Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Η απόλυτη ξευτίλα του ιδρυτή του Τραπεζικού Κινήματος Υπέρβαση.

ΑΥΓΟΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ




Δεν είναι μόνο η αποκάλυψη του γιατού Δημήτρη Αντωνίου, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ως σύμβολό τους τα μέλη του Τραπεζικού Κινήματος Υπέρβαση, έχουν το σύμβολο της ΜΑΣΣΟΝΙΑΣ, είναι που αυτοεξευτελίζονται..... κοινώς ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Η αποκάλυψη, στο τέλος της ανάρτησης...




 
πριν από μία ώρα περίπου
 

ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ: ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ε όχι ρε γαμώτο...δεν υπάρχει κανένας και τίποτα ΑΠΟΥΛΗΤΟ σε αυτή την χώρα...για πόσα κόκκαλα ρ σείς γλύφετε έναν φοροκλέφτη? από που βρήκε τα 20 εκατ. φορολογητέου εισοδήματος?...από την Σύνταξη της Φουκαριάρας της Μάνας του?...ντροπή σας προσκηνυμένοι Γλύφτες, που φτυνετε τον λαό που πεθαίνει, για να παρετε ένα κόκκαλο. Εσείς το πήγατε το κόμμα από το 17% στο 3%. Ξευτίλες πεινασμένα σκυλιά, σκυλεύτετε στο πτώμα του ελληνικού λαού, γλύφοντας χυδαία και πρόστυχα τους κλέφτες του αίματός του. ΝΤΡΟΠΗ γονατιστοί γλυφοτσουτσούνηδες του εγκληματία.
Μου αρέσει! · · Να μην παρακολουθώ τη δημοσίευση · Κοινοποιήστε
  • Attika Nea Γιατρέ, κάτι δεν πρόσεξες... Λοιπόν, ανάποδη πυραμίδα... τι σου λέει;;; Διάβασε εδώ http://attikanea.blogspot.gr/2013/11/blog-post_1538.html
  • Attika Nea Πές τα βρε Γιώργο...
  • Christos Athanasiou Πολύ σωστή η παρατήρηση σου Πόπη!
    Από "πατριώτες" μασόνοι, λυπάμαι κάποιους στο "κίνημα" που ακόμη δεν έχουν καταλάβει ποιους υποστηρίζουν...
  • Γεώργιος Κοντός Δημητράκη Αντωνίου επειδή μιλας για πουτάνες συνειδήσεις απευθυνόμενος στο ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ που συμπεριλαμβάνουν και εμένα προσωπικά θα πρέπει να υπενθυμίσω δύο τρία πραγματάκια.

    1. Ήρθα στην Χαλκίδα να σου μιλήσω για το τραπεζικό θέμα τον Μάρτιο του
    2012 μαζί με τον Θεοδωρίδη Παναγιώτη τότε που ακόμα μπορούσαν πολλά να περισωθούν. Απαξίωσες ότι άκουσες και αφού το θέμα μπήκε στη Βουλή από τον Βασίλη Καπερνάρο σκέφτηκες να το αξιοποιήσεις και εσύ για προσωπική προβολή όπως και πολλοί άλλοι.

    3. Σου είχα ζητήσει τότε να συμμετέχεις σε μια προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί μία εναλλακτική πρόταση και είχες ανταπαντήσει ότι θα ερχόσουν μόνο ως αρχηγός. Δυστυχώς Δημήτρη ήσουν πολύ λίγος για να βοηθήσεις στην αλλαγή του Τόπου μας αφού το μόνο που ξέρεις είναι να κράζεις και όχι να οργανώνεις. Για αυτό άλλωστε έφτιαξες και το κόμμα σου με το ένα στέλεχος. Έχεις διοικήσει έστω και ψιλικατζίδικο ή θα μας βγεις νέος Πιτσαδόρος???

    3. Πρόσφατα στο Plaza παρουσία τρίτου που σου έβαλα κάποια θεματάκια για το τραπεζικό πάλι σκέφτηκες να τα χρησιμοποιήσεις μόνο για την προσωπική προβολή. Εσύ και όλοι υπόλοιποι σαν και εσένα εύχομαι να παίζετε το παιχνίδι της διαίρεσης μόνο από την εγωμανία σας και όχι εκ του πονηρού.

    Υ.Γ. Κάνε αυτό που νομίζεις αλλά μην τολμήσεις να ξαναγράψεις για συνειδήσεις σε κάτι που συμμετέχω προσωπικά.

    Γιατί θα με αναγκάσεις να συνεχίσω και δεν θα σου άρεσε.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ
    ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Attika Nea
Attika Nea
Χρήστο, Θα πάρει την απάντησή του το λαμόγιο ο Γιώργος Σαρρής, που πούλησε εκατοντάδες ανθρώπους ποπυ στήριξαν με ανιδιοτέλεια την πρώτη και πραγματική ΥΠΕΡΒΑΣΗ, που δεν είχε να κάνει ούτε με οικονομικά, ούτε με λαμογιές, για να πάει με τα λαμόγια που ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Περίμενε απλά λίγη ώρα.... και μετά, μπορείς να γελάς για ώρες...

Πηγή


ΤΕΛΙΚΑ, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΤΕ!
... ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΓΛΥΦΕΤΕ!



Στην προσπάθειά σας να προσεγγίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα πολιτικά πρόσωπα και να τα πείσετε να έρθουν με το μέρος σας, για να προβάλουν την ΠΑΡΑΓΚΑ που στήσατε για να εκμεταλλευθείτε τους δανειολήπτες και να κάνετε την μπάζα σας με τα σπίτια του κοσμάκη που πεινάει..., γλύφετε τους πάντες..
Πάντα θα υπάρχουν όμως κάποιοι, που θα βγάζουν τ' άπλυτά σας στη φόρα.

Γιατρέ, Δημήτρη Αντωνίου, έστω κι αν στο ελάχιστο αληθεύουν αυτά που γράφει ο Γιώργος Σαρρής, και το παρεάκι του ο Γιώργος Κοντός (δημόσια έχει καταγγελθεί  ως ΜΑΣΣΟΝΟΣ), τότε, πολύ καλά έκανες και δεν του έδωσες σημασία...
Δεν έχεις ανάγκη εσύ, γιατρέ Δημήτρη Αντωνίου, από γλείφτες, ούτε από κινήματα που περιμένουν να εκμεταλλευθούν την αδυναμία των δανειοληπτών και να τους κατασπαράξουν. σαν τα κοράκια.

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αλήθεια, υπάρχει έστω και ένας αναγνώστης, που θα πεισθεί για όσα γράφει ο Γιώργος Σαρρής;
Ποιός σοβαρός άνθρωπος θα δώσει βάση στα λόγια του;


attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου