Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Πείραμα στα σχολεία της Πενσυλβάνιας: Oι συσκευές RFID θα χρησιμοποιηθούν για πανδημίες, καταστροφές και τα για τα παιδιά μας...



 Τα σχολεία της Πενσυλβάνιας παρακολουθούν 450 φοιτητές με συσκευές RFID (γύρω από το λαιμό τους) κατά τη διάρκεια μιας μελέτης που πραγματοποιείται από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, το πρόγραμμα ονομάζεται Social Mixing and Respiratory Transmission in Schools (SMART).
Οι μαθητές σε επιλεγμένες σχολικές περιοχές θα παρακολουθείται μέσω RFID chips για να δούνε... πόσοι άνθρωποι - παιδιά έρχονται σε επαφή μεταξύ τους καθορίζοντας το πως μια πανδημία θα μπορούσε να μεταδοθεί. Οι κοινωνικές τους δραστηριότητες, οι συζητήσεις τους, οι συναναστροφές με τους άλλους και κοινόχρηστα στοιχεία θα παρακολουθούνται κανονικά!

Όπως βλέπετε αυτή είναι μια προσομοίωση για το πόσο ελεγχόμενη θα είναι η κοινωνία των τσιπαρισμένων ανθρώπων, συγγνώμη....ανθρωποειδών ... με πρόσχημα την υγεία, τις καταστροφές και ένα σορό μπούρδες που δεν πείθουν κανέναν. Οι λόγοι του τσιπαρίσματος είναι προφανείς. Ο απόλυτος έλεγχος των ανθρώπων.

Το τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον είναι επιλογή του καθενός. Ας επιλέξει ο καθένας τι θέλει να είναι , ποιανού κτήμα θέλει να είναι και τι ζωή θέλει να κάνει!

Αφύπνιση συνείδησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου