Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Συγκλονίζει η σύλληψη μάνας που έκλεψε γάλα για να μην παιθάνει το παιδί της άπο την πείνα...


supermarket


Την συγκίνηση ακόμη και των αστυνομικών που την συνέλαβαν προκάλεσε μια 32χρονη μητέρα στο Ηράκλειο , που οι κάμερες ενός σούπερ μάρκετ την κατέγραψαν να κλέβει γάλα και λίγα τρόφιμα για να μην πεθάνει το παιδί της από την πείνα...

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι πολυεθνικού σουπερ μάρκετ έξω από το Ηράκλειο μήνυσαν 32χρονη Ηρακλειώτισσα γιατί έκλεψε δύο κουτιά γάλα και λίγα τρόφιμα για το παιδί της, όπως είπε.
Η σύλληψη της 32χρονης, η οποία κατάγεται από χωριό του νομού Ηρακλείου, έγινε χθες το μεσημέρι, καθώς η πλευρά του σούπερ μάρκετ επέμενε ζητώντας τη σύλληψη της. Η ασφάλεια Ηρακλείου που κλήθηκε τη συνέλαβε και την μετέφερε στα κρατητήρια, όπως ορίζει ο νόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr πρόκειται για μια συγκλονιστική υπόθεση, που έχει συγκινήσει ακόμα και τους αστυνομικούς.
Πάντως, στελέχη του σούπερ μάρκετ που επικοινώνησαν με το Cretalive είπαν ότι, η υπόθεση δεν έχει σχέση με αυτή που παρουσιάζεται από τη μία πλευρά και επεσήμαναν ότι ''υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που δείχνουν πως η εταιρεία και οι εργαζόμενοι δεν είναι άκαρδοι και έχουν συμπεριφερθεί με αξιοπρέπεια''.

makeleio.gr

6 σχόλια:

  1. φανηκε η αξιοπρεπεια τους και το αν και κατα ποσον ειναι ακαρδοι η οχι. σκ*** στα μουτρα τους, γιατι θα μπορουσαν καλλιστα να δειχναν την ευαισθησια τους, αλλα.... πολυεθνικη ενεκεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι οι αθλιοι οι ξευτιλισμενοι υπαλληλοι και ο ρουφιανος διευθυντης γιατι κινηθηκαν νομικα στην αρχη εναντιον της...αυτοι οι ρουφιανοι αυριο μπορει να ειναι αυτοι στην θεση της γιατι ποτε κανεις δεν ξερει τι ημερα του ξημερωνει...Να μας πειτε σας παρακαλω ποια ΑΘΛΙΑ πολυεθνικη ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πείτε πιο supermarket ήταν να μην ξαναπατήσει κανεις εκεί ... να δείτε για ποτε αποσύρεται η μήνυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ - ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ. ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΟΛΟΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ; ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΑΓΥΡΤΕΣ, ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ; ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ; Ή ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή