Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

ΗΠΑ: Η εβραϊκή Anti - Defamation League εγκρίνει ταινία για τον Χριστό ως «αντίδοτο» στο «δηλητήριο» που θεωρεί ότι ήταν η ταινία «Τα Πάθη του Χριστού» του Γκίμπσον
Η Anti - Defamation League (ADL) με πρόεδρο τον Abe Foxman, υποστηρίζει με θέρμη τη νέα ταινία Son of God («Υιός του Θεού»), ως «αντίδοτο» για να την γνωστή ταινία Passion of the Christ του Μελ Γκίμπσον.

Η ADL - η εβραϊκή οργάνωση που ανακαλύπτει παντού... "αντισημιτισμό" (μέχρι και σε διαφημίσεις για... βότκα) - δημιουργήθηκε για να υπερασπιστεί το δολοφόνο της 14χρονης Mary Phagan, Leo Frank (1884 – 1915), ο οποίος ήταν ηγέτης της εβραϊκής B'nai B'rith, της μασονικής δομής διεθνούς εβραϊκής οργάνωσης. Ο αρχικός σκοπός της ADL ήταν να υποστηρίξει μια θεωρία συνωμοσίας ότι ένας μαύρος ήταν ο πραγματικός δολοφόνος και ότι ο Frank είχε καταδικαστεί άδικα λόγω «αντισημιτισμού», μόνο και μόνο επειδή ήταν Εβραίος.

Η ADL είναι αυτή που πιέζει την Ευρώπη να ψηφίσει νόμους «κατά του μίσους». Η ADL είναι αυτή που πίεσε το αμερικάνικο Κογκρέσο να σταματήσει ένα ψήφισμα που θα καταδίκαζε την μαζική δολοφονία των Αρμενίων και των Ελλήνων χριστιανών από το καθεστώς των Νεοτούρκων του Κεμάλ (βλ. εδώ). Η καλά χρηματοδοτούμενη εβραϊκή οργάνωση υποβαθμίζει και υποτιμά τα θύματα των γενοκτονιών στην Τουρκία και την Ουκρανία (το Ολοκαύτωμα της Oυκρανίας από τον Στάλιν).

Η ταινία «Τα Πάθη του Χριστού» του Μελ Γκίμπσον απέφερε συνολικά σχεδόν ένα δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως. Με έναν προϋπολογισμό παραγωγής ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων, ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά ταινίες όλων των εποχών. Ο Γκίμπσον ήταν ο μοναδικός επενδυτής.

Γράφει το TheWrap.com ...

Το “Son of God” (όπου ο πρωταγωνιστής έχει χαρακτηρισθεί… “surfer Jesus”), της μίνι τηλεοπτικής σειράς «Η Βίβλος», θα είναι «το αντίδοτο στο δηλητήριο που διοχέτευσε η ταινία “Τα Πάθη του Χριστού”», είπε την Τρίτη ο διευθυντής της Anti - Defamation League, Abraham Foxman.

«Είναι επιζήμιο να συγκρίνεται το «Υιός του Θεού» με τα «Πάθη», είπε.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από την ημέρα που τα "Πάθη του Χριστού" έκαναν την πρεμιέρα τους και είναι ακόμα η πιο highest-grossing (πιο προσοδοφόρα) R-rated (ακατάλληλη) ταινία ποτέ. Αλλά η  ταινία έμεινε γνωστή και για την κατηγορία του αντισημιτισμού και για την υπερβολική βία.

«Ο Gibson κηλίδωσε (μάτωσε) τους Εβραίους απεικονίζοντάς τους ως κακοποιούς», δήλωσε ο Foxman, ο οποίος ήταν μεταξύ των εβραίων ηγετών που πριν από μια δεκαετία μίλησε πικρά κατά της ‘βάρβαρης εξιστόρησης’ της σταύρωσης του Χριστού από τον Γκίμπσον, λέγοντας ότι οι σαδιστές Φαρισαίοι και οι στερεοτυπικοί χαρακτήρες που απεικόνιζε η ταινία έριχναν ξύλα στην φωτιά του μίσους εναντίον των Εβραίων.

Αλλά με το “Son of God” ο Foxman, δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Η ADL δεν έχει συγχωρέσει τον Μελ Γκίμπσον για τα «Πάθη» (ο οποίος φαίνεται ότι πήρε τον κατήφορο μετά τα «αντισημιτικά» “Πάθη”, όπως και το ίδιο, «κατά τύχη», συνέβη και στον πρωταγωνιστή Jim Caviezel) και του επιτέθηκε ακόμα και όταν εκείνος εκδήλωσε την πρόθεσή του να φτιάξει ταινία για τον Ιούδα τον Μακκαβαίο


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ και εδώ

redskywarning.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου