Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Εβραϊκό και όχι ελληνικό έθιμο τα καρναβάλια που «γιορτάζουμε» και στην Ελλάδα!

Αναδημοσιεύουμε το αποκαλυπτικό άρθρο που είχαμε βάλει πέρυσι, τέτοιες ημέρες «καρναβαλιών». Διότι, με αφορμή την έκκλησή μας να σταματήσουν οι γελοίες αυτές φιέστες ακολασίας, πορνείας, ναρκωτικών και κατασπατάλησης εκατομμυρίων, μας επιτέθηκαν κάποιοι λέγοντας πως «δεν μπορείτε να τα βάζετε με ελληνικότατα έθιμα και μάλιστα αρχαία»!!!

Τους αφιερώνουμε λοιπόν τα παρακάτω:...



Γράψαμε πρόσφατα πως τα σύγχρονα Καρναβάλια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ και τον ένδοξο αρχαιοελληνικό πολιτισμό: Κάποιοι μας λοιδώρησαν, αλλά με τη σημερινή μας αποκάλυψη θα...βουλώσουν πολλά στόματα και θα μάθει ο κόσμος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την αλήθεια!


Αναγνώστης λοιπόν, μας επισημαίνει τα εξής:



Τον περασμένο αιώνα ξεκίνησαν από κάποιους Μασώνους στην Πάτρα τα καρναβάλια και σιγά - σιγά μετά από δεκαετίες απλώθηκε το πράγμα σε όλη την Ελλάδα. Προβλήθηκε μάλιστα ως αναβίωση παλαιών δικών μας αρχαίων εθίμων!!!



Τα καρναβάλια σε όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο είναι αρχαία γιορτή, πράγματι!! ΠΟΙΟΥ ΛΑΟΥ ΟΜΩΣ αφού δεν είναι δικά μας;;;!!!!!!!



Λοιπόν...δώστε στην αναζήτηση την λέξη PURIM, διαβάστε και δείτε εικόνες κι αφού τσιτώσει λίγο η πίεσή σας θα καταλάβετε! (Τι να μη μας λένε μετά συνωμοσιολογους!! Εδώ, εγώ τα διάβαζα και δεν πίστευα στα μάτια μου!!!)



ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (τον ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ μάλιστα, τον Φεβρουάριο!) ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ PURIM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 



ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ (και όχι, δεν είναι σύγχρονο για να μοιάζει στα λάτιν αποκριάτικα, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΠΩΣ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!! ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ!!!!!!! (Αφιερωμένο και στους υπέρμαχους του καρναβαλιού "δωδεκαθε'ι'στες", να χορεύουν και να μη τους βγαίνει αυτό το βίντεο απ' το μυαλό!  Να δω μετά τι "γούστα θα βγάζουν"!!







Στο παραπάνω βίντεο, βλέπετε Ραββίνους (!!!) να χορεύουν υπό τους ήχους...καρναβαλικής μουσικής, από αυτές που παίζουν συνεχώς στην Πάτρα και αλλού!!!



Με μία αναζήτηση, βρήκαμε τι εστί Purim. Διαβάστε εδώ.



Δείτε φωτογραφίες από έναν τυπικό εορτασμό του εβραϊκού Purim:



 Και τώρα, εικόνες από το Καρναβάλι της Πάτρας:



ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ;;;






ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ;;;



Το λέμε ξανά, μπας και το καταλάβουν ορισμένοι: ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ PURIM!!!



Πόσο ελληνικό είναι αυτό;;; Ειδικά οι...ελληνοαρχαιολάτρες "εβραιοφάγοι" ας μας απαντήσουν!

Ραββίνοι μεθοκοπούν κατά τον εορτασμό του Purim στα Ιεροσόλυμα: Μέρες χαράς και κραιπάλης για τους Εβραίους...Εμείς, ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΟΥΜΑΣΤΕ;;;


Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, τα Καρναβάλια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ούτε καν ευρωπαϊκά! Αλλά ένα εβραϊκό έθιμο ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!


Εσύ που τα διαβάζεις όλα αυτά, θα συμμετέχεις φέτος στο Purim...;*



*Δηλαδή τα Καρναβάλια της Πάτρας και άλλων πόλεων!!!
 hellas-orthodoxy.blogspot.gr

6 σχόλια:

  1. Την Ανάσταση και την Λαμπρή την λέμε πασχα και σαν να μην έφτανε αυτό σουβλίζουμε το Αρνίο και το τρώμε.Οι ιεράρχες χειρότερων όλων.Δόξα και Τιμή στα αδέλφια μας τους Σύριους που μαρτυρούν τον Χριστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΜΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΝΔΡΑ που γραφεις για τους 12αθειστες δεν ειναι ΕΒΡΑΙΚΟΣ Ε???????????
    ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΒΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΡΙΑΜ .
    ΞΥΠΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΝ.
    Ποτε απο την Χ.Α ποτε απο το Κνοσσοπολις, ποτε απο το μακελειο
    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΠΑΛΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ .
    ΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΑΜΙΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστοτέλης, Φιλόσοφος. ( 384 - 322 π.Χ. ) Επειδή ήταν προσκολλημένος στον Αλέξανδρο τον Μέγα, το ιερατείο της Αθήνας, με εκπρόσωπό του τον ιεροφάντη της Ελευσίνιας Δήμητρας Ευρυμέδοντα, και η σχολή του Ισοκράτη, με το Δημόφιλο, κατηγόρησαν τον Αριστοτέλη για ασέβεια ("γραφή ασεβείας"), επειδή είχε ιδρύσει βωμό στον Ερμία, είχε γράψει τον ύμνο στην Αρετή και το επίγραμμα στον ανδριάντα του Ερμία, στους Δελφούς, χρησιμοποιώντας το «ιερό» μέτρο του Παιάνα, που ήταν αφιερωμένο στον θεό Απόλλωνα…. Η ποινή ήταν θάνατος! Ο Αριστοτέλης έφυγε για τη Χαλκίδα, προτού γίνει η δίκη του (323 π.Χ.) Ο Ερμίας είχε σκοτωθεί από τους Πέρσες. Ο φιλόσοφος πέθανε λίγο μετά, το 322 π.Χ. στη Χαλκίδα, από στομαχικό νόσημα, μέσα σε θλίψη και μελαγχολία.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ???????
    ΒΕΒΕΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ αν το Γραψει καποιος αλλος θα το δεις και εσυ γιαμιόλακο ανδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλάτων, φιλόσοφος. (427 π.Χ.–347 π.Χ.) Οι περισσότεροι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι προσπαθούσαν να προωθήσουν τις απόψεις τους μέσω μια «φωτισμένης Δεσποτείας», «Τυραννίας» όπως την έλεγαν τότε. Η συνεννόηση με, ή η διαφώτιση, του θρησκόληπτου και συμφεροντολόγου «Δημοκρατικού» όχλου κρίνονταν αδύνατη… Ετσι, ο φιλόσοφος Δίων, μαθητής του Πλάτωνα, έφερε τον φιλόσοφο στις Συρακούσες, όπου ο Πλάτων προσπάθησε να μεταδώσει τις ιδέες του στον Τύραννο Διονύσιο τον Πρεσβύτερο. Μάταιος κόπος… Ο Διονύσιος θεωρούσε τον εαυτό του μεγάλο ποιητή και φιλοξενούσε ποιητές και φιλοσόφους για να τον κολακεύουν, και δεν ανεχόταν τις επικρίσεις τους. Οι δυο άντρες τσακώθηκαν άσκημα, και ο Διονύσιος έδωσε κρυφή εντολή στον πρεσβευτή της Σπάρτης να «περιποιηθεί» τον Πλάτωνα. Ο Σπαρτιάτης, κατά το ταξίδι της επιστροφής, πούλησε τον φιλόσοφο για δούλο στην Αίγινα!!! Από εκεί τον εξαγόρασε ο φιλόσοφος Αννίκερις.

    Και σ’ ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και σύ τώρα δικαιώθηκες!!!. Μπράβο Δηλαδή το ότι τρώγονταν μεταξύ τους οι πρόγονοι, σημαίνει ότι έχεις δίκιο για τα υπόλοιπα που σου σούρνει ο tiseniazei dennomizo. Καλά πρέπει να είσαι ή πολύ χαζός ή πολύ πουλημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή