Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Tι είπε πάλι το τσόκαρο της bildeberg!Διαμαντοπούλου: Η κυβέρνηση υπηρετεί τις ανάγκες του λαού

Διαμαντοπούλου: Η κυβέρνηση υπηρετεί τις ανάγκες του λαούΗ κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι μόνο για το PSI αλλά μία κυβέρνηση που υπηρετεί όλες τις ανάγκες του ελληνικού λαού σήμερα, δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Αννα Διαμαντοπούλου μετά τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάνν

Η κ. Διαμαντοπούλου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι...
η Δημοκρατική Συμμαχία έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή την ανάγκη συναίνεσης στην Παιδεία «για να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία».
«Χαίρομαι που η Δημοκρατική Συμμαχία έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή την ανάγκη συναίνεσης στην Παιδεία για να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές που η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη» είπε η κ. Διαμαντοπούλου. «Η μεγάλη και βαθιά οικονομική κρίση που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη να προχωρήσουμε σε όλα τα θέματα. Η κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση για το PSI. Είναι μια κυβέρνηση που υπηρετεί όλες τις ανάγκες του ελληνικού λαού σήμερα».
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας αναφέρθηκε στις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στην εκπαίδευση και τόνισε ότι πρέπει να προχωρήσουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012. Επίσης επισήμανε την ανάγκη της συναίνεσης, τονίζοντας ότι όλες οι αλλαγές πρέπει να προχωρήσουν με συναίνεση, όπως έγινε με το νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τη ΔΕΗ τονίζοντας την αντίθεσή της με τα "χαράτσια". Από την πρώτη στιγμή, είπε η κ. Μπακογιάννη, ήμουν εναντίον του χαρατσιού.
''Είναι εγκληματική αντίληψη τη στιγμή της οικονομικής κρίσης να κόβεται το ρεύμα σ΄ένα νοικοκυριό. Να βρεθούν οι μεγάλοι φοροφυγάδες και να μη χτυπάνε τα νοικοκυριά'', τόνισε χαρακτηριστικά.

www.ethnos.gr

1 σχόλιο:

  1. Αννουλα, ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΕΣ. Οποτε ανοιξεις το στομα σου ΟΛΟ μακκακιες λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή