Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Δηλητήρια και μεταλλαγμένα στο πιάτο μας!(VIDEO)


codexdees


ΤΟ CODEX ALIMENTARIUS ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ!!!
Αποκλειστική συνέντευξη του Paul Anthony Taylor (εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού Υγείας Dr Rath), που αντιτίθεται στο Codex Alimentarius, προς τον Μάκη Βραχιολίδη
Τσακίζει κόκαλα και αποκαλύπτει όσα μας κρύβουν οι εχθροί της υγείας μας!
• «Το Codex έχει περάσει τα διεθνή πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές που ισχύουν για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Οι κατευθυντήριες γραμμές του Codex χρησιμοποιούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου»!!!
• «Η διατροφή είναι μια τεράστια μπίζνα πιο μεγάλη και από την υγεία»
• Πώς υποχρεώθηκε η Ελλάδα να υιθετήσει τα γεννετικά τροποποιημένα προϊόντα!
Ο Paul Anthony Taylor πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στην Αθήνα όπου παρουσίασε το νέο του βιβλίο «Οι ναζιστικές καταβολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών»! Όμως η παρουσία του Paul ήταν σημαντική και για έναν ακόμη λόγο:...
ΔηλητΟ Βρετανός, πρώην μουσικός, είναι εδώ και δέκα χρόνια μέλος του Οργανισμού Υγείας «Dr. Rath», του Οργανισμού που αντιτίθεται στο Codex Alimentarius! Ποιο είναι αυτό το περίφημο Codex που έχει ήδη εισβάλει στη ζωή και στο πιάτο μας; «Είναι η παγκοσμιοποίηση της διατροφής μας, ο έλεγχός της με μεταλλαγμένα συστατικά μέσα στα τρόφιμα», μας εξηγεί ο Paul, ο οποίος σήμερα είναι εκτελεστικός διευθυντής του Οργανισμού Υγείας Dr. Rath.
Ο Paul Taylor, τσακίζει κόκαλα με όσα αποκαλύπτει στον Μάκη Βραχιολίδη.
Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε χθες στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ. Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματά της που παρακολουθείτε και στο βίντεο, είναι:
 Τι είδος τρόφιμα τρώμε από το Codex; Είναι γενετικά τροποποιημένα;
Paul: Λοιπόν, ναι. Από τη μία πλευρά, έχουμε τους καταναλωτές που δεν θέλουν να τρώνε γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, αλλά το Codex έχει περάσει τα διεθνή πρότυπα και τις κατευθυντήριες γραμμές που ισχύουν για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Τα πρότυπα και οι κατευθυντήριες γραμμές του Codex υποστηρίζονται και χρησιμοποιούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου. Έτσι, για παράδειγμα, φανταστείτε ότι εγώ είμαι το Ηνωμένο Βασίλειο κι εσείς η Ελλάδα. Και, ας πούμε, ότι παράγω κάποια γενετικά τροποποιημένα, όπως σιτάρι και θέλω να το πουλήσω στη χώρα σας, αλλά εσείς λέτε όχι, δεν θέλω να το αποδεχθώ. Λοιπόν, αν φανταστείτε ότι μπαίνουμε σε μια εμπορική διαφορά και πρέπει να πάμε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου για να υποστηρίξει τις αντίστοιχες περιπτώσεις μας, αυτό που θα συμβεί είναι ότι ο ΠΟΕ συμβουλεύεται τα πρότυπα και τις κατευθυντήριες γραμμές του Codex! Το θέμα που θα εξετάσει θα δει τι λέει το Codex και θα αποφανθεί υπέρ της χώρας που είναι σύμφωνη με τα πρότυπα του κώδικα και τις κατευθυντήριες γραμμές. Συνεπώς, θα δικαίωνε εμένα ως Ηνωμένο Βασίλειο που προσπαθώ να σας πουλήσω γενετικά τροποποιημένο σιτάρι. Έτσι, αυτό που πέτυχε το Codex είναι πολύ σημαντικό, διότι ουσιαστικά αποτελεί μέρος της παγκόσμιας νομοθεσίας στον τομέα των τροφίμων.
Το Codex αποτελεί μέρος του, είναι επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών. Χρηματοδοτείται από δύο οργανώσεις: την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας. Και το ενδιαφέρον πράγμα για αυτό είναι ότι ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας, βάζει περίπου επτά φορές περισσότερα χρήματα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Έτσι, αυτό σας λέει ότι το τμήμα εμπορίου τροφίμων είναι επτά φορές πιο σημαντικό από το τμήμα υγείας.
Δείτε το βίντεο:

 hwww.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου