Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Είστε επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ κύριοι της ΕΟΕ


Εκτός της Ολυμπιακής μας Ομάδας, η Βούλα Παπαχρήστου!

voula Τίμησε επανειλημμένως τη χώρα της, ανέβασε ψηλά στον ιστό τη γαλανόλευκη και η πατρίδα της, της εκφράζει την «ευγνωμοσύνη της», αποκλείοντάς την από την Ολυμπιακή Ομάδα, αν και πληροί όλα τα κριτήρια!
Αλλά, είπαμε: πολεμάς για την Ελλάδα; Σε περιμένουν...
ο αποκλεισμός, η διαπόμπευση και πολλές φορές και η ίδια η φυλακή! Θέλουν να μας διώξουν από την ίδια μας την πατρίδα, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε λοιπόν να αποπέμψει την Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, λίγες ημέρες πριν την έναρξή τους, όπως ενημέρωσε σχετικά ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος.
Η ΕΟΕ, κάτω από το βάρος των αντιδράσεων της αριστεράς, κάμφθηκε και αυτό παρά τη συγνώμη της αθλήτριας... Μπράβο «λεβέντες» της ΕΟΕ, να σας χαίρονται όσοι σας έβαλαν εκεί! Δεν μας βγήκατε και τόσο θαρραλέοι!
Μπορείτε τώρα να κοιμάστε «σίγουροι», έχετε την εύνοια του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ. Η Ελλάδα των 1.500.000 ανέργων, «σκοτώνει» τα ταλέντα της και απογοητεύει τη μάχιμη νεολαία της, διότι έτσι θέλει η «πολιτικά ορθή» αριστερά. Και μετά λένε κάποιοι ότι έχουμε κρίση...
Δεν υπάρχει ελευθερία λόγου στην Ελλάδα της αριστεράς
 
«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!», έγραψε στο λογαριασμό που διατηρεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα twitter (για την ακρίβεια έκανε αναπαραγωγή ενός σχολίου), η πρωταθλήτριά μας στο τριπλούν, μέλος την Ολυμπιακής μας Ομάδας και αθλήτρια της ΑΕΚ, Βούλα Παπαχρήστου.
Και το «προοδευτικό» σκυλολόι και ξεσήκωσε επικοινωνιακή θύελλα, ζητώντας μάλιστα την αποπομπή της από την Ολυμπιακή μας Ομάδα. Η δε ΔΗΜΑΡ που δεν έχει πρόβλημα να διατηρεί στους κόλπους της και στην κοινοβουλευτική της ομάδα την εθνομηδενίστρια Μαρία Ρεπούση, η οποία έχει φερθεί με ρατσιστικό τρόπο κατά των Ελλήνων της καθ’ ημάς Ανατολής, αποκρύπτοντας τα εγκλήματα των Τούρκων εις βάρος τους και μιλώντας για «συνωστισμό», ζήτησε την αποπομπή της από την ομάδα!
Με λίγα λόγια, το να ασελγείς στη μνήμη των σφαγιασθέντων από τους Τούρκους, δεν συνιστά παράπτωμα, ενώ αντίθετα, ένα ανέκδοτο στο twitter, συνιστά! Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα! Όσο πιο πολύ μισείς ο,τιδήποτε ελληνικό, τόσο μεγαλύτερη πέραση έχει η φωνή σου. Η Μαρία Ρεπούση στη Βουλή και η πρωταθλήτριά μας, εκτός Ολυμπιακής Ομάδας. Ελλάς το μεγαλείο σου!
Η ανακοίνωση των «συντρόφων» της Ρεπούση
Διαβάστε τι λέει η ΔΗΜΑΡ της εθνομηδενίστριας Μαρίας Ρεπούση: «Ρατσιστικό χιούμορ και ‘αστειάκια’ που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια ‘αστεία’ θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο».
Η Βούλα Παπαχρήστου, έκανε ένα αστείο. Ο «συνωστισμός» τι ήταν κύριοι της ΔΗΜΑΡ; Δεν ήταν προσβολή στη μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων της καθ’ ημάς Ανατολής, που σφαγιάστηκαν από τις ορδές των Τσετών;
Δεν ήταν ένα ακραία ρατσιστικό σχόλιο; Δεν ήταν ένα «αστειάκι» με τη θυσία εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων; Δηλαδή, τι μας λένε; Ό,τι μπορεί η Μαρία Ρεπούση να εκπροσωπεί κόσμο στο κοινοβούλιο (με μερικές εκατοντάδες ψήφους αριστεριστών) και μια κοπέλα που έχει κατ’ επανάληψη τιμήσει την πατρίδα μας με διακρίσεις, πρέπει να αποπεμφθεί από την ομάδα; Ναι, το ξέρει η κοινωνία ότι στη ΔΗΜΑΡ είναι ολίγον ελευθεριακοί, αλλά καλό θα ήταν να σταματήσουν τη χρήση ψυχοτρόπων ουσιών, ιδιαίτερα πριν τη σύνταξη ανακοινώσεων.
Τους ενοχλεί η γαλανόλευκη
Ελάχιστα ενδιαφέρουν τους φιλάθλους στην Ελλάδα και όλο το έθνος που χειροκροτεί τις ομολογουμένως πολλές επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών, τα ιδεολογικοπολιτικά πιστεύω όσων φορούν το εθνόσημο στο στήθος. Από τη στιγμή που το φορούν, είναι ΔΙΚΟΙ μας, των Ελλήνων.
Πολύ ΔΙΚΟΙ μας, των Ελλήνων. Ενσαρκώνουν τα οράματα και τους πόθους μας, αγωνίζονται για ΟΛΟΥΣ εμάς τους Έλληνες. Και μας κάνουν συνέχεια εθνικά υπερήφανους εμάς τους Έλληνες. Αυτό ακριβώς δεν θέλουν στη ΔΗΜΑΡ, στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ.
Δεν θέλουν εθνικό φρόνημα, «αρρωσταίνουν» όταν βλέπουν τη γαλανόλευκη να κυματίζει, μουρλαίνονται όταν παρακολουθούν πανηγυρισμούς των Ελλήνων φιλάθλων και «μουρμουρίζουν» σαχλαμάρες μεταξύ τους, που δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους μόνο στα έντυπα της άκρας αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου. Μετά, αφού ρίχνουν νερό στο μύλο της ακροδεξιάς, βγαίνουν και κλαίγονται για τα ποσοστά των κομμάτων της.
Κάποιοι επιμένουν, στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας, να δίνουν ιδεολογικοπολιτική διάσταση σε ΟΛΑ. Και το κάνουν, προσπαθώντας να εκφοβίσουν τον κόσμο, ώστε να εκφράζεται όπως εκείνοι θέλουν και προσπαθούν δια της βίας να επιβάλλουν.
Τους έχουμε νέα: η μεθόδευσή τους, δεν θα περάσει. Μπορεί να ρήμαξαν την καριέρα της Βούλας Παπαχρήστου, μπορεί ενδεχομένως να στέρησαν ένα μετάλλιο από την Ολυμπιακή μας Ομάδα, αλλά μέχρι εκεί. Ο κόσμος βλέπει, καταγράφει και κρίνει.
Και αυτό που βγαίνει είναι ότι δεν κρύβει την απέχθειά του για όσους σιωπούν υποκριτικά όταν κάποιοι αλήτες καίνε την ελληνική σημαία αλλά ξεσηκώνονται όταν διαπιστώνουν (με τα δικά τους υποκειμενικά κριτήρια πάντα) «ρατσισμό» εκ μέρους κάποιου Έλληνα. Χαμερπείς μέθοδοι από αριστερούς Φαρισαίους και υποκριτές...
Νίκος Χιδίρογλου

www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου