Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Η επίσκεψη του Joe Baiden, η εκκίνηση του εθνικού ξεπουλήματος



Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος

Έρχεται εδώ ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κ. Joe Baiden και του ευχόμεθα το «ως ευ παρέστη»!!!

Όμως σύμφωνα με τα δελτία ειδήσεων ήλθε εδώ για να μας προσφέρει σαν δώρο, το άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, αφού πρώτα «πίεσε» τους... Τούρκους να άρουν το απαγορευτικό λειτουργίας της εν λόγω Σχολής, με τη κατηγορία ότι έτσι οι Τούρκοι παραβιάζουν στη χώρα τους το δικαίωμα ελευθερίας και ανεξιθρησκίας των λαών-μειονοτήτων.

Έρχεται εδώ για να μας προσφέρει σαν βοήθεια 400 σαπάκια άρματα μάχης από τους πολέμους στην αμμώδη έρημο του Ιράκ.

Όμως εμείς προβληματιζόμαστε ερωτώντες, τώρα οι Αμερικανοί θυμήθηκαν τις καταπατήσεις των Τούρκων εις βάρος των δικαιωμάτων των μειονοτήτων που ζούνε στη Τουρκία;

Τώρα τους πήρε ο πόνος για τη κλειστή Θεολογική σχολή της Χάλκης;
40 χρόνια που τους χτυπάγαμε τη πόρτα τι έκαναν;

Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει;

Και όμως κάτι το πολύ σοβαρό συμβαίνει στη γεωγραφική αυτή περιοχή.

Τα σοβαρά γεωπολιτικά, γεωστρατηγικά, και γεωενεργειακά γεγονότα που συγκλονίζουν τη γειτονιά μας είναι τα εξής τρία.

1. Πρόσφατα ανεκαλύφθησαν τεράστια ενεργειακά αποθέματα υδρογονανθράκων στην Ανατολική λεκάνη της Μεσογείου και στην Ελληνική ΑΟΖ, στα οποία η παγκοσμιοποίηση και η Ν.Τ.Π. θέλει να βάλλει χέρι υπέρ των δικών της εταιρειών πετρελαίου.

2. Οι πολεμικές επιχειρήσεις στις Αραβικές χώρες που βρέχονται από τη Μεσόγειο, η εσωτερική ανωμαλία στη Συρία, και ο σχεδιαζόμενος πόλεμος στο Ιράν-Περσία. Και

3. Η απόφαση του διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, για την ονομασία των Σκοπίων.

Έτσι λοιπόν οι Αμερικανοί πιεζόμενοι από τα μεγάλα αφεντικά τους που είναι η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, τρέχουν και δε φθάνουν.

Έρχεται εδώ ο Joe Baiden σαν πιόνι των Κοσμοκρατόρων, για να προσφέρει στους Έλληνες ιθαγενείς υπηκόους της Botsuana--Ελλάς, καθρεφτάκια, χάνδρες, και κομπολόγια, για να πάρει το όνομα της Μακεδονίας μας, να το δώσει στους Σκοπιανούς, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Η Ελλάδα πάντα χάνει με τους εφιάλτες…

Έρχεται εδώ ο Joe Baiden για να μας πάρει έναντι πινακίου φακής όλα τα Ελληνικά ενεργειακά αποθέματα υδρογονανθράκων, και να μοιράσει την Ελληνική Α.Ο.Ζ. με τους Τούρκους (πρέπει να «φάνε» και οι Τούρκοι από την Ελλάδα, για να τους έχουν ευχαριστημένους, έτοιμους για το χτύπημα σε Συρία και Ιράν).

Πάντα κερδίζουν οι εχθροί μας και χάνει η Ελλάς.

Έρχεται εδώ ο Joe Baiden για να κλείσει το Αιγαίο για τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ και μόνο, αποκλείοντας τη παρουσία της Ρωσίας, εν όψει χτυπήματος κατά της ιστορικής Περσίας.

Βρίσκει εδώ πρόθυμους πολιτικούς μαριονέτες και πιόνια στην υπηρεσία της τριμερούς επιτροπής, της λέσχης BILTERBERG, και της όλης Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Οι εντολές που μεταφέρει από τα αφεντικά του, στις εδώ μαριονέτες, είναι καταστροφικές για την Ελλάδα, και υπέρ των εχθρικών γειτονικών χωρών, (Τουρκίας-Σκοπίων), και φυσικά του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.

Έλληνες προστατέψτε την Ελλάδα μας από τη συμφορά των εφιαλτών πολιτικών…

Έλληνες εξεγερθείτε, οργανωθείτε, αντισταθείτε.

Μας παίρνουν τη Μακεδονία μας.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.
 
 anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου