Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Το ομοφυλόφιλο φασιστικό μόρφωμα-Κατασκεύασμα της νέας τάξης τρίτο κόμμα στην φαντασία των κατασκευαστών του

ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΚΥΛΑΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ



Ο ομοφιλόφιλος και φασιστικός κομματικός σχηματισμός  "Το ποτάμι" που ίδρυσε ο δημοσιογράφος  του MEGA ο "Πρωταγκωνιστής" Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίζεται σε...
 δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής»,ώς πέμπτο κόμμα(!) στην περιφέρεια Ατττικής και τρίτο κόμμα (!!!) στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Οι ψευτοσκοπικες εταιρίες εισπράτουν από το δημόσιο λεφτά για να μας δια μορφώνουν την γνώμη για το τί θα ψηφίσουμε.
Η 
Κάπα Research είναι η πιο ακριβοπληρωμένη από το δημόσιο ψευτοσκοπική εταιρία η οποία για ένα χρόνο και συγκεκριμένα για το διαστημα 2012-2013 εισέπραξε από δημόσιο και ΕΣΠΑ το ποσό των 3.126.900 000 ευρώ 

(ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΚΑΠΑ RESEARCH ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΑΚΡΑΝ) 
Το περιεχόμενο της πρόθεσης ψήφου στις Περιφέρειες όπου σύμφωνα με την Κάπα Research εκλέγονται όλα τα πουλέν του Γ. Παπανδρέου των εκλογών του 2010 (Καμίνης, Μπουτάρης και Γ,Σγουρός), δεν θα επιχειρήσουμε να το προσεγγίσουμε, αφού είναι γνωστά τα δημοσκοπικά "μαγειρέματα"

Για "Το Ποτάμι" όμως, το ομοφιλοφιλικό φασισταριό τύπου "Το κύμα"  που εμφανίζεται να κερδίζει το 5,9% των ψήφων στην Αττική και 8,1% στην Θεσσαλονίκη και όλα αυτά χωρίς αναγωγή επί των εγκύρων, τι να πεί κανείς;

Αν για κάτι έχει γίνει γνωστό "Το Ποτάμι" είναι από την επιστολή του φίλου και συνεργάτη του ιδρυτή, του συγγραφέα γνωστού με το ψευδώνυμο Αύγουστος Κορτώ, ότι "Δεν επιθυμώ να ασχοληθεί με την πολιτική γιατί το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα βιβλία και ο άνδρας μου".

Σε άλλη ιστοσελίδα διαβάσαμε ότι χαρακτηρίζει τον άνδρα του "το κουτάβι μου".

Εν πάση περιπτώσει δεν είναι το θέμα αν έχει gay επιτελείο ή ρέπει γενικά προς το. ... τρίτο φύλλο "Το Ποτάμι" ή η ... Ποταμιά.

Σημασία έχουν οι θέσεις και η πολιτική πλατφόρμα που...δεν έχει.

Ποιές είναι; Ουδείς γνωρίζει και σε κανέναν δεν τις λένε.

Ποιος είναι ο προσανατολισμός, οι λύσεις που προτείνουν σε οικονομικά θέματα, θέματα άμυνας, εξωτερικής πολιτικής, παιδείας;

Το ότι ο "δημοσιογράφος Σ.¨Θεοδωράκης, είναι "σάρκα από την σάρκα" του συστήματος που χρεωκόπησε την χώρα, δε νομίζουμε ότι χρειάζεται ειδικούς για να το επισημάνουν.

Oύτε στεκόμαστεω στις gay αναφορές στο "Ποτάμι" που ξεπερνούν σε επίπεδο στελεχών τον Αύγουστο Κορτω (έχει γίνει βέβαια σλόγκαν όταν γίνεται αναφορά σε άτομα του τρίτου φύλλου με ατάκες του τύπου "Από το Ποτάμι είναι"; Ή "Ποταμίσιος μου φαίνεται"...).

Το ζήτημα είνα οι πολιτικές του θέσεις. Ποιες είναι; Υπάρχουν;

Ασφαλώς και όχι. "Το Ποτάμι"θα μπορούσε να είναι και μία απ΄τις νέες σειρές του MEGA όπως η "Μοντέρνα οικογένεια" που περιγράφει μεταξύ των άλλων κι ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων που συζούν επί τέσσερα χρόνια.

Οι ομοφιλόφιλοι είναι στην αιχμή του δόρατος της νέας εποχής γιατί και είναι εύκολα διαχειρίσιμοι λόγω των παθών τους και οδηγο΄πυν την κοινωνία σε υπογεννητικότητα πράγμα που επιζητεί η "ευγονική" ιδεολογία της παγκόσμιας δικτατορίας.

Όσο για την πληρωμένη από την χρηματοπιστωτική εξουσία 
Κάπα Research,  οι δημοσκοπήσεις της σχετικά με το "Ποτάμι" αλλά και ΝΔ και "Ελιά" απλά είναι "στημένες"...
 
oimos-athina.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου