Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Έκραξαν Γεωργιάδη και Σπηλιωτόπουλο! Δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν πλέον οι «Μνημονιακοί» πολιτικοί.


Με αφορμή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής από την Σύλλογο Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών Ασθενών, ήταν να τιμηθεί μεταξύ άλλων η κυρία Ιωάννα Λεβάντη, η οποία είναι... και η πρώτη γυναίκα στην όποια πραγματοποιήθηκε μεταμόσχευση καρδιάς πριν 25 χρονιά.

Την τιμητική πλακέτα κλήθηκε να απονέμει ο υπουργός Υγείας. Όταν ακούστηκε το όνομα του κ. Άδωνι Γεωργιάδη άρχισε ένα έντονο «μουρμουρητό» σε όλη την αίθουσα και πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν «τι θέλει αυτός εδώ, να πάει να φύγει».
Ο κατά τα άλλα "λαλίστατος" υπουργός Υγείας αυτήν την φορά δεν είπε κουβέντα.
Αμέσως μετά κλήθηκε για...
έναν σύντομο χαιρετισμό ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, Βουλευτής της ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλος. Εδώ έγινε κυριολεκτικά έλα να δεις. «Τι θες εσύ εδώ, τι δουλειά έχεις εσύ εδώ, εμείς δεν σε φωνάξαμε, πάρε δρόμο». Μάλιστα κάποιοι εκ των παραβρισκόμενων αποχώρησαν εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκεια τους.
Από τους πιο ψύχραιμους τις βραδιάς, ο μαέστρος Μ. Οικονόμου που πήρε μικρόφωνο και είπε: «ας τα αφήσουμε όλα αυτά, η βραδιά είναι για έναν καλό σκοπό, ήρθαμε να απολαύσουμε την μουσική. Η μουσική είναι το μόσχευμα μας».
Αμέσως μετά το πρόγραμμα περιελάμβανε Άριες, Βαλς και Πόλκες, και έργα βασισμένα σε χορευτικούς ρυθμούς της εποχής του Ευρωπαϊκού ρομαντισμού, με επίκεντρο την Βιεννέζικη μουσική του Strauss, αλλά και μουσικές των Tchaikovsky, Puccini, Verdi, Bizet και Chopin.
"spirospero"  μέσω "Σίβυλλα"
fonaklas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου