσμό της.

Το συμπέρασμα προέκυψε από παρουσίαση που έκανε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας παρουσιάζοντας τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC). Ως και το περασμένο Σάββατο στην Ελλάδα οι θάνατοι ήταν 106 – σαφώς περισσότεροι από οποιαδήποτε άλλη χώρα ως ποσοστό του πληθυσμού.Στη Γαλλία με τον εξαπλάσιο πληθυσμό, έως το Σάββατο τα θύματα της γρίπης ήταν 52, στη Ρουμανία που έχει διπλάσιο πληθυσμό 4, στη Μεγάλη Βρετανία με εξαπλάσιο πληθυσμό κανένα και στη Σουηδία με πληθυσμό 9.234.209, 4. Η μόνη χώρα με υψηλότερο απόλυτο αριθμό θανάτων είναι η Ισπανία που έχει 155 θανάτους σε με 47 εκατομμύρια άτομα, σύμφωνα με την Καθημερινή..
Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, με ανακοίνωση του Συλλόγου, τονίζει την ανάγκη εθνικής εμβολιαστικής πολιτικής πρόληψης από τη γρίπη για το 2014-2015. Όπως σημειώνεται «στις χώρες με τους ελάχιστους έως μηδενικούς θανάτους σε πενταπλάσιους και εξαπλάσιους πληθυσμούς της δικής μας, οι χαμηλές θερμοκρασίες και η υγρασία ευνοούν κατά πολύ τη μετάδοση της γρίπης, σε σχέση με την Ελλάδα του ήλιου και της καλοκαιρίας. Αυτό, όμως, που αδιαμφισβήτητα έχουν όλες αυτές οι χώρες σε αντίθεση με την Ελλάδα, είναι μια σταθερή και αποτελεσματική εμβολιαστική κάλυψη».
Picture
2. Για αντιγριπικό εμβόλιο στέλνει 3 εκατ. Ελληνες ο Άδωνις
Η αντιεμβολιαστική νοοτροπία ευθύνεται για την επιδημία θανάτων και την έλλειψη εμβολίων την περίοδο της έξαρσης, τόνισε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος βεβαίωσε ότι υπάρχει υπερεπάρκεια δωρεάν αντιικών φαρμάκων στα νοσοκομεία και τα φαρμακεία.
«Τα εμβόλια είναι θέμα της αγοράς και του ΕΟΦ που την ελέγχει. Κάθε Μάρτιο και Απρίλιο γίνεται η παραγγελία για την εισαγωγή των εμβολίων, βάσει του τι καταναλώσαμε την προηγούμενη χρονιά. Στην Ελλάδα υπάρχει μία πολύ μεγάλη και σίγουρα πολύ λανθασμένη αντιεμβολιαστική νοοτροπία. ... Από αυτούς που έπρεπε να εμβολιαστούν κατά την εμβολιαστική περίοδο, δεν έχουν εμβολιαστεί ούτε οι μισοί. ... Οχι ότι εμβολιάστηκαν λιγότεροι, έχουν εμβολιαστεί περισσότεροι από πέρυσι», είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον Αντ1 το πρωί της Τετάρτης.

«Δεν εμβολιάζονται, κακώς, την ώρα που πρέπει όλοι αυτοί που πρέπει να εμβολιαστούν. Επειδή δεν εμβολιάζονται, οι εταιρείες δεν φέρνουν πολλά εμβόλια γιατί «τους μένουν στα ράφια» και τα πετάνε, και τώρα που προέκυψε η κρίση και τα χρειαστήκαμε, δεν έχουμε ... Ο γιατρός που λέει σε κάποιον να εμβολιαστεί τώρα, θα έπρεπε να του το έχει πει από τον Οκτώβριο ... την έξαρση δεν θα την είχαμε εάν είχαν εμβολιαστεί αυτοί που έπρεπε», σημείωσε ο υπουργός Υγείας, για να προσθέσει ότι «πρέπει να καταλάβουμε ότι κάθε Οκτώβριο - Νοέμβριο 3 εκατ. Ελληνες πρέπει να εμβολιάζονται».
Οσον αφορά το τι μπορεί να γίνει τώρα, ο κ.Γεωργιάδης σημείωσε ότι «υπάρχει κρατικό απόθεμα σε εμβόλια, γι' αυτούς που θα το χρειαστούν οπωσδήποτε ... έχουμε και τεράστια ποσότητα αντιιικών φαρμάκων, τα οποία έχουμε μοιράσει σε όλα τα φαρμακεία των δημόσιων νοσοκομείων και σε όλα τα μεγάλα φαρμακεία δωρεάν. Κάποιος ο οποίος αισθάνεται ότι έχει κολλήσει γρίπη μπορεί να πάρει αντιιικό φάρμακο δωρεάν. Το αντιιικό παίζει το ρόλο του εμβολίου, κάνει αυτήν ακριβώς τη δουλειά. Υπάρχουν τεράστιες ποσότητες, είμαστε υπερκαλυμμένοι».
«Δεν πρέπει να έχουμε πανικό μεν, θα πρέπει να μας γίνει μάθημα και του χρόνου στην εμβολιαστική περίοδο να εμβολιαστούν όλοι όσοι πρέπει. Γιατί όταν δεν εμβολιάζονται, διευρύνεται η γρίπη και χτυπάει και άλλους ανθρώπους. Είναι και ευθύνη σου να το κάνεις. Όλη αυτή η παραφιλολογία κατά των εμβολίων έχει βλάψει τον πληθυσμό μας, πρέπει να την σταματήσουμε επιτέλους και να εμβολιαζόμαστε όπως και οι υπόλοιποι», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.
Κι αν νομίζετε ότι το έχουμε χάσει και υπερβάλουμε, ότι αυτά δεν γίνονται, ότι ποτέ μια κυβέρνηση δεν θα συναινούσε να μπουν και μερικοί ιοί στους ψεκασμούς για να εξαναγκαστεί ο κόσμος του χρόνου να καταναλώσει εμβόλια … συνεχίζουμε να διαβάζουμε:

3. Ανεξέλεγκτα βάσει πρωτοκόλλου τα επικίνδυνα ισραηλινά φάρμακα στην ΕΕ

Picture
Στη δημοσιότητα ντοκουμέντο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που ορίζει ότι αρκεί η διαβεβαίωση της ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας για να κυκλοφορούν στην Ελλάδα και όλη την Ε.Ε. χωρίς κανέναν έλεγχο. Η Μέρκελ προωθεί τα γερμανο-ισραηλινά συμφέροντα στο φάρμακο και ο Άδωνις ψήφισε Νόμο για να κατακλύσουν την ελληνική αγορά!
Σχέδιο made in Berlin
Μέρκελ και Ρέσλερ κάνουν ότι είναι δυνατόν για να πλημμυρίσει η Ευρώπη από πάμφθηνα και ποιοτικώς αμφιλεγόμενα no name γενόσημα made in Israel.
Μάλιστα όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά του "Το Χωνί", Μέρκελ και Ρέσλερ γνώριζαν ότι τα φάρμακα αυτά έχουν κατηγορηθεί για επικίνδυνες παρενέργειες. Γι΄αυτό λοιπόν φρόντισαν από τις αρχές του χρόνου να περάσει στη διεθνή συμφωνία σύνδεσης ΕΕ και Ισραήλ, όρος που προβλέπει ότι τα Ισραηλινά φάρμακα θα κυκλοφορούν στην αγορά χωρίς κανέναν έλεγχο.
Ο υπουργός και τα νοθευμένα φάρμακα
Η γερμανική ηγεσία κόπτεται να επιβάλει τη φθηνότερη τιμή στα γενόσημα χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο. Την ίδια ώρα, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ουρλιάζει κρατώντας στα χέρια του αντίτυπα εφημερίδων και επιλέγοντας να αποκρύψει την αλήθεια από τον ελληνικό λαό.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Γεωργιάδης οδηγεί στην εξαφάνιση των προτωτύπων φαρμάκων από την αγορά. Οι πολυεθνικές σαφώς και δεν θα τα πουλούν με χασούρα με αποτέλεσμα ο Έλληνας πολίτης που τα χρειάζεται να αδυνατεί να τα προμηθευτεί.
Φθηνότερα αλλά ανύπαρκτα
Από την άλλη πλευρά η ελληνική φαρμακοβιομηχανία θα σβήσει αφήνοντας στον δρόμο 20.000 οικογένειες, στερώντας την ελληνική οικονομία από τεράστια φορολογικά έσοδα. Και βέβαια όταν ο ντόπιος ανταγωνισμός βγει από τη μέση, οι πολυεθνικές θα χτυπήσουν αυξάνοντας τις τιμές στα προϊόντα τους.
Το πρωτόκολλο του «θανάτου»
Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα εγκρίθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 20 Νοεμβρίου 2012 και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της ΕΕ στις 4 Ιανουαρίου του 2013. Αφορά στη συμφωνία σύνδεσης της ΕΕ και του Ισραήλ για την αποδοχή βιομηχανικών προϊόντων.
Η ύπαρξη σχεδίου, προκειμένου να θησαυρίσει η ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία σε βάρος των ζωών μας, τονίζει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, αποδεικνύεται από το απίστευτο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως.
Το πρωτόκολλο της συμφωνίας σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ισραήλ για την αποδοχή βιομηχανικών προϊόντων διαθέτει ειδικό παράρτημα σχετικά με την "Ορθή πρακτική για την παρασκευή φαρμάκων".
Στη σελίδα 1/10 αναφέρει: "Η διαπίστωση της συμμόρφωσης κάθε παρτίδαςμε τις προδιαγραφές είτε από τον παρασκευαστή που είναι εγκαταστημένος σε ένα από τα μέρη, είτε από τον εισαγωγέα, αναγνωρίζεται από το άλλο μέρος χωρίς επανέλεγχο κατά την εισαγωγή".
Με άλλα λόγια: Η ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα μας λέει "τα φάρμακα που σας στέλνω είναι απόλυτα ασφαλή" κι εμείς θα απαντάμε: "αφού το λέτε εσείς, έτσι είναι"!
Θ. Γιαννόπουλος: Σε παραλήρημα ο Άδωνις
Μέχρι και ο πρώην υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος κατέκρινε τις κινήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη. «Ο κ. Γεωργιάδης βρίσκεται σε γνωσιακό ιατρικό παραλήρημα» είπε ο κ. Γιαννόπουλος.
Η Teva έκανε dealer της, τη Μέρκελ. Πως τα κατάφερε; Απλό:
1) Η Μέρκελ ήρθε στη χώρα μας στις 9 Οκτωβρίου 2012 με αντάλλαγμα να περάσει στην ελληνική νομοθεσία η υποχρεωτική συνταγογράφηση δραστικής ουσίας.
2) Σε απόλυτη αναλογία και ο Ούγγρος πρωθυπουργός Β. Ορμπάν εγκαινίασε στις 2 Οκτωβρίου 2012- το νέο εργοστάσιο της Teva στη χώρα του, δηλώνοντας ότι η κυβέρνησή του είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για τον Ισραηλινό κολοσσό. Όπως ήταν φυσικό, η Μέρκελ δεν άργησε να τον καλέσει στο Βερολίνοκαι να πλέξει το εγκώμιό του.
3) Την ίδια στιγμή η Μέρκελ περνούσε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τη συμφωνία διασύνδεσης της ΕΕ με το Ισραήλ στην οποία όπως προαναφέραμε τα φάρμακα θα κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στην ευρωπαϊκή αγορά. [πηγή: newsbomb.gr]

Δεν πειστήκατε ακόμα; Αμερική αλλά και η Αγγλία έχουν κάνει πειράματα με ψεκασμούς βακτηρίων σε δικούς της ανυποψίαστους ανθρώπους. Διαβάζουμε
4. Εκατομμύρια ανθρώπων σε δοκιμές βιολογικού πολέμου
Το Υπουργείο Άμυνας μετέτρεψε μεγάλα τμήματα της χώρας σε ένα τεράστιο εργαστήριο για να πραγματοποιήσει μια σειρά μυστικών δοκιμών βιολογικού πολέμου στον κόσμο. 

Μια κυβερνητική έκθεση που μόλις κυκλοφόρησε παρέχει για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη επίσημη ιστορία των δοκιμών βιολογικών όπλων της Βρετανίας μεταξύ 1940 και 1979. 

Πολλές από αυτές τις δοκιμές που εμπλέκονται και να απελευθερώσουν δυνητικά επικίνδυνων χημικών ουσιών και μικροοργανισμών σε μεγάλες ομάδες του πληθυσμού, χωρίς το κοινό να γνωρίζει.

Ενώ οι λεπτομέρειες ορισμένων μυστικών δοκιμών έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια, η έκθεση των 60 σελίδων αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για περισσότερες από 100 συγκεκαλυμμένα πειράματα. 

Η έκθεση αποκαλύπτει ότι το στρατιωτικό προσωπικό ενημερώθηκαν για να λένε στον κάθε «περίεργος ερευνητή», ότι οι δοκιμές ήταν μέρος των ερευνητικών σχεδίων για τον καιρό και την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Οι δοκιμές, που πραγματοποιούντο από επιστήμονες της κυβέρνησης (της Αγγλίας) στο Porton Down, είχαν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν το Υπουργείο Άμυνας να αξιολογεί την ευπάθεια της Βρετανίας σε περίπτωση που οι Ρώσοι αποφασίσουν να εξαπολύσουν στα σύννεφα κάποια θανατηφόρα μικροβία πάνω από τη χώρα. [The Observer, Sunday 21 April 2002 - "Millions were in germ war tests"] Μπορείτε να διαβάσετε το υπόλοιπο και για τις τερατογεννήσεις που προξενήθηκαν από αυτά τα πειράματα

Και συνεχίζουμε την ανάγνωση, για να δούμε τι είμαστε τελικά, απλοί καταναλωτές των εταιρειών ή το 'πείραμα'; Μήπως και τα δυο; Διαβάζουμε:
5. Η Αμερικάνικη ιστορία των πειραματισμών σε ανθρώπους
Picture
1932 - 1972 - Στη διαβόητη μελέτη Tuskegee για τη σύφιλη , 200 ​​έγχρωμοι άνδρες διαγνώστηκαν με σύφιλη αλλά ποτέ δεν τους ανακοίνωσαν την ασθένειά τους, στερώντας τους τη θεραπεία.. Χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα, προκειμένου να παρακολουθηθεί η εξέλιξη και τα συμπτώματα της νόσου. Όλοι στη συνέχεια πεθαίνουν από σύφιλη,στις δε οικογένειές τους ποτέ δεν ειπώθηκε ότι θα μπορούσαν να θεραπευθούν. Η μελέτη συνεχίστηκε για τέσσερις δεκαετίες. ( MSNBC , το περιοδικό Time , Wikipedia )
1939 - Σε ένα ορφανοτροφείο στην Αϊόβα, 22 παιδιά είναι τα πειραματόζωα για το λεγόμενο πείραμα,"τέρας" με το οποίο επιχειρούν χρησιμοποιώντας ψυχολογική βία να προκαλέσουν στα παιδιά που μιλούσαν κανονικά , τραύλισμα. Το πείραμα είχε σχεδιαστεί από τον Dr Wendell Johnson, ενός από τα κυριότερους λογοθεραπευτές του έθνους, για τους σκοπούς των δοκιμών σε μία από τις θεωρίες του σχετικά με την αιτία του τραυλισμού. (CBS News , San Jose Mercury News , Wikipedia)

1940 - Στο Σικάγο, 400 κρατούμενοι προσβάλλονται από ελονοσία, προκειμένου να μελετηθούν τα αποτελέσματα των νέων και πειραματικών φαρμάκων για την καταπολέμηση της νόσου. Ναζί γιατροί αργότερα σε δίκη στη Νυρεμβέργη επικαλέστηκαν αυτή την αμερικανική μελέτη για να υπερασπιστούν τις δικές τους ενέργειες κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. ( Life Magazine , Wikipedia , medlibrary.org )

1940 - 1979 - Το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας διεξάγει δοκιμές στην ατμόσφαιρα με τη χρήση βακτηρίων και ιών που προκαλούν αντίστοιχες ασθένειες.Πολλές από αυτές τις δοκιμές περιελάμβαναν απελευθερώσεις δυνητικά επικίνδυνων χημικών ουσιών και μικροοργανισμών σε μεγάλα τμήματα πληθυσμού χωρίς το κοινό να ενημερωθεί. ( BBCNews,Guardian) [βλέπε και παρακάτω]

1943 - Σε απάντηση της πλήρους κλίμακας πρόγραμματος μικροβιακού πολέμου της Ιαπωνίας,οι ΗΠΑ ξεκινούν έρευνα σχετικά με βιολογικά όπλα στο Fort Detrick, MD. ( NPR , Wikipedia )

1944 - Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ χρησιμοποιεί ανθρώπους για να ελέγξει την αποτελεσματικότητα σε αντιασφυξιογόνες μάσκες και προστατευτικά ρούχα. Τα άτομα είναι κλειδωμένα σε θάλαμο αερίων και εκτίθενται σε δηλητηριώδες αέριο μουστάρδας και λουισίτη ,δηλητηριώδες χημικό αέριο. Μέχρι το τέλος του πολέμου περισσότεροι από 60,000 Αμερικανοί στρατιώτες έχουν χρησιμοποιηθεί ως πειραματόζωα στα χημικά ερευνητικά προγράμματα άμυνας. Τους λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να αποκαλύψουν τη φύση των πειραμάτων. ( Telegraph)

1945 - Σχέδιο Συνδετήρας. Σε αυτό το κορυφαίο μυστικό πρόγραμμα, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ,η μυστική υπηρεσία του Στρατού, και η CIA προσλαμβάνουν επιστήμονες Ναζί και τους προσφέρουν αμνηστία και μυστικές ταυτότητες σε αντάλλαγμα για την εργασία σχετικά με απόρρητα σχέδια της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. ( BBC News , New York Times , MSNBC / AP )

1945 -To " Πρόγραμμα F" υλοποιείται από την Αμερικανική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας. Eίναι η πιο εκτεταμένη αμερικανική μελέτη των επιπτώσεων στην υγεία από το φθόριο, που ήταν ένα κρίσιμο χημικό συστατικό στη παραγωγή της ατομικής βόμβας. Η χρήση του φθορίου στο πόσιμο νερό, έχει διαπιστωθεί, ότι προκαλεί δυσμενείς επιπτώσεις στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Ένα μεγάλο μέρος των πληροφοριών που είναι κρυφό στο όνομα της «εθνικής ασφάλειας» λόγω του φόβου ότι οι αγωγές θα υπονόμευαν την πλήρη κλίμακα παραγωγής ατομικών βομβών. (Project Censored, παραγωγός BBC , Fluoride Action Network)

1946 - 1953 - Σε ένα πείραμα που χρηματοδοτήθηκε από την αμερικανική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας και την εταιρεία Quaker Oats στο Walter E. Fernald Κρατική Σχολή της Μασαχουσέτης, 73 παιδιά με νοητική καθυστέρηση τρέφονταν με πληγούρι βρώμης περιέχον ραδιενεργό ασβέστιο και άλλα ραδιοϊσότοπα, για να παρακολουθήσουν το «πώς θρεπτικά συστατικά αφομοιώνονταν». Στα παιδιά δεν λένε ότι τρέφονται με ραδιενεργές χημικές ουσίες αλλά ότι συμμετέχουν σε «επιστημονική λέσχη»" ( CBS News )

1950 - Σε ένα πείραμα για να προσδιοριστεί πόσο ευαίσθητη μια αμερικανική πόλη μπορεί νάναι σε βιολογική επίθεση, το Ναυτικό των ΗΠΑ ψεκάζει ένα σύννεφο βακτηριδίων από τα πλοία πάνω από το Σαν Φρανσίσκο. Συσκευές παρακολούθησης σε όλη την πόλη,παρακολουθούν προκειμένου να δοκιμαστεί η έκταση της μόλυνσης. Πολλοί κάτοικοι αρρωσταίνουν με πνευμονία- ή από συμπτώματα πνευμονίας. Τουλάχιστον ένας άνθρωπος πεθαίνει. ( San Francisco Chronicle , Wall Street Journal - πλήρες κείμενο )

1950 - Στο Πρόγραμμα GABRIEL και στο Προγραμμα SUNSHINE, ερευνητές στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο προσπαθούν να προσδιορίσουν πόσο πυρηνικό νέφος θα έκανε τη γη ακατοίκητη. Η εξέταση των ανθρώπινων οργάνων θα μπορούσε να αποκαλύψει πόσο το νέφος από βόμβες που εξερράγησαν απορροφήθηκε και κατά συνέπεια το ύψος της ζημιάς που προκάλεσε. Οι ερευνητές συλλέγουν κρυφά ανθρώπινα σώματα και οστά από όλο τον κόσμο χωρίς άδεια, με ιδιαίτερη έμφαση στα βρέφη. ( Guardian , Deseret News , Wikipedia )

1950 έως 1960 - Η CIA και οι βρετανικές στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες μελετούν το LSD σαν ενδεχόμενο όπλο για χρήση από τις υπηρεσίες πληροφοριών. Τα ανθρώπινα πειραματόζωα (πολίτες και στρατιωτικοί) χρησιμοποιούνται με ή χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Τουλάχιστον ένα πειραματόζωο πεθαίνει. ( New York Times , το περιοδικό Time , Guardian , ΗΠΑ Τμήμα Ενέργειας )

1951 - Στη γαλλική πόλη Pont-Saint-Esprit το ψωμί εμπλουτίστηκε με LSD από τη CIA ως μέρος ενός πειράματος ελέγχου του νου, που αφήνει πέντε νεκρούς και πολλούς σοβαρά άρρωστους. ( BBC News , Telegraph )

1953 -Η CIA ξεκινά το MKULTRA. Αυτό είναι ένα ένδεκαετές ερευνητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για να παράγει και να δοκιμάζει ναρκωτικά και βιολογικούς παράγοντες που θα χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του νου και την τροποποίηση της συμπεριφοράς. Έξι από τα υποπρογράμματα αφορούν τον έλεγχο των παραγόντων στα ανυποψίαστα ανθρώπινα όντα. ( Washington Post , New York Times , Wikipedia )

Το 1953 έως το 1970 - Η CIA και το Υπουργείο Άμυνας υλοποιούν το Προγραμμα MKNAOMI, με στόχο τη διατήρηση, την αποθήκευση και τον έλεγχο βιολογικών και χημικών όπλων. Καθιερώνει ένα ισχυρό οπλοστάσιο μέσα στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της CIA (TSD) που αποτελείται από διάφορες θανατηφόρα και πρόκλησης ανικανότητα υλικά.
(Time , Wikipedia )

1960 - 1971 -Ο Δρ Eugene Saenger, που χρηματοδοτείται από την Defense Atomic Support Agency, εκτελεί πειράματα σωματικής ακτινοβόλησης σε περισσότερους από 90 φτωχούς, μαύρους Αμερικανούς. Πλαστογραφεί έντυπα συγκατάθεσης, και δεν τους λένε τι κάνει (νομίζουν ότι παίρνουνν ιατρική περίθαλψη). Εκθέτει τα στήθη τους στο ισοδύναμο περίπου 7.500 ακτίνων Χ, οι οποίες προκαλούν έντονο πόνο, εμετό, και αιμορραγία από τη μύτη και τα αυτιά τους. Τουλάχιστον οκτώ έως και 20 από τα πειραματόζωα πεθαίνουν ως αποτέλεσμα. ( Los Angeles Times , New York Times )

1963 - Ο Γενικός Επιθεωρητής της CIA ολοκληρώνει την έκθεση για το πρόγραμμα MKULTRA δηλώνοντας, «Μια τελική φάση των δοκιμών MKULTRA προϊόντων τοποθετεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών των ΗΠΑ σε κίνδυνο.Η δημοσιοποίηση ορισμένων πτυχών της δραστηριότητας MKULTRA θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις στη κοινή γνώμη των ΗΠΑ». Μόνο ένα αντίγραφο της έκθεσης γίνεται λόγω του "ασυνήθιστου χαρακτήρα."    ( Αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA # 17748 )

1963 - Οι ερευνητές κάνουν ενέσεις σε κρατούμενους και ετοιμοθάνατους με ζωντανά καρκινικά κύτταραγια να ελέγξουν τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού. Τους λένε μόνο ότι πρόκειται για μια «δερματική δοκιμασία." ( περιοδικό Time )

1965 - Η CIA και το Υπουργείο Άμυνας αρχίζουν το  Πρόγραμμα MKSEARCH, ένα πρόγραμμα για να αναπτύξουν την ικανότητα να χειραγωγήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά μέσω χρήσης ψυχοτρόπων φαρμάκων. ( ΗΠΑ, Τμήμα Άμυνας , Wikipedia )

1966 - Ο στρατός των ΗΠΑ διανέμει παραλλαγή του Bacillus subtilis Niger σε όλο το σύστημα του μετρό της Νέας Υόρκης . Πολλές χιλιάδες πολιτών εκτίθενται, όταν οι επιστήμονες του στρατού σπάνε λαμπτήρες γεμάτους με βακτήρια στις σχάρες εξαερισμού. ( Wall Street Journal - πλήρες κείμενο , New York Post )

1970 - Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενισχύει την ανάπτυξη των "εθνικών όπλων" (Στρατιωτική Επιθεώρηση, Νοέμβριος, 1970), με σκοπό επιλεκτικά να στοχοποιήσει και να εξαλείψει εθνικές ομάδες ευάλωτες σε γενετικές διαφορές και παραλλαγές στο DNA. (Project Censored , Telegraph )

1973 – ΟΙ τελευταίοι από πάνω από 2.000 εθελοντές, με το παρατσούκλι οι «λευκές ποδιές» περνούν από το Φορτ Detrick, όπου έχουν προσφέρει μέχρι και τα σώματά τους για την επιστήμη από το 1954. Οι εθελοντές είναι αντιρρησίες συνείδησης οι οποίοι συμφωνούν να μολυνθούν με παθογόνες ουσίες. Πολλοί είναι Seventh Day Adventists που επιλέγουν να γίνουν πειραματόζωα για να μην εκτίσουν θητεία. ( BBC News , PBS , Wikipedia )

1977 –Σε ακροάσεις στη Γερουσία για την Υγεία και την επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνεται ότι 239 κατοικημένες περιοχές έχουν μολυνθεί από βιολογικούς παράγοντες μεταξύ 1949 και 1969. Μερικές από τις περιοχές που περιλαμβάνονται είναι το San Francisco, Washington, DC, Key West, Πόλη του Παναμά, Μινεάπολη, και το St Louis. ( Wall Street Journal  )

1978 - Πειραματικό εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας Β με δοκιμές που διεξάγονται από το CDC, αρχίζουν στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο.Η διαφήμιση για τα πειραματόζωα της έρευνας ζητά ρητά - αχαλίνωτους σεξουαλικά ομοφυλόφιλους άνδρες. (  Γνωσιακή βάση Ιατρικής  )

1980 - Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ συμπληρώνει 35 χρόνια εκρήξεων πυρηνικών όπλων σε διάφορα σημεία σε όλο τον κόσμο,  παρακολουθοντας τους κατοίκους για ιατρικά προβλήματα και  ποσοστά θνησιμότητας. Μια έρευνα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών και το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου υποστηρίζει ότι το πυρηνικό νέφος από αυτές τις δοκιμές με ακτινοβολία μπορεί να έχει προκαλέσει περίπου 11.000 θανάτους. ( CDC Μελέτη ,Wikipedia)

1981 - Τα πρώτα κρούσματα του AIDS επιβεβαιώνονται σε ομοφυλόφιλους άνδρες στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, πυροδοτώντας εικασίες ότι το AIDS μπορεί να έχει εισαχθεί μέσω της ηπατίτιδας Β δοκιμών του εμβολίου που ξεκίνησε το 1978 σε αυτές τις ίδιες τις πόλεις. ( Ιατρική Γνωσιακής Βάσης , Εφημερίδα της Ιατρικής  )

1985 - 1986 - Σύμφωνα με το περιοδικό Science,ο HTLV και ο VISNA, ένας θανατηφόρος ιός στα πρόβατα, είναι πολύ παρόμοιοι, που δείχνει μια στενή ταξινομική σχέση. Τα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών λένε οτι οι HIV και VISNA είναι πολύ παρόμοιοι και μοιράζονται όλα τα δομικά στοιχεία, εκτός από ένα μικρό τμήμα που είναι σχεδόν ταυτόσημο με το HTLV. Αυτό οδηγεί σε εικασίες ότι ο HTLV και ο VISNA μπορεί να συνδέονται με την παραγωγή ενός νέου ρετροϊού στον οποίο δεν υπάρχει φυσική ανοσία. ( Science , Εθνική Ακαδημία Επιστημών )

1986 - Μια έκθεση προς το Κογκρέσο αποκαλύπτει ότι η σημερινή γενιά της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τους βιολογικούς παράγοντες περιλαμβάνει: τροποποιημένους ιούς, τοξίνες που απαντούν στη φύση, και παράγοντες που έχουν αλλοιωθεί μέσω της γενετικής μηχανικής για να αλλάξουν τον ανοσολογικό χαρακτήρα και να εμποδίσουν τη θεραπεία από όλα τα υπάρχοντα εμβόλια.

1987 - Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ παραδέχεται ότι, παρά τη συνθήκη που απαγορεύει την έρευνα και την ανάπτυξη των βιολογικών παραγόντων, εξακολουθεί να διεξάγει τέτοιες έρευνες σε 127 εγκαταστάσεις και πανεπιστήμια σε όλο το έθνος. ( περιοδικό Science  )

1990 - Περισσότερα από 1.500 έξι μηνών Αφρο-αμερικανών και ισπανόφωνων μωρών στο Λος Άντζελες τους δίνεται ένα πειραματικό εμβόλιο κατά της ιλαράς που ποτέ δεν έίχε άδεια χρήσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το CDC παραδέχεται στη συνέχεια ότι οι γονείς δεν ενημερώθηκαν ότι το εμβόλιο που χορηγήθηκε στα παιδιά τους ήταν πειραματικό. ( Los Angeles Times , New Scientist )

1994 - Ο Αμερικανός Γερουσιαστής John D. Rockefeller εκδίδει μια έκθεση που αποκαλύπτει ότι για τουλάχιστον 50 χρόνια το Υπουργείο Άμυνας έχει χρησιμοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες στρατιωτικό προσωπικό σε ανθρώπινα πειράματα και για την εκ προθέσεως έκθεση σε επικίνδυνες ουσίες. Περιλαμβάνονται: αέριο μουστάρδας, το φυσικό αέριο νεύρων, ιονίζουσα ακτινοβολία, ψυχοτρόπα, παραισθησιογόνα και ναρκωτικά που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου. ( Rockefeller Έκθεση )

1994 - 1995  Ο Δρ Garth Nicolson στο MD Anderson Cancer Center στο Χιούστον, Τέξας ανακαλύπτει ότι πολλοί βετεράνοι που επιστρέφουν από την Καταιγίδα της Ερήμου έχουν μολυνθεί με ένα μεταλλαγμένο στέλεχος του Mycoplasma incognitus, ένα μικρόβιο που χρησιμοποιείται ευρέως για την παραγωγή βιολογικών όπλων. Αποκαλύπτει στη συνέχεια αποδεικτικά στοιχεία ότι οι βιολογικοί παράγοντες που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου είχαν κατασκευαστεί στο Χιούστον,, TX and Boca Raton, Fl και είχαν δοκιμαστεί σε κρατουμένους στις φυλακές του Τέξας. ( Περιοδικό του Αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου , ο λοχαγός Joyce Riley, USAF )

1995 - Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι είχε προσφέρει σε Ιάπωνες εγκληματίες πολέμου επιστήμονες που είχαν πραγματοποιησει ανθρώπινα ιατρικά πειράματα , μισθούς και ασυλία από ποινική δίωξη σε αντάλλαγμα για στοιχεία σχετικά με τη βιολογική έρευνα πολέμου. Μερικοί από αυτούς τους επιστήμονες είχαν βασανισει μέχρι θανάτου τους ανθρωπους που πειραματίστηκαν. ( Los Angeles Times , ΗΠΑ Σήμερα / Associated Press )

1996 - Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ παραδέχεται ότι οι στρατιώτες στη Καταιγίδα της Ερήμου είχαν εκτεθεί σε χημικούς παράγοντες. Μια επιστημονική επανεξέταση διαπιστωνεί ισχυρή συσχέτιση μεταξύ της έκθεσης σε ορισμένα χημικά προϊόντα και την ασθένεια του Πόλεμου του Κόλπου απόπου υποφέρουν πολλοί από τους βετεράνους. (CNN News , CNN δεύτερο άρθρο , Washington Post , New York Times )

1999 – Ο Jesse Gelsinger πεθαίνει ως αποτέλεσμα της δοκιμαστικής γονιδιακής θεραπείας από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας. Ο κύριος ερευνητής της μελέτης, ο James Wilson κατέχει το 30% των μετοχών της Genovo, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα για την άδεια χρήσης του φαρμάκου υπό μελέτη. Το πανεπιστήμιο κατέχει 3,2% της εταιρείας. Όταν η Targeted Genetics Corp αποκτά αργότερα τη Genovo, ο Wilson κερδίζει $ 13.500.000 και το πανεπιστήμιο της Pennsylvania 1.400.000 δολάρια. ( περιοδικό Time )

2000 – Πειραματικό τεχνητό αίμα μεταγγίζeται σε ανθρώπινα πειραματόζωα στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Αργότερα, οι μελέτες δείχνουν ότι το τεχνητό αίμα προκαλεί σημαντική αύξηση του κινδύνου καρδιακής προσβολής και θανάτο. ( ABC News  )

2002 – Ο πυρηνικός σταθμός της Βόρειας Καρολίνας Shearon Harris περιέχει τις μεγαλύτερες πισίνες ραδιενεργών αποβλήτων αποθήκευσης στις ΗΠΑ. Αν η ψύξη του συστήματος δυσλειτουργήσει, η φωτιά θα μπορούσε να προκαλέσει μια πυρηνική κρίση. Το 2002, οι διαχειριστές των εγκαταστάσεων αναγκάζονται να κλείσουν χειροκίνητα τους αντιδραστήρες τέσσερις φορές. Μεταξύ του 1999 και του 2003, εκκρεμούν δώδεκα μεγάλα προβλήματα που απαιτούν την παύση της λειτουργίας του εργοστασίου. Ωστόσο, η των ΗΠΑ Πυρηνική Ρυθμιστική Επιτροπή αγνοεί τους δυνητικούς κινδύνους. ( Counterpunch , ABC θυγατρική , Associated Press )

2007 -Ο κυβερνήτης του Τέξας Rick Perry κάνει το εμβόλιο Gardasil υποχρεωτικό για όλες τις Τεξανές μαθήτριες. Το εμβόλιο έχει σχεδιαστεί για να αποτραπεί ο σεξουαλικώς μεταδιδόμενος ιός καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, αλλά ακόμα και τα κορίτσια που δεν είναι σεξουαλικά ενεργά είναι υποχρεωμένα να κάνουν το νέο εμβόλιο.Ο Perry υπερασπίζεται τη σχέση του με τη Merck & Co,που είναι οι κατασκευαστές του εμβολίου. Η ασφάλεια του εμβολίου είναι επίσης όλο και περισσότερο υπό αμφισβήτηση. ( MSNBC / AP , Los Angeles Times )

2008 - Η νανοτεχνολογία, με κινδύνους για την υγεία ακόμα άγνωστες, χρησιμοποιείται ευρέως σε καταναλωτικά προϊόντα. Μερικοί ειδικοί λένε ότι οι μικροσωληνίσκοι μπορούν να εισέλθουν εύκολα στο σώμα μας και αυτό μπορεί να ενέχει κινδύνους για την υγεία και το περιβαλλον. Ερευνητές στη Σκωτία λένε ότι μπορεί να αντιμετωπίζουμε τους ίδιους κινδύνους για την υγεία, όπως ο αμίαντος. Ωστόσο, η βιομηχανία υιοθετεί γρήγορα αυτή την επικίνδυνη τεχνολογία με ελάχιστη εποπτεία. ( New York Times , , Science News )

2009 - Η Αμερικανική Ακαδημία Περιβαλλοντικής Ιατρικής κάνει εκκλήσεις για αναστολή, στα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα. Αναφέρει στην έκθεσή τους, «τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία στους τομείς της τοξικολογίας, αλλεργίας και της ανοσοποιητικής λειτουργίας, την αναπαραγωγή, καθώς και το μεταβολισμό τη φυσιολογία και τη γενετική υγεία». Ωστόσο, οι ΗΠΑ απειλούν με έναν εμπορικό πόλεμο εναντίον οποιασδήποτε χώρας, η οποία αντιτίθεται σαυτά τα frankenfoods. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ αποτυγχάνουν παταγωδώς να παρουσιάσουν έστω και μια συζήτηση σχετικά με αυτό το κρίσιμο θέμα της υγείας. ( Αμερικανική Ακαδημία Ιατρικής του περιβάλλοντος , Guardian )

2011 - Οι ερευνητές υποπτεύονται ότι το ερευνητικό πρόγραμμα (HAARP), που διαταράσσει συχνά στην ιονόσφαιρα με τη χρήση ισχυρών δεσμίδων ενέργειας, τοποθετεί την ανθρωπότητα σε υψηλό κίνδυνο λόγω των αθέλητων συνεπειών. Μερικοί πιστεύουν ότι το HAARP μπορεί ακόμη και να επηρεάσει κάποιες φυσικές καταστροφές, όπως σεισμούς και τυφώνες. ( CBC ντοκιμαντέρ [του Καναδά PBS], ο καθηγητής Michel Chossudovsky )

2011 - Τρεις πυρηνικές σχεδιαστές που απασχολούνταν από την General Electric είχαν παραιτηθεί το 1976 μετά από την αναθεώρηση του πυρηνικού σχεδιασμού των αντιδραστήρων - το Mark 1 – επειδή ήταν τόσο ελαττωματικός και θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν καταστροφικό ατύχημα. Πέντε από τους έξι αντιδραστήρες στο πυρηνικό εργοστάσιο της Ιαπωνίας, η οποία βιώνει μια πυρηνική τήξη από το Μάρτιο του 2011 είναι Mark 1. ( CBS News )

Από το 1988 έως το 2008, ο αριθμός στις υπερπόντιες κλινικές δοκιμές για φάρμακα αυξάνεται κατά 2.000%, σε περίπου 6.500 δοκιμές. Αυτές οι δοκιμές συχνά διεξάγονται σε περιοχές με μεγάλο αριθμό φτωχών και αγράμματων που χορηγούν τη συγκατάθεσή τους, υπογράφοντας με ένα "X" ή ένα δακτυλικό αποτύπωμα. Οι δοκιμές σπάνια παρακολουθούνται από τον FDA, και σε ορισμένες περιπτώσεις αποδεικνύονται θανατηφόρες. 49 μωρά πεθαίνουν στο Νέο Δελχί, Ινδία κατά τη διάρκεια 30 μηνών δοκιμής. Το κόστος των δοκιμών σε χώρες χωρίς κανονισμούς για την ασφάλεια είναι πολύ χαμηλότερο κιαι, λόγω της χαλαρής ή ανύπαρκτης εποπτείας, οι φαρμακευτικές εταιρείες (ή οι εταιρείες ερευνών που έχουν συμνληθεί) μπορούν πιο εύκολα να καταστείλουν την έρευνα που αποδεικνύει βλαβερές συνέπειες και μόνο αναφέρουν θετικά αποτελέσματα. ( Vanity Fair ) http://www.i-sis.org.uk/FDAinDrugTrial.php
[πηγή: episthmi.blogspot.gr/]
Χορτάσατε διάβασμα; Αν όχι δεν έχετε παρά να 'γκουγκλάρετε' μαζί τις λέξεις chemtrails/viruses/ vaccines και να δείτε τι λένε και οι ακτιβιστές στην Αμερική.

Για μας δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι οι πολλαπλών χρήσεων και σκοπών αεροψεκασμοί περιέχουν ΚΑΙ αυτόν στην ατζέντα τους: Την εξάπλωση ιώσεων για πώληση φαρμάκων αλλά και πειραματικών δοκιμών. Και το ερώτημα που τίθεται, ως πότε θα τους αφήνουμε, να ορίζουν τις ζωές μας από τον ουρανό; Αλήθεια... ο Σαμαράς και ο Τσίπρας που αρρώστησαν γιατί δεν έκαναν εμβόλια; Ο κος Γεωργιάδης το έχει κάνει; Τα παιδιά του;allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου