Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Γιαννή Μιχελάκη τη θυμάσαι την φωτογραφία του Μητσοτάκη με τους Γερμανούς;


mitsotakis-foto1


ΔΥΣΩΔΙΑ
(Η φωτο είναι αρχείου μιας και η αυθεντική με τους Ναζί έχει εξαφανιστεί από την google)
Είναι εξαιρετικά λυπηρό, ένα παίγνιο και υποχείριο των...
διαδρόμων ψευτοκατασκόπων, μαφιόζων του λευκού κολάρου και ρουφιάνων του παρακράτους, να ξεγελά με τόσο προκλητικό τρόπο, έναν έμπειρο δημοσιογράφο με θητεία σε κανάλια πρώτης γραμμής. Τον κάποτε ψύχραιμο και εγκεφαλικό, Γιάννη Μιχελάκη. Αυτό το υποκείμενο ή τα υποκείμενα που διαχειρίζονται γνωστό site κάλπικης και τυχοδιωκτικής πολιτικής, που παίζουν το τελευταίο χαρτί ύπαρξης τους στο βρωμερό(δυστυχώς όπως αποδείχτηκε) δημοσιογραφικό συνάφι, επανέφεραν κατά την ποεκλογική περίοδο την δυσώδη μεθοδολογία της λασπουριάς που υιοθέτησε το ΠΑΣΟΚ του 1985. Μόνον που αυτή τη φορά το ρόλο των πρασινοφρουρών, ανέλαβαν οι σύγχρονοι "Κένταυροι" της Συγγρού. Και δυστυχώς, στο ρόλο του γεφυροποιού της λάσπης μοιραία και άβουλα στάθηκε ο Γιάννης Μιχελάκης ως ανάχωμα επικοινωνίας.
Εαν ένας δημοσιογράφος δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι αυτό που του πάσαραν είναι κίβδηλο σαν τα παραχαραγμένα πενηντάρικα, ρωτάμε: Αυτός ο άνθρωπος θα αναλάβει την εκπροσώπηση του μελλοντικού κυβερνήτη ως κυβερνητικός εκπρόσωπος; Στον Γιάννη Μιχελάκη αφιερώνουμε κείμενο που βρήκαμε στο διαδίκτυο και θα του θυμήσει πολλά. Δυστυχώς την πάτησε. Και αυτός και ο "άφιλος" φίλος του. Και θα το καταλάβει το βράδυ των εκλογών. Προτιμώτερο νικητής και αξιοπρεπής παρά νικημένος και άθλιος.
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
"Η σφοδρή αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Κώστα Λαλιώτη και τη βουλευτή της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη συνεχίστηκε τη Δευτέρα με νέο επεισόδιο, με αφορμή δηλώσεις της τελευταίας στην εκπομπή «Ανατροπή» του τηλεοπτικού σταθμού Mega.
Αφορμή για το νέο «γύρο» αντιπαράθεσης στάθηκε η δήλωση της κ. Μπακογιάννη σχετικά με την προ 16ετίας δημοσίευση φωτογραφίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με δύο Γερμανούς αξιωματικούς κατά την περίοδο της Κατοχής και η συσχέτιση του περιεχομένου της με τους ισχυρισμούς του εκδότη Γιώργου Κουρή.
Όπως είχε πρόσφατα αναφερθεί στην εκπομπή του Mega «Γκρίζες ζώνες», πράκτορες της Στάζι ομολόγησαν ότι η περίφημη φωτογραφία, που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όταν δημοσιεύτηκε στην Αυριανή, ήταν πλαστή και είχε κατασκευαστεί στη Βουλγαρία.
Η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι για την πλαστή φωτογραφία ευθύνεται ο κ. Λαλιώτης. Αυτός ο ισχυρισμός προκάλεσε σήμερα την αντίδραση του υπουργού Περιβάλλοντος, ο οποίος σε ανακοίνωση που εξέδωσε επισήμανε ότι κάθε αναφορά της Ντόρας Μπακογιάννη στο πρόσωπό του για τη συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί «ένα χονδροειδές και αυταπόδεικτο ψέμα», «λάσπη» που δεν τον αγγίζει".

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου