Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Καλό μήνα και ... ένα εκατομμύριο ευρώ για το τζαμί στην Αθήνα!


tzami maketaΑπόφαση για την διάθεση ποσού 946.000 ευρώ για την κατασκευή Τεμένους, με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου στην περιοχή του Βοτανικού, υπέγραψε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης. Όπως αναφέρεται...
στην απόφαση η δημοπράτηση του έργου θα γίνει με ανοικτή διαδικασία. Η χωροθέτηση του Τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011 με τον οποίο καθορίστηκε η εγκατάσταση και η κατασκευή Τεμένους, περιλαμβανομένων και των απαραιτήτων κτιρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λ.π.), σε τμήμα δημοσίου ακινήτου μέσω της κατάλληλης προς τούτο μετασκευής υφιστάμενων κτιρίων.
Η διεξαγωγή του διαγωνισμού θα γίνει από την αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Κτιριακών εγκαταστάσεων (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του υπουργείου.

elkosmos.gr

3 σχόλια:

  1. Το γιοφυρη της Αρτας ηρθε η ωρα να αναβιωση . Οποιος θελει Τζαμια να παει στην χωρα του πισω που εχει μπολικα εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ και εχουμε Εκκλησιες και Αρχαιους Ελληνικους Ναους .Να ενας καλος λογος να ξαναμαζευτουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ στους δρομους χωρις κομματικες ταμπελες και καθοδηγησεις .Εχουμε ενα κοινο ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ αγαπαμε την πατριδα μας, την γη που γεννηθηκαμε εμεις και οι γονεις μας και ειμαστε ολοι μας ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ απο αυτους που εχουν εκατομμυρια για ΤΖΑΜΙΑ και οχι για εμας τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ . ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η εκκλησίες,χαρακτηριστικό της θρησκείας των Εβραίων, και οι αρχαίοι Ελληνικοί ναοί ,που δεν υπάρχουν πλέον γιατι τις κατέστρεψε ο χριστιανισμός, τι σχέση έχουν.

    Με την λογική σου και οι Έλληνες που χτίσανε Εκκλησίες στην Ελλάδα πρέπει να φύγουν και να πάνε στο Ισραήλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή