Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αυτό είναι το σχέδιό για το πως θα μας σκοτώσουν...(VIDEO)


 Τρομακτικό.Αυτό είναι το σχέδιό για το πως θα μας σκοτώσουν - Τα λέει άτομο μέσα απο την Elite ο George Green μεγαλοτραπεζίτης.
Δείτε με τι σχιζοφρενείς τρόπους θα το καταφέρουν.
..


Διαδώστε το βίντεο.



Όσο και να σας φαίνονται παραμύθια φαίνεται ότι είναι  η αλήθεια..
 

Ο τύπος τα έχει πει εδώ και καιρό και βγαίνουν αληθινά όσο τρελά και να ακούγονται..
 

Θα χρησιμοποιήσουν μέχρι και βόμβες Νετρονίων που έχουν κατασκευαστεί στο Ισραηλ..


 

Τραπεζίτες-Freemassons-πολιτικοί είναι πολύ διεστραμμένα άτομα που συμφωνούν με τον Κίσινγκερ ότι «είμαστε με πάρα πολλούς ανθρώπους στον πλανήτη» και πρέπει να τους εξαλείψουμε..


Ακούστε πως μιλάνε για τον κόσμο και τι τρελούς τρόπους θα χρησιμοποιήσουν για να μας εξοντώσουν.
Δεν θα το πιστεύεται αλλά είναι αλήθεια..
Ξυπνάτε γιατί είναι είδη αργά...Δειτε παρακάτω..
Δεν προσπαθούν να κρυφτούν πια η να φιμώσουν φωνές γιατί έχουνε μπει στο τελευταίο στάδιο όπου δεν υπάρχει επιστροφή και κανείς πια δεν μπορεί να κάνει τίποτα..
 

Το μόνο καλό είναι ότι και τα περισσότερα άτομα τραπεζίτες,πολιτικοί,δημοσιογράφοι,επιχειρηματίες και άλλα άτομα που βοήθησαν στο στήσιμο αυτού του τρελού σχεδίου της N.W.O θα εξαφανιστούν και αυτοί και δεν έχουν καταλάβει τίποτα.


hellasxg.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Να ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ: "Βάλτε τα σε Ρωσικές ή Κινέζικες τράπεζες. Πρόσφατα η Λαγκάρντ (η επικεφαλής του ΔΝΤ), πήγε στην Ρωσία να ζητήσει δανεικά από τον Πούτιν! Άρα λοιπόν οι Ρωσικές τράπεζες είναι πολύ ισχυρές, για να μην πω οι ισχυρότερες στον κόσμο! Βάλτε τα λεφτά σας σε Ρωσικές τράπεζες και μετατρέψτε τα σε Ρούβλια (RUB)! Αν τα αφήσετε σε Ευρώ, με την παύση πληρωμών (χρεωκοπία), την επιστροφή σε μια κουτσουρεμένη-υποτιμημένη Δραχμή κατά 50% (και μετέπειτα σε 70%), εκεί παλιά με τα ίδια λεφτά που κάποτε αγοράζατε μιά ολόκληρη Αγελάδα τώρα δεν θα μπορείτε να αγοράσετε ούτε μερικές μπριζόλες για τα κάρβουνα! Άλλες τράπεζες για μεταφορά καταθέσεων χωρίς να χαθούν τα λεφτά σας είναι οι Γερμανικές και οι Αγγλικές!"
    -Τη συγκεκριμένη λύση μας την προτείνει ο Κυριάκος Βελόπουλος στο βιβλίο του "Χρεοκοπία και Κερδοσκόποι". Δεν ξέρω εάν είναι σωστή, φαίνεται σίγουρα πολύ Λογική! Παρακαλώ όποιος έχει οικονομικές γνώσεις, να επιχειρηματολογήσει με σοβαρότητα να μας πει τι ισχύει, γιατί τα πράματα οδεύουν δυστυχώς σε Άτακτη Χρεωκοπία και Χάσιμο όλων των Καταθέσεών μας!
    -Στην κουτοπόνηρη λογική του μπακάλη: Αν δεν τα βάλεις τα λεφτά σου στις τράπεζες και τα κρατήσεις κρυμμένα στο σπίτι σου ή οπουδήποτε αλλού. Και όταν θα γίνει η Χρεοκοπία, επιστρέψουμε σε μια υποτιμημένη Δραχμή, όσοι έχουν ακόμα Ευρώ, με την αναλογία ισοτιμίας, θα ζουν καλύτερα από πρώτα;
    -Απαντούμε: Εκτός ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι το σπίτι σου θα γίνει στόχος ληστών και θα κινδυνέψει και η ζωή σου, όπως και φαίνεται καθημερινά από τις ειδήσεις αστυνομικού ρεπορτάζ,
    Τα αρπακτικά που έχουμε όμως σιγά μην είναι τόσο αφελείς. Δεν θα εισάγουν αμέσως την δραχμή ή θα την εισάγουν με απλή ισοτιμία στο Ευρώ. Θα αφήσουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που θα το ονομάζουν αυτοί "Ελεγχόμενη Χρεωκοπία" και εντός Ευρώ με σκοπό να αποσύρει μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας το Ευρώ και να τα μετατρέψει σε δραχμές. Το διάστημα αυτό θα είναι από 6 μήνες μέχρι και μπορεί 1 ή και 1μιση χρόνο. Θέλεις δε θέλεις θα σε αναγκάσουνε να αποσύρεις το Ευρώ και να το κάνεις Δραχμή. Μόλις δούνε ότι όλη η αγορά εντός Ελλάδος κινείται μόνο σε Δραχμές θα κηρύξουν στάση πληρωμών, μπορεί και άτακτη χρεωκοπία, θα κάνουν απότομα μιά υποτίμηση κατά 50% και λίγο μετά σε 70%. Θα μας πετάξουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα το κάνουν και με άλλα κράτη όπως Πορτογαλία Ιρλανδία Ιταλία (κυρίως χώρες του Νότου). Οι Βόρειες χώρες της Ευρώπης οι πιό δυνατές οικονομικά Γαλλία Γερμανία Ολλανδία Βέλγιο Νορβηγία Φιλανδία Δανία θα φτιάξουν δικιά τους καινούρια ένωση. Μπορεί να φτιάξουν δικό τους καινούριο νόμισμα ή να διατηρήσουν το Ευρώ σε άλλη νέα μορφή. Στις υπόλοιπες χώρες το Ευρώ όπως το ξέραμε θα ακυρωθεί αποσυρθεί και θα ξαναγυρίσουν όλοι στα νομίσματά τους. Εμείς στην Ελλάδα θα είμαστε εντελώς αβοήθητοι. Θα λέμε το ψωμί ψωμάκι. Σκηνές κατοχής. Μεγάλη πείνα και εγκληματικότητα. Και δεν θα μας ανήκει και τίποτα! Με τα νέα μνημόνια και τους καινούριες συμβάσεις (που δεν τα διαβάζει κανένας αλλά όλοι τα υπογράφουν γιατί είναι ανίκανοι τεμπέληδες και πρωτίστως προδότες) θα μας έχουν αγοράσει μέχρι και την θάλασσα. Αυτό είναι το περιβόητο Σχέδιο Φοίνιξ: Μέσα από τον αφανισμό και τις στάχτες των μικρών αδυνάμων κρατών του Νότου να αναγεννηθούν ισχυρότερα τα κράτη του Βορά!
    --ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    --ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ!
    --ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ CDs! Πάγκαλος, Σημίτης, Βενιζέλος, Προδότες Παπανδρέου... και ΣΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ "ΧΟΝΤΡΟ ΓΑΖΙ" !!!
    --ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala den pate katholou kala foverizete ton kosmo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή