Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Άρση ασυλίας ΧΑ: Θα απολογηθούν στη Βουλή οι Ν. Μιχαλολιάκος, Χρ. Παππάς;


Την επόμενη Πέμπτη έχουν κληθεί να παρουσιαστούν στην επιτροπή δεοντολογίας όλοι οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου για τους οποίους έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας από τον εισαγγελέα, προκειμένου να δώσουν τους δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουν για όσα κατηγορούνται, όπως προβλέπει η διαδικασία.
 
Όμως, επειδή έχει ζητηθεί... άρση ασυλίας και για τους ήδη προφυλακισμένους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου και για καινούριες κατηγορίες, στην συνεδρίαση της επόμενης Πέμπτης θα αποφασιστεί εάν ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι άδικα προφυλακισμένοι βουλευτές του κόμματος, θα έρθουν στη Βουλή για να απολογηθούν ή αν η επιτροπή θα πάρει στον Κορυδαλλό προκειμένου να τους ακούσει.
 
Η διαδικασία αυτή είναι αναγκαία προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος για ένσταση ακύρωσης της απόφασης που θα λάβει η επιτροπή για τις άρσεις ασυλίας.
 
Έτσι μετά από πολύ καιρό υπάρχει πιθανότητα να δούμε ξανά το Νίκο Μιχαλολιάκο, το Χρήστο Παππά και τους άλλους άδικα προφυλακισμένους βουλευτές να ανέβουν τα σκαλιά της Bουλής.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου