Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για την κυβέρνηση οι προσκυνημένοι!!!Μυστικό δείπνο Τσίπρα-Καμμένου σε σπίτι επιχειρηματία


Στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία συνέφαγαν, τις προάλλες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, το μενού, εκτός από τα εκλεκτά εδέσματα, είχε… πρόωρες εκλογές και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Το κλίμα, όπως μάθαμε, ήταν πολύ φιλικό και η παρέα εκτίμησε πως...
ο πρωθυπουργός θα “προχωρήσει″ σύντομα σε πρόωρες εκλογές, βλέποντας, όπως ειπώθηκε, ότι δεν μπορεί να “πάει μακριά με 153 βουλευτές”.
Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθούν τέσσερα πράγματα.
1. Καμμένος και επιχειρηματίας είναι εδώ και πολλά χρόνια καλοί φίλοι.
2. Ο επιχειρηματίας ανήκει στη λεγόμενη γενιά των επιχειρηματιών που πιστεύουν πως η χώρα θα “σωθεί” μόνο αν βγει από την ευρωζώνη και επιστρέψει στη δραχμή.
3. Τσίπρας και Καμμένος τα λένε πολύ τακτικά. Κυρίως στο σπίτι στενού συνεργάτη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
4. Στο δείπνο, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συνοδεύονταν από τις συζύγους τους.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αρκετοί οι επιχειρηματίες εκείνοι που επιδιώκουν να τα πουν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Καθοριστικό ρόλο στον κλείσιμο των συναντήσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ο διευθυντής του γραφείου του Νίκος Παππάς.
ΥΓ. Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις και τα διάφορα… περίεργα δείπνα, κορυφαίος υπουργός τόνισε στο kentrinews: τα δείπνα δεν “βγάζουν πρωθυπουργούς”. Το μόνο που κάνουν είναι να… προσθέτουν κιλά στους συνδαιτυμόνες!

www.kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου