Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Μαζέψτε τους μακάκες!Ουράνιο Τόξο: «Η Βουλγαρία, η Ελλάδα και η Αλβανία κατακτητές της Μακεδονίας»


Slavoi Monastiri-1-ΝΑΙΚάποτε δεν πρέπει να επέμβει το ελληνικό κράτος;
Στο χωριό Τάρνοβο του Μοναστηριού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η συνοριακή συνάντηση των «Μακεδόνων» με Σλάβους της περιοχής των Σκοπίων, με σκοπό να...
διαδηλώσουν τη ‘μακεδονική’ καταγωγή τους. Για πρώτη φορά φέτος η προσέλευση -σύμφωνα με δημοσίευμα της σλαβικής εφημερίδας των Σκοπίων, Ουτρίνσκι- ήταν το ένα δέκατο των ατόμων που συνήθως προσέρχονταν στη συνάντηση αυτή.
 «Κάτω από την παχιά σκιά στην αυλή της εκκλησίας «Παναγία» φέτος, μετά βίας συγκεντρώθηκαν περίπου 1.000 άτομα, ενώ συνήθως στην συνάντηση αυτή συγκεντρώνονταν 5 με 10 χιλιάδες επισκέπτες. Ενώ από πλευράς της κυβέρνησης ήταν μόνο υφυπουργοί», γράφει η Ούτρινσκι Βέσνικ επισημαίνοντας ότι οι επίσημοι του σκοπιανού κράτους αδιαφόρησαν για τη ‘συνάντηση των συνόρων’.
Ο εκπρόσωπος του ‘Ουράνιου Τόξου’, που θέλει να εμφανίζεται με το σλαβικό όνομα Άντον Σερκέφσκι/ Андон Шекревски, είπε μεταξύ άλλων: «Και σήμερα θα το πούμε ανοικτά: Η Βουλγαρία, η Ελλάδα και η Αλβανία είναι οι κατακτητές της Μακεδονίας. Κανένας δεν μπορεί να το κρύψει, κανενός δε του ανήκει το όνομα. Το όνομα είναι ένα και κανένας δεν θα μας το πάρει. (echedoros)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου