Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Είναι αργά πια για συγγνώμες!


geitonas«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για τις θυσίες που υποβάλλονται λόγω της κρίσης που ενέσκηψε στη χώρα και δεν βρήκε την Ελλάδα και την οικονομία θωρακισμένη». Τα παραπάνω ήταν τα λόγια του "αιώνιου" βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κ. Γειτόνα στην Βουλή κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης της μη υποψηφιοτητάς του για τις επόμενες εκλογές. Τώρα όμως που θα χαρεί...
την βουλευτική του σύνταξη, ύψους κάποιων χιλιάδων ευρώ, ενώ ο ελληνικός λαός στενάζει, καλό θα ήταν ο κύριος Γείτονας να σκεφτεί κάποια πραγματάκια. Κατ' αρχήν ότι είναι πολύ αργά για συγγνώμες από αυτούς που μας έφεραν στο σημείο που μας έφεραν. Και κατά δεύτερον, ότι ακόμη και εάν οι Έλληνες μεγαλόψυχα αποφασίσουν να δεχτούν την συγγνώμη κάποιου από το συνάφι του κ. Γείτονα, για να γίνει αυτό θα πρέπει να είναι ειλικρινής.
Γι' αυτό ας μην ζητά συγγνώμη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για όσα ... δεν έκαναν και καλά για να θωρακίσουν την χώρα. Ας ζητήσουν συγγνώμη για όλα όσα έκαναν τόσα χρόνια, τα οποία υπέσκαψαν την χώρα, διασπάθισαν τον πλούτο της, κατέστρεψαν την δομή της. Για αυτά όλα να ζητήσει συγγνώμη και να μην το παίζει ... Κωστόπουλος!

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου