Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Οι πέντε σκοποί της E.N.D.


3 σχόλια:

  1. Λαμπράκη μας έχεις πρήξει με την λογική ο Ελληνας δεν ξαναπέφτει στην ίδια παγίδα,με την λογική μπορεί να γίνεις μεγάλος και τρανός να εν-νοήσεις το Θείο και τους πλανήτες να αναπτύξεις την φιλοσοφία,την τεχνολογία και όλες της επιστήμες άλλα πάντα θα βολοδέρνεις.Νέες ιδέες θα παρουσιάζονται οι οποίες θα καταργούν τις προηγούμενες και αυτό δεν θα βγάζει πουθενά εις τον αιώνα τον άπαντα.Οι Ελληνες έχουν καταλάβει ότι αυτό που έλειπε στο λόγο προς τον Θεό είναι
    η ΑΓΑΠΗ η αληθινή αγάπη στον Διμιουργό,Η οδός για να το πετύχεις αυτό είναι μόνο ο λόγος του Θεού ο ενσαρκωμένος ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ είναι το κλειδί που ανοίγει της πύλες της αιώνιας ευδαιμονίας.Άσε εμάς λοιπόν τους ταπεινούς ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ να βρούμε με τον δικό μας τρόπο την αιώνια παραδεισένια ευδαιμονία και εσύ με τα τεχνολογικά σου κολοκύθια και με την λογική σου,κόβε βόλτες στα σύμπαντα όσους αιώνες γουστάρεις στην εποχή του τρελού νερού όλοι θα έχουν δίκιο και οι λίγοι Χριστιανοί θα είναι γραφικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορισμένοι παραμένουν ρεαλιστές φίλοι μου...και βλέπουν που πάει το πράγμα. Το αδιέξοδο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα το δημιούργησε, για να κυβερνήσει ο Τσίπρας του Τexas.

    ΑΥΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ χωρίς να αντιλαμβάνονται τι κάνουν, οι συνέλληνες που έχουν πλανηθεί και έχουν πέσει στην παγίδα των Αμερικανών και του Σώρρα. ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ένα έντυπο που λέει, “προς πάσα δημόσια αρχή” που μπορεί να είναι και η Βουλή των Ελλήνων και δηλώνουν ότι, “επιθυμούν να γίνει δεκτή η πρόταση δανειοδότησης του Σώρρα, από την Ελληνική Κυβέρνηση”.
    Για να υπογραφεί όμως αυτή η παγκόσμια ΜΟΝΑΔΙΚΗ δανειακή σύμβαση, μεταξύ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και ενός ΙΔΙΩΤΗ, πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στο “τιμόνι” της χώρας να βρίσκεται και μία ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ κυβέρνηση και όχι ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ σαν την σημερινή. (“καλομελέτα και.... από το Τέξας έρχεται”)
    http://www.katohika.gr/2014/02/sorras-end-kai-i-amerikaniki-pagida.html
    ξυπνήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη τη καραμελα με τα δογματα θα την κοψετε επιτελους για να παψετε να αποπροσανατολιζετε το κοσμο?
      Δεν χρειαζεται καμια φιλογερμανικη και φιλοαμερικανικη κυβερνηση οπως λετε για να επιτευχθει το εργο του Ελληνισμου.Το μονο που χρειαζεται ειναι οι Ελληνες να ενωθουν χωρις τη κομματικη σαπιλα που επικρατει εδω και πολλα χρονια κατω απο την μητερα των μητεραν μας,την Ελλαδας μας!!!Τα στοιχεια υπαρχουν,ψαξτα να τα βρεις αν θελεις και μην ανακατεβεις Χριστους και Παναγιες και βενεις στο δογματισμο για να να λες οτι σου κατεβει στο κεφαλι...

      Διαγραφή