Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

"Ευπαθής" έσφαξε τον "ευπαθή" αδελφό του στο κέντρο του Πύργου


ptomaΕν ψυχρώ δολοφονία μεταξύ δύο τσιγγάνων αδελφών σημειώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ στο κέντρο του Πύργου, πίσω από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Επαρχείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ένας...
29χρονος Ρομά επιτέθηκε στον 42χρονο αδελφό του και τον μαχαίρωσε κάτω από την καρδιά, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα μπροστά στα μάτια της συζύγου του θύματος και στη συνέχεις εξαφανίστηκε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια διερχόμενων πολιτών, οι οποίοι σοκαρίστηκαν από το θέαμα, ωστόσο βρήκαν το σθένος να ειδοποιήσουν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Λίγο αργότερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον μαχαιρωμένο άνδρα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η Αστυνομία λίγη ώρα αργότερα συνέλαβε τον δράστη στις αποθήκες του ΑΣΟ στη Φιλοθέη, ενώ στο νοσοκομείο του Πύργου έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 100 άτομα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του νεκρού, υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης εξαιτίας του φόβου των αντιποίνων.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα δύο αδέλφια είχαν απασχολήσει και στο παρελθον τις Αρχές, καθώς φέρονται να είχαν προηγούμενα. Πιθανολογείται ότι το αποψινό θλιβερό συμβάν αποτελεί συνέχεια της αιματηρής συμπλοκής μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά, πίσω από το Επαρχείο το βράδυ της Πέμπτης.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου