Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Μίλησε πάλι το σκουπίδι του πολυτεχνείου!Μαρία Δαμανάκη: Κρίσιμο το επόμενο διάστημα για το νόμισμα και την Ευρώπη



Μαρία Δαμανάκη: Κρίσιμο το επόμενο διάστημα για το νόμισμα και την Ευρώπη
«Ο επόμενος μήνας και οι επόμενοι μήνες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμοι για το μέλλον του ευρώ και της Ευρώπης », σημείωσε η Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας της Ε.Ε, Μαρία Δαμανάκη, βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου έπειτα από συνάντησή της με τον πρωθυπουργό.

Η Ευρωπαία Επίτροπος υποστήριξε ότι... «η Κομισιόν θα πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις που, αφορούν την Ευρώπη, αλλά και τον ευρωπαϊκό Νότο και, βεβαίως, την Ελλάδα», δεσμευόμενη ότι θα πράξει τα δέοντα «για την ανόρθωση, την ανασυγκρότηση και τη διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας».

Η Μαρία Δαμανάκη χαρακτήρισε τη συζήτηση με τον Αντώνη Σαμαρά ως «πολύ ενδιαφέρουσα», στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκαν θεματικές που εμπίπτουν στο χαρτοφυλάκιό της, «ώστε να βοηθηθεί η Ελλάδα σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο με την αξιοποίηση και την εκμετάλλευση όλων των πόρων που μπορούν να προκύψουν από τη θάλασσα».

Κλείνοντας, η Επίτροπος δήλωσε πως «η συνεργασία θα συνεχιστεί».

newpost.gr

1 σχόλιο:


  1. ΚασαποΚοπροσκυλο μου θυμιζει η Δαμανακη. Πρωτα ΚΑΤΑ, τωρα ΥΠΕΡ, της ΕΟΚ. Τα ιδια και ο Αντωνακης, το καλο παιδι της ΜΕΡΚΕΛ, πρωτα : << δεν θα υπαρξει>>, μειωση μισθων - συνταξεων. Μολις αρπαξε την κουταλα, ΝΑΙ σε ολα. Γιατι ρε Αντωνακη δεν στηνεις στα εξη ( 6 ), μετρα Πολυδωρα - Τραγακη, κλπ. κλπ .κλπ. ΠΟΥ ενω στελνουν στο σπιτι τους οικογενειαρχες , να ψοφησουν απο την πεινα , ΑΥΤΟΙ διοριζουν τα σοια τους, <<< Κ Α Τ Α Σ Π Α Ρ Α Ζ Ο Ν Τ Α Σ >>> , τους μισθους τους. ΝΤΡΟΠΗ σας, ΛΕΧΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή