Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

«ΒΛΕΠOYN» ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ: Προστασία σε όλους τους μουσουλμάνους της Ελλάδας θέλει να «πουλήσει» ο Ερντογάν


Σε επιχείρηση «γοητείας» των απανταχού μουσουλμάνων στην Ελλάδα οι οποίοι ποσοτικά υπερβαίνουν κατά  8 και 10 φορές το αντίστοιχο μουσουλμανικό στοιχείο που διαβιεί στη δυτική Θράκη προχώρησε εχθές ο Τούρκος πρωθυπουργός με την πρόταση στον Έλληνα πρωθυπουργό η Τουρκία να χρηματοδοτήσει την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα.
Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στο Κατάρ, όπου οι δύο πρωθυπουργοί συνέπεσε να βρίσκονται στην χώρα αυτή του Κόλπου την ίδια χρονική περίοδο.
Φυσικά ο στόχος του Τούρκου πρωθυπουργού δεν είναι...
απλά να χτίσει ένα τζαμί για τους μουσουλμάνους γιατί θεωρεί πως στερούνται λατρευτικού χώρου, αλλά αντίθετα συμπίπτει με την τουρκική πολιτική έναντι της Ελλάδας επιχειρώντας ένα τεράστιο ποσοτικό άλμα προσπαθώντας να ελέγξει όλο το ισλαμιστικό στοιχείο που παρανόμως έχει εισβάλλει στη χώρα.
Μια εισβολή που έχει γίνει βέβαια με τη συνεργασία των τουρκικών αρχών οι οποίες σε συνεννόηση με τους λαθροδιακινητές έχουν φρόντισει όλα αυτά τα χρόνια να στείλουν στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες κάτω από την τραγικά αδιάφορη, έως και προδοτική, στάση του ελληνικού κράτους.
Από τους 150000 της Δυτικής Θράκης με τους μισούς να είναι τουρκόφωνοι περνάμε στους 800000-1000000 μουσουλμάνους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη χώρα και ισοδυναμούν με το 10% του πληθυσμού! Μουλμάνοι απο κάθε μέρος του κόσμου! Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ οι εθνικότητες των παράνομων μεταναστών που έχουν εισβάλει στη χώρα προέρχονται απο 94(!) διαφορετικές χώρες. Είναι εύκολο επομένως να καταλάβει ο καθένας ότι δεν υπάρχει εθνικότητα μουσουλμανικής χώρας που να μην υπάρχει εδώ.
Εμφανιζόμενος ως προστάτης τους η Τουρκία πετυχαίνει με ένα διάγγελμα ανά πάσα στιγμή να προξενήσει γενικές ταραχές στη χώρα, με τις κεντρικά (μην ξεχνάμε ότι έχουν όλοι τους  αρχηγούς τους) κατευθυνόμενες μάζες των Αφγανών, Πακιστανών κ.α που διαβιούν στη χώρα μας.
Φανταστείτε μια κρίση στο Αιγαίο, και ταυτόχρονα μια κρίση στην Ομόνοια, πως θα αντιμετωπιστούν;
Ο Ερντογάν που πήγε στο Κατάρ για την προσέλκυση επενδύσεων, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.  Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών διήρκεσε 40 λεπτά και ήταν κεκλεισμένων των θυρών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Τούρκος πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους μουσουλμάνους της δυτικής Θράκης στην ελευθερία της λατρείας τους και στα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται για την απόκτηση ακίνητης περιουσίας στη μουσουλμανική μειονότητα καθώς και το διορισμό 240 δασκάλων μουσουλμάνων.
Ο Ερντογάν αναφέρθηκε στη δημιουργία ενός τεμένους στην Αθήνα, το οποίο συζητείται εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός πρότεινε να το φτιάξει η Τουρκία «για να έχουν ένα λατρευτικό χώρο οι μουσουλμάνοι της Αθήνας» είπε.
Η απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ήταν λιτή και ουσιαστική και ο Τούρκος φαίνεται πως έλαβε το μήνυμα. Αφού πρώτα απέρριψε ευσχήμως την πρόταση του Ρ. Τ. Ερντογάν είπε: «Η ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα έχει εγκριθεί από την ελληνική Βουλή και θα χρηματοδοτηθεί  από το ελληνικό κράτος», χωρίς όμως να δώσει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
Το θέμα του τζαμιού το είχε ανακινήσει ο Τούρκος πρέσβης Κερίμ Ουράς μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του το Φεβρουάριο του 2012 δηλώνοντας:
«...Όπως είναι γνωστό, τα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία δεν ανήκουν μόνο στις χώρες στο έδαφος των οποίων βρίσκονται, αλλά αποτελούν κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας. Με αφορμή αυτήν την αντίληψη, στην Τουρκία δίνεται μεγάλη σημασία στη διάσωση όλων των ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων, συμπεριλαμβανομένων των εκκλησιών και των μοναστηριών. Κατά τον ίδιο τρόπο, ελπίζουμε ότι και η γειτονική Ελλάδα θα συνεχίσει να πράττει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου να διασώσει τα Οθωμανικά-Τούρκικα μνημεία που υπάρχουν στην επικράτειά της. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η διάσωση των ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων για την ενθάρρυνση της τουριστικής κίνησης ανάμεσα στις δύο χώρες, θα συμβάλει από τη μία στην οικονομία, ενώ από την άλλη στη διαδικασία προσέγγισης μεταξύ των δύο λαών.
Πιστεύουμε επίσης ότι οι προσδοκίες των Μουσουλμάνων που φτάνουν τις εκατοντάδες χιλιάδες στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, για την απόκτηση τόπου λατρείας και νεκροταφείου θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα».
Όπως βλέπετε η Τουρκία έχει σχέδιο και δεν "πετάει" τίποτα στην τύχη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου