Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Ευ.Βενιζέλος:Κατηγορούμενος για κατασκοπεία...Μετά από μήνυση του Δημ.Αντωνίου, ιατρού.Στην Βουλή η Δικογραφία (αρ.86 Συντ.)ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ  ΓΙΑ "ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ"...η υπόθεση στην Βουλή (αρ.86 Συντ) (αρ.πρωτ. 653/5-3-2014 της Δ/νσης Νομοθετικού Έργου της Βουλής) μετά την δική μου μήνυση που κατέθεσα στην Ασφάλεια Χαλκίδος με αρ.πρωτ. 3021/8/391-β/18-01-20113 και (συμπληρωματική) την 20-12-2013 στην Εισαγγελία Χαλκίδος...

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΠΚ 146-149)


ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΗΝΥΣΗ

Του Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ιατρού, κατ. Χαλκίδος....

ΚΑΤΑ

1) Του Ευάγγελου Βενιζέλου για συναυτουργία και συνέργεια (ΠΚ 14, 26, 27, 45, 46 παρ.1) σε Παραβίαση Μυστικών του Κράτους (ΠΚ 146, 147) (βλ. παρακάτω παρ.2) και για Κατασκοπεία (ΠΚ 148, 149 παρ.α) και για Υπόθαλψη Εγκληματία (ΠΚ 231) και για Παρασιώπηση Εγκλημάτων βλ. παρακάτω παρ.3, 4).
2) Παντός υπευθύνου, εξ υπαιτιότητας των οποίων τα απόρρητα αυτά έγγραφα διέρρευσαν και περιήλθαν και παρέμειναν στην προσωπική κατοχή και εξουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και μετά την λήξη της θητείας του ως υπουργού άμυνας, ήτοι για Παραβίαση  Μυστικών της Πολιτείας (ΠΚ 14, 26, 27, 146, 147) και συναυτουργία και συνέργεια σε Κατασκοπεία (ΠΚ 148) (βλ. παραπάνω παρ.1).
3) Των υπευθύνων των αμυντικών περιοδικών που –κατά τον Ευ. Βενιζέλο-κατέχουν «αμυντικές πληροφορίες, προφανώς απόρρητες, για εγκλήματα που θα ενδεχόμενα να προκύψουν από την ανακριτική διαδικασία.
4) Των «άλλων υπουργών» που κατά τον Ευ. Βενιζέλο, κατέχουν «απόρρητα αμυντικά και άλλα μυστικά της χώρας». 
Την 17 Ιανουαρίου 2013, κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή των Ελλήνων για την πρόταση διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης κατά των υπευθύνων για την αλλοίωση και κακή διαχείριση της «λίστας Lagarde», κατ. άρ. 86 Συντ. και του ν.3126/2003 «περί ευθύνης υπουργών», ο Ευάγγελος Βενιζέλος, βουλευτής και Πρόεδρος του Πασόκ –κι ένας εκ των παρεπεμπομένων στην παραπάνω υπόθεση- προέβη από του κεντρικού βήματος στην εξής απίστευτη αποκάλυψη.
«Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από την θητεία μου στο Υπουργείο Αμύνης, βεβαίως έχω…είναι δυνατόν να μην έχω?...».

Υπενθυμίζω ότι ο Ευ. Βενιζέλος ήταν υπουργός άμυνας από το 2009-2011.

Παρακολουθείστε την παραπάνω δήλωσή του στα παρακάτω video.


Στην συνέχεια, ο Ευ. Βενιζέλος, από την θέση του στο θεωρείο της Βουλής, απαντώντας στις ενστάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Σύριζα) για την νομιμότητα κατοχής του στο ιδιωτικό του αρχείο απόρρητων αμυντικών μυστικών, ακόμα και τώρα που δεν είναι υπουργός αμύνης, ο παραπάνω είπε τα εξής επίσης απίστευτα:

«Κατέχω σε αντίγραφα το Αμυντικό Δόγμα της χώρας, το οποίο εγώ συνέταξα με τα χέρια μου»… «Κατέχω άτυπα ψηφιακά  και συμβατικά αντίγραφα από την θητεία μου στο Υπουργείο Άμυνας…Βεβαίως, Βεβαίως…είναι δυνατόν να μην έχω?...όποιο περιοδικό, ψηφιακό ή συμβατικό, με αμυντικά θέματα κι αν ανοίξετε, θα βρείτε πολύ περισσότερες πληροφορίες από αυτές που έχει ο εκάστοτε υπουργός Άμυνας…»!!

Στην δεύτερη αυτή του παρέμβαση το Ευ. Βενιζέλος, πρόσθεσε επίσης απευθυνόμενος στον Αντιπολίτευση: «Τέτοια (αμυντικά και άλλα) μυστικά κατέχουν και άλλοι υπουργοί με τον ίδιο τρόπο που τα κατέχω κι εγώ…και ποιος υπουργός δεν τα έχει?».
Ο Ευ. Βενιζέλος, οφείλει συνεπώς να αποκαλύψει ενώπιον του εισαγγελέα τα ονόματα αυτά των άλλων υπουργών, με ποινή, επί αρνήσεώς του, συμπληρωματικών διώξεων εναντίον του.

Παρακολουθείστε την παραπάνω δήλωσή του στα παρακάτω video.


Κι ο Ευ. Βενιζέλος κατέληξε στην παραπάνω παρέμβασή του, με προκλητικά σκωπτικό και ειρωνικό τόνο στην φωνή, το ύφος και τις κινήσεις του, απευθυνόμενος ωσαύτως στην Αντιπολίτευση:
«Σας βεβαιώ ότι δεν εθίγη η Αμυντική θωράκιση της χώρας και η Εμπιστευτικότητα των Αμυντικών Πληροφοριών».
Το προκλητικά ειρωνικό του βέβαια ύφος, ακυρώνει την ειλικρίνεια, την αλήθεια και την καταφατική φόρμα της παραπάνω δήλωσής του, γεγονός που ήταν βέβαια και ο σκοπός της ειρωνίας του αυτής.
Ταυτόχρονα και το σημαντικότερο όμως, είναι ότι ο ισχυρισμός τους αυτός-με την παραπάνω επιφύλαξη- είναι αντιφατικός των γεγονότων, δεδομένου ότι η παράνομη και καθ` ομολογία του, κατοχή στην ιδιωτική σφαίρα κι εξουσία απόρρητων διαβαθμισμένων αμυντικών μυστικών  και σχεδίων της χώρας απ` αυτόν τον ίδιο, καθιστά την «παραβίαση της εμπιστευτικότητας των αμυντικών πληροφοριών», γεγονός και μάλιστα βεβαιωμένο γεγονός.

Η αντιφατικότητα των ισχυρισμών του Ευάγγελου Βενιζέλου, η εμφανής κατάσταση πανικού στην οποία ευρίσκετο, σε βαθμό αποδιοργάνωσης του ειρμού των σκέψεών του, πρόδιδε έναν ένοχο πανικόβλητο εγκληματία, σε κατάσταση ψυχικής κατάρρευσης κάτω από το βάρος της αποκάλυψης των εγκλημάτων του κατά της χώρας και του έθνους.
Παρακάτω σας καταθέτω τους σχετικούς διαλόγους από την συνεδρίαση αυτή, όπως καταγράφονται στα πρακτικά της βουλής. Οι αναφερόμενες σελίδες αναφέρονται στην αρίθμησή των στο computer μου.
Οι διάλογοι που αφορούν την παρούσα δικογραφία καταγράφονται με Bold γράμματα στο στις σελ: 391-2 (Ευ. Βενιζέλος), 407 (Π. Καμμένος), 411-2 (Α. Τσίπρας), 430-2 (Ευ. Βενιζέλος).

******************************************************************
Ευ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: (σελ.391-2): Τι, λοιπόν, υπεξήχθη; Μια άτυπη φωτοτυπία ψηφιακή; Οι Υπουργοί παίρνουν κάθε μέρα δεκάδες άτυπες φωτοτυπίες απ’ όλες τις υπηρεσίες. Όλες οι υπηρεσίες κρατούν τα πρωτότυπα, τους φακέλους, τα επίσημα αντίγραφα. Ο Υπουργός για πολιτικούς λόγους, για λόγους κοινοβουλευτικού ελέγχου, πολιτικών διαπραγματεύσεων, ενημέρωσης έχει άτυπες φωτοτυπίες, συμβατικές ή ψηφιακές. Βεβαίως. Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο Υπουργείο Αμύνης; Βεβαίως έχω. Είναι δυνατόν να μην έχω; Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ; Πώς πήγαινα στην Ευρωπαϊκή Ένωση;
ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: Πώς τα έχετε;
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος): Άντε καλέ! Πώς τα έχω! Για να κάνουμε το πραξικόπημα, όταν θα πάρετε πλειοψηφία!
(Χειροκροτήματα από τις πτέρυγες του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Νέας Δημοκρατίας)
(Γέλωτες στην Αίθουσα)
Παν. ΚΑΜΜΕΝΟΣ (σελ.407): ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα το λόγο για ένα λεπτό.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ευάγγελος-Βασίλειος Ι. Μεϊμαράκης): Ορίστε, κύριε Πρόεδρε.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Εγώ δεν θα δευτερολογήσω.
Σέβομαι τη θέση του κ. Βενιζέλου, αλλά προέκυψε ένα θέμα με την ομιλία του. Θέτω μόνο μια ερώτηση. Είπε στην ομιλία του ο κ. Βενιζέλος ότι διαθέτει σε ψηφιακή μορφή τα απόρρητα σχέδια άμυνας της χώρας. Αυτό είναι πρωτάκουστο. Θα ήθελα πραγματικά να το διευκρινίσει και να μας πει εάν ισχύει αυτό ή το είπε εν είδει αστειότητος.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ευάγγελος-Βασίλειος Ι. Μεϊμαράκης): Το λόγο έχει ο κ. Τσίπρας.
Aλ. ΤΣΙΠΡΑΣ (σελ. 411-2): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αυτό που με εξέπληξε, όμως, ήταν η αναφορά ότι είναι απολύτως φυσιολογικό κάποιος ο οποίος έχει διατελέσει Υπουργός σε κρίσιμους τομείς, είτε της οικονομίας είτε της εθνικής άμυνας, να κρατά αντίγραφο κρίσιμων ζητημάτων στο προσωπικό του αρχείο, να μην το καταγράφει και να μην το επιστρέφει, όταν τελειώνει η θητεία του. Ειλικρινά, δεν το κατανόησα αυτό. Μιλώ για τη φωτοτυπία των αμυντικών στοιχείων της χώρας από τη θητεία του κ. Βενιζέλου στο Υπουργείο Άμυνας.
Ειλικρινά, αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ δεν ήταν τόσο η αναφορά όσο το γεγονός ότι χειροκροτήθηκε σε αυτήν εδώ την Αίθουσα. Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα ομολογούσε πρώην Υπουργός ότι κατέχει στο αρχείο του φωτοτυπημένα στοιχεία της άμυνας, του αμυντικού χάρτη της χώρας και από κάτω το κοινό θα χειροκροτούσε;
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος): Είναι μέσα στο πακέτο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Είναι μέσα στη συμφωνία.
Ευ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (σελ. 430-2): Φτάσαμε τώρα να έχουμε στερηθεί παντελώς και την αίσθηση του χιούμορ και την αίσθηση των μεγεθών. Έχω άτυπα ψηφιακά αντίγραφα και άτυπα συμβατικά αντίγραφα από τη θητεία μου στο Υπουργείο Αμύνης και από τη θητεία μου στο Υπουργείο Ανάπτυξης και από τη θητεία μου στο Υπουργείο Μεταφορών και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης κ.ο.κ.
(Θόρυβος από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ)
Βεβαίως. Άμα ανοίξετε τα αμυντικά περιοδικά, τα ψηφιακά και τα συμβατικά, θα βρείτε πληροφορίες πολύ περισσότερες απ’ αυτές που έχει ο εκάστοτε Υπουργός Αμύνης όταν εισηγείται…
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: Απόρρητα είναι;
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος): Αφήστε.
Δεν έχει ο Υπουργός αυτά που του στέλνουν τα επιτελεία για να εισηγηθεί στο ΚΥΣΕΑ; Δεν έχω το αντίγραφο του αμυντικού δόγματος που συνέταξα εγώ ο ίδιος με τα χέρια μου και εισηγήθηκα στο ΚΥΣΕΑ;
(SX),  (8BS)
Δεν έχω τα ενημερωτικά σημειώματα για τις συναντήσεις μου με το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ και τους ομολόγους μου; Δεν παίρνω τώρα, ως Αρχηγός Κόμματος, εμπιστευτικά σημειώματα του Υπουργείου Εξωτερικών, για να συνομιλούμε με διάφορους Προέδρους, Πρωθυπουργούς, Υπουργούς και Πρέσβεις; Σοβαρολογείτε;
(Θόρυβος από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ)
Τι παραπάνω ήταν το άτυπο ψηφιακό αντίγραφο μιας λίστας που ερευνούσε το ΣΔΟΕ μεταξύ όλων των άλλων;
Έχετε γίνει τώρα και υπερευαίσθητος, βλέπω, στα θέματα εθνικής άμυνας! Σας διαβεβαιώ ότι δεν εθίγη η αμυντική θωράκιση της χώρας και η εμπιστευτικότητα των αμυντικών πληροφοριών.
Υποδύεστε τους υπερευαίσθητους; Αλλού αυτά. Σε άλλα θέματα. Όταν έχουμε σοβαρά θέματα εξωτερικής πολιτικής και εθνικής στρατηγικής, εκεί φαίνεται ο πατριωτισμός και η ευαισθησία.
**************************************************************************
 

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι ο Ευ. Βενιζέλος, κατέχει ακόμα και τώρα, που δεν είναι υπουργός άμυνας, στο προσωπικό του αρχείο, στην απόλυτη προσωπική κυριαρχία και για ιδία χρήση του, απόρρητα διαβαθμισμένα αμυντικά σχέδια της χώρας και το σχέδιο του αμυντικού της δόγματος. 
Επειδή η περιέλευση των απόρρητων αυτών αμυντικών μυστικών, στα χέρια του Ευ. Βενιζέλου, υπό τις παραπάνω συνθήκες και με την συνέργεια των υπευθύνων για την διαφύλαξή των, συνιστούν βαρύτατες εγκληματικές πράξεις:  

ΖΗΤΩ
Την ποινική  δίωξη:

1)  του Ευάγγελου Βενιζέλου για συναυτουργία και συνέργεια (ΠΚ 14, 26, 27, 45, 46 παρ.1) σε Παραβίαση Μυστικών του Κράτους (ΠΚ 146, 147) (βλ.παρακάτω παρ.2)  και για Κατασκοπεία (ΠΚ 148, 149 παρ.α) και για Υπόθαλψη Εγκληματία (ΠΚ 231) και για Παρασιώπηση Εγκλημάτων (ΠΚ 232) (βλ. παρακάτω παρ.3, 4).
2) Παντός υπευθύνου, εξ υπαιτιότητας των οποίων τα απόρρητα αυτά έγγραφα διέρρευσαν και περιήλθαν και παρέμειναν στην προσωπική κατοχή και εξουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και μετά την λήξη της θητείας του ως υπουργού άμυνας, ήτοι για Παραβίαση  Μυστικών της Πολιτείας (ΠΚ 14, 26, 27, 146, 147) και συναυτουργία και συνέργεια σε Κατασκοπεία (ΠΚ 148) (βλ. παραπάνω παρ.1).
3) Των υπευθύνων των αμυντικών περιοδικών που –κατά τον Ευ. Βενιζέλο-κατέχουν «αμυντικές πληροφορίες, απόρρητες, για εγκλήματα που θα ενδεχόμενα να προκύψουν από την ανακριτική διαδικασία.
4) Των «άλλων υπουργών» που κατά τον Ευ. Βενιζέλο, κατέχουν «απόρρητα αμυντικά και άλλα μυστικά της χώρας». 
Επειδή, τα παραπάνω εγκλήματα του Ευ.Βενιζέλου, είναι διαρκή κι  Αυτόφωρα κακουργήματα («κατέχει» τα αμυντικά μυστικά), διώκεται και υπό την σημερινή του ιδιότητα του βουλευτή, σύμφωνα με τα άρθρα Συντ. 62. Για τον λόγο αυτό πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα η Αυτόφωρη Διαδικασία εναντίον του.
Μάρτυρες προτείνω: Αλέξη Τσίπρα, βουλευτή και Πρόεδρο του Σύριζα, Πάνο Καμμένο, βουλευτή και Πρόεδρο των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», Αλέκα Παπαρρήγα, βουελευτή και Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Νίκο Μιχαλολιάκο, βουλευτή και Πρόεδρο της Χρυσής Αυγής, Φώτη Κουβέλη, Πρόεδρο ΔΗΜΑΡ, Αλέξανδρος Λυκουρέντζο, βουλευτή, Ευάγγελο Μειμαράκη, πρόεδρον της Βουλής, Μάκη Βορίδη, βουλευτή, Μανώλη Γλέζο, βουλευτή, Μιχάλη Χρυσοχοίδη, βουλευτή, Ανδρέα Λοβέρδο, βουλευτή, Γεώργιο Παπανδρέου, βουλευτή (τ. πρωθυπουργού).
Παρακαλώ να αναζητηθούν αυτεπάγγελτα και να γίνουμε μέρος της δικογραφίας τα πρακτικά της παραπάνω συζήτησης της βουλής των ελλήνων.

Κε Εισαγγελέα

 
Την μήνυση αυτή την κατέθεσα, ιδιόχειρα γραμμένη, στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδος την 11 πρωινή της 18-01-2013 και με αριθμ. 3021/8/391-β/18-01-2013. Ο αξιωματικός υπηρεσίας την επομένη μου είπε ότι την «έστειλαν στην Αθήνα επειγόντως την επόμενη ημέρα» (19-01-2013) και μάλιστα μου έδωσε και μια ανυπόγραφη «απόδειξη κατάθεσής» της με τον παραπάνω αριθμό και ημερομηνία από το computer της υπηρεσίας του ενώπιόν μου (την οποία όμως δυστυχώς δεν μπορώ να την βρώ στο αρχείο μου). O παραπάνω αξιωματικός δεν μου διευμκρίνησε σε ποία αρχή στην Αθήνα έστειλε την μήνυσή μου, αλλά εγώ έμεινα με την εντύπωση ότι την έστειλε στον Εισαγγελέα Αθηνών. Στην συνέχεια εγώ, έστειλα το παραπάνω εκτενέστερο και λεπτομερέστερο κείμενο της μήνυσης με ταχυδρομείο στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών (μέσα στον Ιανουάριο του 2013) όπως και την παρακάτω επισυναπτομένη «κατάθεση συμπληρωματικών στοιχείων» την 28-01-2013 στην ίδια Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, με τα αναφερόμενα σε αυτή αποδεικτικά στοιχεία (CD, links videos κλπ). Όλα τα παραπάνω όμως έγγραφα (μηνύσεις) κλπ. ΧΑΘΗΚΑΝ!...ήτοι δεν υπάρχουν στα αρχεία της εισαγγελίας Αθηνών, ως όφειλαν, όπως με ενημέρωσε το Τμήμα Πορείας Μηνύσεων της Εισαγγελίας Αθηνών (κτήριο 16 της π. Σχολής Ευελπίδων) στο οποίο απευθύνθηκα αυτοπροσώπως την 18-12-2013. Γι αυτό αναζητείστε τις μηνύσεις αυτές και να ελέγξετε εάν συντρέχουν οι προυποθέσεις παράβασης του αρ.239 ΠΚ (κατάχρηση εξουσίας) από τις αρχές που έχουν αποκρύψει και με κάθε τρόπο απενεργοποιήσει της κατεπείγουσες αυτές μηνύσεις.
Παρακαλώ να μου χορηγηθεί αντίγραφο της παρούσας μήνυσης.

1)     Ένα CD στο οποίο καταγράφονται τα πρακτικά της συνεδρίασης της ολομέλειας της βουλής της 17-01-2013, στην οποία ο Ευ. Βενιζέλος ομολόγησε τα αναφερόμενα στην μήνυσή μου, όπως τα κατέγραψα από το επίσημο site της βουλής. Συναφώς, στο CD καταγράφονται και τα αντίστοιχα links. Οι σχετικοί διάλογοι που αφορούν την παρούσα δικογραφία καταγράφονται με Bold γράμματα στο κείμενο των πρακτικών.
2)     Tα links των videos της συνεδρίασης αυτής, όπως τα κατέγραψα από το επίσημο site της βουλής.
Παρακάτω σας καταθέτω τους σχετικούς διαλόγους από την συνεδρίαση αυτή, όπως καταγράφονται στα πρακτικά της βουλής. Οι αναφερόμενες σελίδες αναφέρονται στην αρίθμησή των στο computer μου.
Οι διάλογοι που αφορούν την παρούσα δικογραφία καταγράφονται με Bold γράμματα στο στις σελ: 391-2 (Ευ. Βενιζέλος), 407 (Π. Καμμένος), 411-2 (Α. Τσίπρας), 430-2 (Ευ.Βενιζέλος). 

  Χαλκίδα 18-01-2013 (και 20-12-2013)                    Ο μηνυτής, Δημ. Αντωνίου 

 

 ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ" με εμένα Πρόεδρο:
Συγκρίνετέ μας και Μετά...Ψηφίστε μας..."

http://zoidosia.blogspot.gr/2014/02/blog-post_12.html (To Eυραπαικό Πολιτικό Πρόγραμμά μας)

http://issuu.com/ellopia/docs/elpida_politeias (οι αρχές του κόμματος).
Δημ. Αντωνίου, για την «ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», τηλ. 22210-62743 και 698-4159243.

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ "ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ"...η υπόθεση στην Βουλή (αρ.86 Συντ) μετά την δική μου μήνυση που κατέθεσα στην Ασφάλεια Χαλκίδος με αρ.πρωτ. 3021/8/391-β/18-01-20113 και (συμπληρωματική) την 20-12-2013 στην Εισαγγελία Χαλκίδος...
 
zoidosia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου