Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ψάχνουν τον... δράκο στο παραμύθι!


gun toys series-Σερβίρουν "μη λειτουργικά" και κυνηγετικά με άδεια ως... το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής
-Σε επικοινωνιακό Βατερλώ εξελίσσεται για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η αναζήτηση για τα όπλα της Χρυσής Αυγής
 -Προσπαθούν με φήμες για "κοντέινερ" εφοπλιστών να κρατήσουν την φημολογία...


Εδώ και εβδομάδες οι αρχές καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να ανακαλύψουν... όπλα! Και αφού δεν βρίσκουν παρουσιάζουν συλλεκτικά, μη λειτουργικά όπλα, και καραμπίνες με άδειες κυνηγίου ως ενοχοποιητικά στοιχεία. Δεν τους έφτανε που παρουσίαζαν ως... οπλοστάσιο, παιχνίδια για airsoft, τώρα πάνε ακόμη παραπέρα: Χαρακτηριστικά δημοσιεύματα: " Μέχρι τώρα έχουν βρεθεί 20 πυροβόλα όπλα και συγκεκριμένα ημιαυτόματες καραμπίνες αμερικανικής κατασκευής, για τις οποίες έχουν εκδοθεί άδειες κυνηγετικών όπλων. Ωστόσο, οι επτά από αυτές δεν εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία, ενώ για τις άλλες ερευνάται αν εμπίπτουν. Για τον λόγο αυτό στην έρευνα συμμετέχει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, που διερευνά εκτός των άλλων και τον τρόπο που έχουν εκδοθεί οι συγκεκριμένες άδειες. Ένα όπλο ίδιου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα και σε άλλο σπίτι του επιχειρηματία στο Παλαιό Φάληρο.Επίσης βρέθηκαν: Δεκατρία πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή,60 μαχαίρια διαφόρων τύπων – πεταλούδες – στιλέτα,10 διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser καιδύο συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser."
Μιλάμε για ένα σπίτι που είχε ήδη ελεγχθεί από την αστυνομία, εν τω μεταξύ. Τότε δεν τα είχαν βρεί επιλήψιμα, ενώ τώρα προσπαθούν να τα παρουσιάσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να κερδίσουν εντυπώσεις.
Γιατί μέχρι στιγμής, ο Δράκος δεν έχει βρεθεί. Και εάν δεν υπάρχει, τι θα γίνει; Θα προσπαθήσουν να τον δημιουργήσουν μέσω φημολογίας.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου