Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Αχαρακτήριστες και ανήθικες συμπεριφορές...


PapaxristouΌχι μόνο την "πέταξαν" εκτός Αγώνων, αλλά προσπαθούν και να καταστρέψουν την Ελληνίδα αθλήτρια, ώστε να πεινάσει 
Οι άνθρωποι, έπιασαν δουλειά, προσπαθώντας να καταστρέψουν μια νεαρή αθλήτρια. Ειδικεύονται στο να καταστρέφουν, σπιλώνοντας. Έτσι βγάζουν...
τα απωθημένα τους. Και φυσικά, έστειλαν «μηνύματα διαμαρτυρίας» στο χορηγό της, την πολυεθνική P&G, ώστε να σταματήσει η οικονομική της ενίσχυση. Διαβάστε τα παρακάτω, για να καταλάβετε πως λειτουργούν, στο παρασκήνιο. Θα ξεράσετε. Είναι και «περήφανοι» που λειτουργούν κατ' αυτόν τον τρόπο. Διαβάστε όμως, δια χειρός του "περήφανου" για το κατόρθωμά του, Άρη Χατζηστεφάνου:
«Dear @ProcterGamble if you are supporting@papaxristoutj as your #Olympicsambassador, you support neo-nazism in#Greece».
(Αγαπητή @ProcterGamble, αν υποστηρίζετε την Παπαχρήστου, ως ολυμπιακή σας πρεσβευτή, υποστηρίζετε τον νεοναζισμό στην Ελλάδα).
Η απάντηση της εταιρείας, η οποία, προκειμένου να μην "εκτεθεί", έκοψε την ενίσχυση της αθλήτριας:
@xstefanou We respect the NOC decision. We're terminating our assoc. w/ Ms Papachristou. Her comments don't reflect the opinions of P&G.
(Χατζηστεφάνου, σεβάμαστε την απόφαση. Τερματίζουμε τη σχέση με την κ. Παπαχρήστου. Τα σχόλιά της δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις της P&G).
Αυτά τα παραπάνω, πως τα λέμε στην Ελλάδα, όσοι είμαστε ακόμα περήφανοι και έχουμε αυτό που λέγεται ΤΙΜΗ; Το ξέρετε όλοι...
Όσο για την αθλήτρια: μη μασάς κορίτσι μου. Δεν έχεις πια την πολυεθνική, έχεις όμως μαζί σου τον κόσμο.

www.elkosmos.gr

2 σχόλια:

  1. (Κ Χατζηστεφάνου, σεβάμαστε την απόφαση. Τερματίζουμε τη σχέση με την κ. Παπαχρήστου. Τα σχόλιά της δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις της P&G).ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο που εγινε εδω, δεν ξερω αν γινεται και στην Ζιμπαμπουε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή