Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Άλλος ένας επεκτατικός πόλεμος του Σιωνισμού (;)



Γράφει ο Βασίλης Πανδής

"Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"


Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως εν τέλει βασιζόμενη σε έωλες επιχειρημάτων πομφόλυγες και ρητορικές ακροβασίες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, χρησιμοποιεί κατασκευασμένες από την ίδια τερατολογίες, με σκοπό να υποστηρίξει τους πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς της και να "ρίξει" άλλον έναν ανυποχώρητο ηγέτη.
..


Αφού "έβγαλαν από τη μέση" όλους τους ηγέτες εθνικών καθεστώτων, αποσταθεροποίησαν και εξαθλίωσαν τις φιλελεύθερες "δημοκρατίες" της ευρύτερης περιοχής της λεκάνης της Μεσογείου, έχουν πλήρως πλέον "του χεριού τους" σχεδόν όλα τα έθνη της περιοχής.

Το σχέδιο της διεθνούς σιωνιστικής επιβουλής για σαλαμοποίηση των λαών της Μεσογείου όμως, συνεχίζεται και κλιμακώνεται (με λαμπρά, για τους σκιώδεις κοσμοκράτορες, αποτελέσματα) ακριβώς λόγω εκείνου του "σχεδόν".

Παρουσίασαν προ ολίγων ημερών τα διεθνή
Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και Επηρεασμού μια δήθεν επίθεση των δυνάμεων του Μπασάρ Αλ Άσαντ εναντίον αμάχων, με χημικά όπλα.

Κατά πρώτον, η Κάρλα ντελ Πόντε, μέλος της ανεξάρτητης επιτροπής του ΟΗΕ για τις έρευνες στη Συρία (United Nations' Independent International Commission of Inquiry on Syria), ήδη από τις αρχές του Μαΐου του 2013 είχε δηλώσει πως οι "αντικαθεστωτικοί" έκαναν και κάνουν χρήση του αέριου Σαρίν. [1]


Κατά δεύτερον, τι όφελος θα είχε ο Άσαντ από μια άνευ λόγου επίθεση κατά αμάχων, πέρα από την διεθνή κατακραυγή (όπως και έγινε); Τι όφελος θα είχε από το να προβεί σε μια τέτοια ανούσια  επίθεση, ενώ έχει το πάνω χέρι και κερδιζει τον πόλεμο (εξ ου και η αμερικανική παρέμβαση);


Το εδήλωσε άλλωστε σήμερα και ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν:

«Η επίθεση με χημικά όπλα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία προβοκάτσια από εκείνους που θέλουν να σύρουν άλλες χώρες μέσα στη συριακή σύγκρουση και εκείνους που θέλουν να κερδίσουν τη στήριξη ισχυρών μελών της διεθνούς αρένας, ειδικά των Ηνωμένων Πολιτειών». [2]

Είναι και πασιφανές και πανθομολογούμενο πλέον λοιπόν, το ότι η συγκεκριμένη επίθεση δεν έγινε από τις εθνικές δυνάμεις της κυβερνήσεως Άσαντ, αλλά από τους σιωνιστόδουλους ισλαμοφασίστες "αντάρτες". Ότι δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια χονδροειδής προβοκάτσια.


Η αλήθεια είναι αυτή: Οι νεοταξίτες κοσμοδυνάστες χρειάζονταν απλά ένα πρόσχημα, μια αφορμή για την επίθεση εναντίον του εθνικού ηγέτη της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ.


Τώρα το μόνο που μένει μετά την καταψήφιση της συμμετοχής στην επίθεση των δυτικών δυνάμεων κατά του Συριακού Λαού από την Βρετανία, τον Καναδά και την Αίγυπτο, αλλά και το ΝΑΤΟ, είναι να δούμε πως και με ποιους συμμάχους θα πορευθεί στον πόλεμο ο (κάτοχος βραβείου Νομπέλ... Ειρήνης!) Μπαράκ Ομπάμα...


Υ.Γ.:
Τότε:



ο Άσαντ δεν ήταν στυγνός δικτάτορας και δολοφόνος αμάχων...


enomenoi-ellines.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου