Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Μετά θα έρθει η...Λυπητερή.!

Προσοχή συμπατριώτες......

Σκεφτείτε ορισμένα πράγματα καλά, πριν ψηφίσετε.
Μή τσιμπάτε στους εκφοβισμούς και την παραπληροφόρηση των κρατικοδίαιτων ΜΜΕ.
Μή πιστεύετε σ αυτά τα πρόσωπα,που ζητιανεύουν στην κυριολεξία την ψήφο σου,γιατί αυτοί οι ίδιοι ήταν που μέχρι πριν λίγο καιρό υπογράφαν την καταδίκη μας.Αυτοί οι ίδιοι ήταν που μειώναν τους μισθούς και τις συντάξεις.
Αυτοί κατάργησαν κάθε δικαίωμα του εργαζόμενου προς τα αφεντικά του.Αυτοί έχουν εξαθλιώσει το σύστημα της παιδείας,τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας,και έχουν κάνει την υγεία,δικαίωμα μόνο των...
πλουσίων,άσχετα με το αν μια ζωή πληρώναμε,και που θα πληρώνουμε μέχρι να πεθάνουμε.
Τα φάρμακά μας πλέον έγιναν πιο ακριβά και από την....ηρωίνη σ αυτή την χώρα.Γερμανοί δημοσιογράφοι προχθές γράφαν ότι σκοπεύει να μας κάνει η Μέρκελ αποικία της,είτε με το...καλό είτε με το άγριο. Η Λαγκάρντ έδειξε με τις δηλώσεις της τα πραγματικά της αισθήματα για τους δοκιμαζόμενους Έλληνες. Σ αυτή την Ευρώπη πασχίζουν να μας κρατήσουν με νύχια και με δόντια.Την Ευρώπη την θέλουμε σαν φίλο και σαν σύμμαχο,και όχι σαν δικτάτορα.Να πάψουν να μας εκμεταλεύονται γιατί αυτό κάνουν και μάλιστα εν γνώσει της Ελληνικής κυβέρνησης,της Μπλε και της Πράσινης. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,με άπειρο θράσος σαν τα άκακα σκυλάκια,έρχονται και μας γλύφουν τα χέρια για την ψήφο μας,και μόλις κάνουμε το λάθος και τους την δώσουμε,θα μετατραπούν σε ύαινες,που θα κατασπαράξουν ότι όρθιο έμεινε σ αυτή τη χώρα.Μια χώρα που η αξία της σε χρήμα,με όλο της τον ορυκτό πλούτο,ανέρχεται σε πολλά τρις,την ξεπουλάνε στους κολλητούς τους για ένα κομμάτι ψωμί.Φαντάζομαι πως καταλαβαίνετε γιατί.
Το σχέδιο της Ευρώπης για την Ελλάδα,σύμφωνα με το μνημόνιο που υπόγραψαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,είναι να φτάσουμε στο επίπεδο ζωής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.Αυτό είναι το όραμά τους,με τις ευλογίες των δικών μας φυσικά. Η απόδειξη για το πόσο κοινωνικό είναι και θα είναι το Ελληνικό κράτος προς τους πολίτες του,είναι τα εκκαθαριστικά της εφορίας στις φετεινές δηλώσεις. Κάντε πρώτα την φορολογική σας δήλωση,και ρωτήστε ποιό είναι το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης,και μετά να πάτε να ψηφίσετε.(συμβουλή μου,για τους μεγαλύτερους,πριν μάθετε το ποσόν που θα πληρώσετε,πάρτε κανένα...υπογλώσιο χαπάκι).Και όταν λοιπον πάρετε την λυπητερή,τότε να δώ ποιόν θα ψηφίσετε.Το έκανα λίγο κωμικό το τελευταίο θέμα της δήλωσης,αλλά δεν είναι καθόλου,διότι θεωρώ τον εαυτό μου ως το μεγαλύτερο κορόιδο,να πληρώνω μια ζωή μέχρι τελευταίας δεκάρας τους φόρους μου,και να υπάρχουν άνθρωποι σ αυτό το κράτος που έχουν εκατομμύρια,και να μή πληρώνουν μία.Και ξέρετε γιατί δεν πληρώνουν; Γιατί αυτοί συντηρούν όλο αυτό τα σάπιο σύστημα διακυβέρνησης της χώρας,με τα "δωράκια" τους προς τους εκάστοτε, με τις χρηματοδοτήσεις των πολιτικών εκστρατιών των κομμάτων με τις μίζες,με με...με.!!!
Γι αυτό λοιπόν αφήστε κατά μέρος την πολιτική σας "ιδέα" γιατί απλά δεν υπάρχει πλέον,και ψηφίστε κάποιο αντιμνημονιακό κόμμα,αν θέλετε να δείτε φως στο τούνελ.Αυτά είχα να πω,και συγχωρέστε με για τα λάθη μου,ορθογραφικά,ή συντακτικά,γιατί ούτε καθηγητής είμαι ούτε οικονομολόγος. Ένας απλός πολίτης όπως όλοι μας,είμαι.

Νίκος Γ.
 ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου