Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ο George Soros (Dzjchdzhe Shorash) και τα τσιρακια του στην Ελλαδα


Το μεγιστο προβλημα για μας δεν ειναι ο Σορος, αλλα τα "Σορακια" (οπως τσιρακια, πρακτορακια) που εχει φυτεψει στην Ελλαδα και διαφεντευουν την πολιτικη, οικονομικη και κοινωνικη ζωη του τοπου. Αλλα πρωτιστως φταιμε εμεις, που εχουμε γινει προβατα... στο ποιμνιοστασιο του Σιωνισμου. Αμφικτυων



Η Ελλάδα μας πετροβολείται συχνότατα για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Κι όποια πέτρα σηκώσει κανείς ... βρίσκει από κάτω τον Τζόρτζ Σόρος.
Παρόλα αυτά οι ΦΩΣΤΗΡΕΣ της εκάστοτε Ελληνικής Κυβέρνησης ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ τον "πετροβολισμό" της Ελλάδας συμμετέχοντας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ σε ιδρύματα που ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Αυτοί λοιπόν οι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ... ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ οργανισμούς όπως ο CDRSEE που ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΗΔΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Παρών κι ο Τζόρτζ Σόρος φυσικά!) ή το ΕΛΙΑΜΕΠ6 που επίσης ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΗΔΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (πάλι παρών ο Τζορτζ Σόρος!).

Στα παραπάνω ιδρύματα εμφανίζονται ως χρηματοδότες και σύμβουλοι άνθρωποι που συμμετείχαν στις μυστικές συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg . (Βλέπε 3Ε-CocaCola, Βερέμης, Παπαχελάς κλπ).

Ίσως η απόφαση για την Μακεδονοποίηση των Σκοπίων να πάρθηκε σε κάποια τέτοια συνάντηση. Κι ο Αλέξης Παπαχελάς συμμετείχε σε τέτοια συγκέντρωση, συμμετέχει και στο ΕΛΙΑΜΕΠ και εξέφρασε την άποψη ότι εάν τα ΣΚΟΠΙΑ , μετονομασθούν σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αυτό ΔΕΝ είναι γεγονός ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. Απορούμε πως ΔΕΝ το κατάλαβαν μέχρι τώρα όλοι οι Έλληνες , που έχασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι την Μακεδονία. Μάλλον φταίει ότι εμείς οι κοινοί θνητοί ΔΕΝ τσεπώνουμε λεφτά του Σόρος , ούτε είμαστε προσκεκλημένοι της λέσχης Bilderberg.

Οι ηγέτες μας γνωρίζουν ότι ο Τζορτζ Σόρος είναι στη διοίκηση του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι που έχει "ξεσκιστεί" να καταγγέλει την Ελλάδα για παραβιάσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των "Μακεδόνων" και των "Τούρκων".


thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου