Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ο 12θειστής Νότης Σφακαινάκης είναι ιερέας του σατανά και μασονος!


ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ


Ο ΝΟΤΗΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ....
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΠΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ(ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ)
ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΙΑ ....(ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ...ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΛΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ??)





ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ..
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΟΣ...

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΣΑΤΑΝΑ Η ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ!!!
ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥΣ...
ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ...ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ..ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...!!!



ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!


ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΤΡΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΝΟΤΗ





666ΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΟΤΗ....ΑΦΟΥ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ???ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ??





ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΚΑΙ 666 ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΤΡΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΝΟΤΗ...









Το "φίδι" που αλλάζει δέρμα και μας αποκαλύπτεται...





Πέρασε τις "πύλες" και έγινε πεφωτισμένος...
ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ 2 ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ....





μεγας αλχημιστης KAI ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΗΛΙΟΣ...ΧΜΜΜ..ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΜΠΑΑΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ(ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ)
Η ΦΩΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ.H MAΓΕΙΑ.ΧΜΜΜ..ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΜΠΑΑΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ(ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ)



ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..







Για να μην ξεχνιόμαστε ποιος είναι....





ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...


Εγώ φύτρωσα στην πέτρα και τ' ατσάλι,
Κι εσύ μέσα σ' ένα γυάλινο κλουβί.
Εγώ σήκωσα και στο Θεό κεφάλι,
Κι εσύ βάφεις χρώματα τη φυλακή....




ΕΔΩ ΒΕΒΥΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ


"ΚΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ..."



ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΒΕΒΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ






  • ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.....

    "Μαζί σου έμαθα πολλά κι έζησα πιο δυνατά..
  • γνώρισα μόνο τον γκρεμό δίπλα Στον θεό"



ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ'Ι'...11!!!Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kIn0LVWiFQ8
Εύκολα λοιπόν μπορεί να καταλάβει κάποιος σε ποιον απευθύνεται αυτό το τραγούδι-προσευχή...

                           OPEN YOYR MIND....


anti-neotaksites.blogspot.com

339 σχόλια:

  1. kai mi xeirotera apo pou ta vgazei to mialo sas ola auta...eiste epikindinoi gia tin xora mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου τα παιδιά καλά τα γράφουν... και δεν είναι μόνο ο Σφακιανάκης που ανήκει σε αυτή την κατηγορία αλλα και πολλοί άλλοι παλιοί και φυσικά νέοι καλλιτέχνες! Σου προτείνω να δεις το ντοκιμαντερ "the music exposed" και αν αντέξεις μετά να συγκρίνεις και τον ελληνικό χώρο του θεάματος μουσική και τηλεόραση! Θα καταλάβεις πάρα πολλά!

      Διαγραφή
  2. Από το μυαλό μας μωρέ.Έτσι δεν είχαμε τι να κάνουμε και τα βγάλαμε.ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!Ανοίξτε τα μάτια σας που θα μας πείτε και επικύνδηνους για την χώρα επειδή ξεμπροστιάσαμε τον Εωσφοριστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΤΕΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΥΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΗΝΕΣ ,ΜΑΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΚΕΤΟΙ ΣΚΑΤΟΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα το ποιός είναι για γέλια και για κλάμματα ας μην το συζήτησουμε...Εάν δεν είστε βαλτοί ή τεκτονόπουστες πάρτε καμιά βαθιά αναπνοή πιείτε καμιά σοδίτσα να το χωνέψετε γιατι αυτό που σας παρουσιάζουμε είναι η απόλυτη ΑΛΗΘΕΙΑ.Από εκεί και πέρα στο χέρι σας είναι όλα μάγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΟΣΕΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ,ΕΝΩ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΜΑΣΩΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ,Η ΦΤΙΑΞΕ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΗΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο χωριό μου λένε "Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.."Νομίζω για ότι μαλακία λές τα ντοκουμέντα από πάνω μιλάνε από μόνα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ε! οχι να μιλανε και οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑΚΙΑ;;;


    http://www.jerusalem-patriarchate.info/gr/agia_sion.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε όχι και να μιλάνε οι πλανεμένοι πατριώτες για Χριστανισμό!!!Αυτό πάει πολύ δεν νομίζετε ΦΑΣΙΣΤΕΣ σατανολάτρες???
    http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html
    http://www.youtube.com/watch?v=D8z2aP1eKhk&feature=player_embedded&skipcontrinter=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΡΙΧΕΣ ΜΠΛΕ & ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγνώμη Παιδιά! Αλλά, είδα τις φωτογραφίες και τα βιντεάκια... είναι Φοβερό και μεγάλο Κρίμα! Σαν καλλιτέχνη τον Νότη τον πάω πολύ, είναι ένα πηγαίο ταλέντο στο τραγούδι από τους ελάχιστους που υπάρχουν σήμερα! Εάν όμως είναι εωσφοριστής, με τον μανδύα του 12θεϊστή και μιλάει έτσι υπέρ της Ελλάδας, πραγματικά... είναι πολύ κρίμα και λυπάμαι! Η Ελλάδα δεν είναι μόνο Αρχαία Ελλάδα... Αν θέλει ας μην πιστεύει στον Χριστό, δεν τον αναγκάζει κανείς, αλλά... όχι και να πλασάρει τους ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-Εωσφοριστές όπως το κάνουν οι κάθε λογής Αμερικάνοι καλλιτέχνες, Lady GaGa, Rihanna, Beyonce, Bono-U2. κ.λ.π. Είναι πολύ Κρίμα και Ντροπή! (Κύριε Νότη! Δεν δύναται να είσαι Έλλην Πατριώτης και από την άλλη να χλευάζεις τον Χριστό και να πλασάρεις τον Εβραιο-Σιωνισμο-Σατανισμό με την "προβιά" του Αρχαιολάτρη 12θεϊστή!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Λεβάθιαν αναρρωτήθηκες ποτέ που οφείλονται όλες οι συμφορές της Ελλάδος; ποιος έριξε στην πυρά τα έργα των μεγάλων φιλοσόφων μας;ποιοι 'έκαναν ασβέστη τα αγάλματα. Ποιοι αφόρεσαν τους έλληνες και κάθε Ελληνικό;ποιοί μας εξόρισαν από τα αρχαία δρώμενα και τον πολιτισμό μας;ποιοί μας έκαναν ποίμνιο και δούλους ενός θεού ξενομπάτη; Ποιοί καθιέρωσαν την ανθελληνική παιδεία προσηλυτίζοντας τα αθώα παιδιά στον εβραιοχριστιανισμό, ενώ έχουμε ανεξιθρησκεία; Όποιος αγαπά την Ελλάδα δεν μπορεί να θεωρείται χριστιανός. Σκεφτείτε το.

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑ

      Διαγραφή
  13. Δε μου λες ρε επιγονε παπαρα,σου λεει οτι και σου δειχνει καποια πραγματα αντε απεδειξε εσυ το αντιθετο και μεχρι τοτε μπουκωσου με πουτσο μπολικο και σωπαινε!Μαλακα ελληνα του κωλου που εχεις και αποψη για θρησκεια αγραμματε,ασχετε τραμπουκε που το παιζεις και ηδημον.ΖΩΟ λοιπον εισαι και ζωο θα πεθανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. re zwa mosxaria xristianoulides!!!katapatites tou elladikou xorou!!!aisxroi potapoi skatopsixoi !!!!afiste ton noti hsuxo!!!!poios mwre tha sas parei sta sovara !!!anoikste ta iera vivlia sas kai ksestravwtheite na deite ti grafoun !!!!PROVATA ......e provata!!!oute enas sas den tha exei anoiksei estw ena vivlio ...diavaste to pornografima sas tin palaia diathiki!!!! sas varethike i psuxi mou ....kai emena kai allwn toswn xiliadwn ellinwn STHN PSUXH pou me tin via epivalatai auto to evraiko sas thriskeuma pou akoma kai oi idioi oi evraioi den aspazonte !!ESEIS KSIPNISTE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΤΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ,ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΓΝΟΙΑ ΑΠΟ ΚΩΔΙΚΕΣ ,ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗ ΟΤΙ ΘΕΛΗ .ΤΩΡΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΩ ΣΟΥ ΣΕ ΑΒΡΑΑΜ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΒΡΑΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ,ΚΑΙ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ .
    ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ-ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥς ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ -Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΩΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΗΝ ΚΑΠΥΛΕΒΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ -ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ-ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΕΧΤΕΣ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ....ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΦΕΡΩΝ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...ΜΕΧΡΙ ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΛΕΕΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προφανως εσυ δεν γνωριζεις τι σου συμβαινει, ανοιξε το πνευμα σου κ δες λιγο παραπερα...

      Διαγραφή
  17. ΧΑΜΕΝΕ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗ ΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ....ΖΑΒΑ!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ Ο,ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ....ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΟΞΩ ΒΑΡΒΑΡΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ 'ΚΙΟΦΤΕΔΕΣ',ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.... Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ...Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΓΡΑΦΕ ''ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ''!!!!
    ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ!!ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ!!ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλτατε ο κολωκοτρονης ηταν ελληνας μεγας, για αυτο κ τον αποτελειωσανε οι βαρβαροι που τον ειχαν πεταμενο στο μπουντρουμι..

      Διαγραφή
  19. Οποιος δεν ειναι χριστιανος πρεπει να ειναι μασωνος? Οι εβραιοι που πιστευετε δεν ειναι μασωνοι? Τα περισσοτερα συμβολα οντως ειναι αρχαιοελληνικα αλλα οχι και να ειναι ιερεας του σατανα! :-PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και στο κατω-κατω και εχει νυμφευθει σε εκκλησια και εχει βαπτισει τα παιδια του σε εκκλησια και πηγαινε παλιοτερα στην εκκλησια αλλα μονο την νυχτα της αναστασεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μην ανυσηχειτε ερχεται το τελος των ψυχανομαλων. Ζουνε ολοι μια παραισθηση (illusion = 666) που θα ληξει πολυ συντομα.

    GOD OF THE AQUARIUS AGE = 1200 = CARRIER OF THE CROSS = LIKE A THIEF IN THE NIGHT = PREPARE YOURSELF

    MAN BEARING A PITCHER OF WATER = 1512 = THE SECOND COMING OF CHRIST = CHRIST CONSCIOUSNESS

    LORD OF HOSTS = 906 = SON OF THE LORD = JESUS CHRIST = MAN BEARING WATER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δειξτε κατανοηση στους αρρωστημενους αρχαιοπληκτους, γιατι δεν μπορουν ουτε να φανταστουν τι τους περιμενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. GOD’S COMING TIME = 918 = GOD’S DECODING TIME = THE AQUARIUS AGE = THE KINGDOM OF GOD = THE PARADISE OF GOD = REALM OF WISDOM = THE UNIFIED EARTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΗΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ..ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ
    Η ΙΕΡΕΙΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
    ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝ ΓΑΙΑ...ΠΟΥ Η ΛΕΞΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩς Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩς ΚΑΙ Η ΙΕΡΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ..
    ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΟΠΩς ΚΑΙ Ο ΟΡΦΕΑΣ Η Ο ΜΥΘΡΑΣ
    ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ
    ΨΑΚΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΝΑΣ ΗΜΙΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΜΙΘΕΟΣ..ΗΜΙΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΛΕΤΕ ΠΩς ΕΙΣΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όσοι πιστεύετε, έχει καλώς αλλά μην ασχημονείτε φραστικώς, έτσι χάνετε όλο το δίκιο και σκανδαλίζετε τους μη πιστεύοντες. Τώρα όσοι δεν πιστεύετε, θέλετε αποδείξεις για να πιστέψετε; Εύκολο. Ποιες θα είναι αυτές; Θαύματα; Πανεύκολο.
    Σας φαίνονται παιδιάστικα; Ίσως και να είναι έτσι, αλλά αναρωτηθείτε, μπορεί να γίνουν, και πως;!!!! Λοιπόν, ηρεμήστε, χαλαρώστε, και "ψάξτε" μέσα σας, στην καρδιά σας. Τόσο απλό. Σκεφθείτε την Αγία Τριάδα (Ο Πραγματικός μας Θεός) επάνω σε ένα σύννεφο. Και μετά; ευχηθείτε για το μέγα έλεος και την σωτηρία σας, τότε σίγουρα θα έχετε εμπόδια, διαφόρου τύπου. Όποιος το δοκίμασε, καταλαβαίνει, και εάν δεν πιστεύει, θα αναρωτηθεί, για τις οχλήσεις, των πονηρών πνευμάτων. Πέντε λέξεις θα σας πείσουν για το αληθές του λόγου, αρκεί να τις επαναλάβετε μέσα σας, με συγκέντρωση του νου και της καρδιάς: ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ.-
    ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άλλος ένας Καλλιτέχνης θυσιάζει την ψυχή του στο βωμό της Δόξας και του Χρήματος και φυσικά δεν θα το παραδεχτεί ποτές! Όπως η Μαριλένα, ο Πάριος, ο Χατζής, η Βίσσυ, η Βανδή, ο Λεμπέσης, η Ρίτα Σακελλαρίου, η Βίκυ Μοσχολιού... (και πόσοι άλλοι που ακόμα δεν τους ξέρουμε...) νάτος και ο Νότης! Κρίμα, στενοχωρήθηκα πολύ, γιατί τον άκουγα και τον θαύμαζα από παλιά! Εύχομαι Νότη, να μετανοήσεις και να μιλήσεις δημόσια στον κόσμο, σ' όλους του Έλληνες που σ' αγαπάνε και τραγουδάνε τα τραγούδια σου, το πόσο λάθος και τι κακό κάνεις! Ο συγχωρεμένος Φουράκης πριν πεθάνει, τό κανε ο κακομοίρης και μπορεί έτσι να συγχωρέθηκε (ο Θεός μόνο γνωρίζει, ο Θεός απονέμει Δικαιοσύνη, ο Θεός βλέπει και ακούει τις αληθινές προθέσεις και τα αληθινά αισθήματα ολων μας.)! Κάνε κι εσύ το ίδιο Νότη! Μην πέφτεις στην παγίδα και στις πλάνες του Άρχοντα αυτού του μάταιου κόσμου!!! Μετανόησε Νότη!!!
    =Κλεοπάτρα=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ,ΥΠΟΥΛΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κλεοπατρα μετανιωνει εδω και χρονια http://www.youtube.com/watch?v=gL8ncsoFWdM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ! ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΓΗ Ο ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΑΣ ΘΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι κουτος.. διαβασε λιγο , στο ελαχιστο ιστορια..

      Διαγραφή
  30. ΒΡΕ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ !!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΩΝΑΖΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΗΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν μπορω να σας καταλαβω ρε μαγκες,δηλαδη οποιος δεν γουσταρει τον Εβραιο μαραγκο πρεπει να ειναι σατανιστης;πατε καλα ρε;Και πολυ καλα τα λεει ο Νοτις,δεν ξερω πραγματικα αν πιστευει στην πατρωα θρυσκεια αλλα μεχρι στιγμης καλα τα λεει ολα.Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι ο Μαραγκος που προσκυνατε και με το που ακουτε εναν κακο λογο απο εναν μη χριστιανο τον εκφωνητε ως σατανα.Αυτα που εκαναν οι πατερες της εκκλησιας σας στην Ελλαδα ειναι τα χειροτερα που μπορουσαν να κανουν σε εναν λαο.Η ιδια σας η θρυσκεια εχει για θεο τον Ιαχβε(Ιαχοβα)ειναι ο ιδιος θεος με αυτον του Ιουδαισμου και ολες τις παραθρυσκειες του.Εχετε τους ιδιους πατερες τα ιδια ηθη και εθημα,τι μηλατε ρε για τους αλους,κοιταξτε τους εαυτους σας και μετα μηλιστε για τους αλλους.Αλωστε οι πατερες σας ειπαν οτι οι Ελληνες ειναι τα παιδια τις κολασεος.Παντα με στοιχεια μεσα απο χριστιανικα βιβλια και οχι λογια του αερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για τον τυπο που γραφει Ελλας Ελληνων.Οχι ''αγαπητε'' η Ελλας ειναι των ελληνων και μονον αυτων,το υπολιπο ειναι μονον για το Ισραηλ μιας και ιερο τοπο σας εχετε κανει την χωρα των εβραιων και οχι την Ελλας.Πως ειναι δυνατον να ειρθε απο εκι κατω απο την στιγμη που το αντεγραψαν απο εμας,οπως αντεγραψε τον Ελληνικο πολιτισμο η Ρωμη.Τον χριστιανιζμο ανοητε δεν τον εφερε ο μαραγκος,ο παυλος τον εφερε και για 400 χρονια δεν πιστευαν οι Ελληνες τις μπουρδες που πιστευετε εσεις τωρα,να ειναι καλα οι αυτοκρατορες του βυζαντιου εκτος απο τον Ιουλιανο,οπου σκοτωσαν βεβηλωσαν και κατεστρεψαν καθε τι ελληνικο,να ναι καλα ο Κυρριλος ο Αλεξανδρινος οπου σκωτοσε την Υπατια και εκαψε την βιβλιοθηκη της Αλεξανδριας(γνωση των Ελληνων)αφου πρωτατην εκλεψαν και παρουσιαζουν τα δικα μας για δικα τους τωρα,οταν αρρωστισετε ας πουμαι παθετε καπια πνευμονια(ου μη γεννετο)μην τρεξετε στο νοσοκομειο γιατι οι προγονοι μου οι ''ειδολολατρες''ανακαλιψαν τις επιστημες ολες,να πας σε καμια εκκλησια να γινεις καλα.Να προσκυνησεις και ο μαραγκος θα σε ιατρεψει,προβατα ε προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Στον τυπο που μας λεει αληταραδες.Πιος σου ειπε εσενα οτι ο Κολοκοτρωνης ηταν χριστιανος;Ο ιδιος ελεγε φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους,η εκκλησια σου ρε ανομαλε αφορισε την επανασταση το 21,αλλα που να το ξερεις εσυ,εσυ δεν βλεπεις στο ενα μετρο γιατι φορας χριστιανικες παροπιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτα τα χειρογραφα που λες για τις προφειτειες των αρχαιων Ελληνων για τον μαραγκο,ειναι μπουρδιτσες και φτιαγμενες και ραμενες απο τους κολογερους,λες ο Λεωνιδας να εκανε τον σταυρο του;αχχαχαχααχχαχααχχαχαχα μιπως ο Μ.Αλεξανδρος;αααααααααααααχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχααχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΜΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.....ΜΟΝΟ ΜΗ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ Ο ΄΄ΜΑΡΑΓΚΟΣ΄΄ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΗΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.....Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΗΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΗΤΕ ΟΧΙ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΓΟΝΟΜΑΣΤΕ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ.ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΑΦΑΛΙ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΤΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ? ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΟΦΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΟΤΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ:"ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ". ΠΛΗΡΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ? Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟΥ? ΒΛΑΚΑ!!!!! ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ. Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.


    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. το πιο καλο θαν να βγη ο Νοτης και να παρει θεση η και να διαψευσει αν χρειαστη! Αν ειναι δωδεκαθειστης και απορριπτει τον χριστιανισμο ειναι δικια του υποθεση, δεν παυει να ειναι Ελλην πατριωτης! Αν ειναι οργανο του σατανα τοτε ας μας αδειαση τη γωνια!
    ΕΛΛΗΝ ΡΩΜΙΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ:31 Δεκεμβρίου 2011 στις 9:04 μ.μ.

    1)Ημιμαθή ΕΠΙΓΟΝΕ: ως το 1949 δεν επιτετρέπονταν Εβραίοι στον Τεκτονισμό. Τα'χεις μπλέξει τελείως! 2)Ανώνυμε: το δωδεκάθεο υπήρχε πολύ πριν εφευρεθεί ο θεός και ο Σατανάς.Πως λοιπόν η Ελληνική Θρησκεία λατρεύει το Σατανά? 3)Οι Μασόνοι ήταν Χριστιανοί που έχτισαν όλους τους καθεδρικούς ναούς της Ευρώπης. Ο Τεκτονισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Το είπαν 8 από τους 9 ερευνητές της Θεολογικής σχολής το 1927. ΔΕΝ λατρεύει θεούς και σατανάδες. Απλά κατέβασε από την εξουσία Ιερείς και Αυτοκράτορες, γι'αυτό εδώ και 200 χρόνια δέχεται τα πυρά τους. 4) Δεν υπάρχει πιο ημιμαθής και πιο ΒΛΑΚΑΣ από αυτόν που έστησε αυτές τις κατηγορίες για τον Νότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τον έχουμε γραμμένο στα @ρχιδι@ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. gia na deite oti merikoi merikoi eiste zwa...ti sas noiazei esas ti einai einai o notis???
    sas pira3e pote?? dld eleoc ti na s pw....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Κ ΠΟΥ Ο ΝΟΤΗΣ.
    ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Απάντηση σε μασόνο ποιο πάνω..Δεν αργεί η στιγμή...Ο κόσμος σας έχει πάρχει χαμπάρι πλέον και για εσας δεν υπάρχει καμιά σωτηρία.Γάμω τον Μέγα Άρχοντα Του Σκότους(ΜΑΤΣ)Η Ελλάδα θα ξαναγίνει ΕΛΕΥΘΕΡΗ και απαλαγμένη από κάτι φίδια σαν και εσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Και αρκετά αυτό το πρήξιμο για τον "αδερφό" σας!!!Οι μάσκες πέσανε τέλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο ΕΩΣΦΩΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ((ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ STAR)) !!!! ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΥΛΕΣ ??? ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ λΙΩΜΕΝΟ ΠΑΓΩΤΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν μας νοιαζει τι κανει ο καθε μπασταρδος. Στα αρχιδια μας σας εχουμε ολους αχρηστα μιασματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ημιμαθεις και αξιολυπητοι εσεις εισαστε. Το Σατανας στα Εβραικα ειναι γραμμενο με τα pictographs Shin, Tet και Nun και σημαινει το φιδι που περιβαλλει, καταναλωνει και καταστρεφει την ζωη, και υπηρχε σαν εννοια πολυ πριν τους αρχαιους παιδεραστες στην Αιγυπτο ως Απεπ/Αποφις και ως Σεθ, και στους Ελληνες ηταν γνωστος ως Τυφωνας. Αλλωστε οι πραγματκοι Σατανιστες γνωριζουν περι αυτου και αυτοαποκαλουνται Sethians και Typhonians.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ρε σεις,πατε καλα?? τι παιζεται με τις λεξεις και κοροιδευετε τους Ελληνες?? εωσφωρος σημαινει ο πιο φωτεινος,τι μαλακιες λετε?? ειδα κ αυτους που φορανε τον σταυρο ποσο τον σεβονται.. η μηπως ο σταυρος δεν ειναι Ελληνικο συμβολο?? ε?? κ ξαφνικα θιγεσται,ποιοι?? εσεις που την κυριακη της ορθοδοξιας βριζετε τους Ελληνες κ οχι μονο τοτε!! που 400 κ πλεον χρονια λεγατε στους Ελληνες,ειναι θελημα θεου να ειμαστε ραγιαδες !!!!κ εσεις περνουσατε καλα κ ολους τους φωτισμενους Ελληνες τους αφοριζατε,ακομα και τον γερο του μορια!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Για τον πουτσο καβαλα εισαστε σοργελα αρχαοπληκτοι. Ο Χριστος αναφερετε ως Φωσφορος, εσεις τι σκατα ψαχνετε ρε καμμενα σουργελα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ρωτατε τον γερο του μορια και ολους τους ηρωες του 21 σε ποιο θεο πιστευαν και για ποια ιδανικα πολεμησαν και κοψτε τον αυνανισμο καμμενα σουργελα. ΕΛΕΟΣ με τις παπαριες ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της υπαρξης που την ειδατε και Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εισαστε τοσο αχρηστα μιασματα που καθεστε και μαλακιζεστε για εναν παπαρα που υιοθετει τα συμβολα των Illuminati. Να ποιος ειναι ο θεος σας http://www.youtube.com/watch?v=wE2l52Q_Bm0
    http://www.youtube.com/watch?v=V-TMKUea87E
    Δεν εχετε ιδεα που εχετε μπλεξει, αλλα θα μαθετε συντομα γιατι πλησιαζει το τελος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εσενα ηρθε και στο σφυριξε ο ιδιος ρε φιλε .? μεγαλη πλακα εχεις..

      Διαγραφή
  51. Αναθεμα τρις σε ολους τους αρχαιοπληκτους αντιχριστους. Γελατε και κοροιδεψτε τωρα που ακομα μπορειτε. Αρκετα ασχοληθηκα. Ο θειος Οφις θα σας πνιξει μια ωρα αρχητερα, αν μεγενθυθει το μισος σας προς αυτον και θα καταλαβετε τι εννοω, γνωστικοι παπαρες που τα ξερετε ολα. lol Αντε γεια και καλο καψιμο στην κολαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απλα θα σε χαρακτηρισω μπουμπουνα ευγενικα... η κολαση ειναι εδω !!!!!!!!

      Διαγραφή
  52. -Απάντηση:
    Να βγει και να τα πει δημόσια ο κύριος Νότης Σφακιανάκης (Εωσφοριστής)!!! Τα τραγούδια και τα βίντεό του παραμένουν, περνούν τα υποσυνείδητα μηνύματα συνέχεια! Εάν μετάνιωσε και έφυγε, ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ! Ο ίδιος δεν γουστάρει τον Χριστιανισμό και τον χλευάζει δημόσια; Για τους Εβραίους Σιωνιστές που κρύβονται πίσω από τράπεζες, τους Μασώνους-Ιλλουμινάτι που έβαλαν τον Παπαδήμο πρωθυπουργό της Ελάδος, ΓΙΑΤΙ δεν μιλάει;;;
    Εάν οι δισκογραφικές εταιρείες τον ανάγκασαν να κάνει πράγματα που δεν ήθελε, να προβάλλει την Παγκόσμια Μασωνία-Ιλλουμινάτι, ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ! Αλλιώς θα είναι ένας άλλος υποκριτής, πουλημένος, πιόνι του σιωνισμού!
    Ξέρουμε τι μπορεί να λέει, να έχει έτοιμη την απάντηση ο άθλιος:"Δεν έφταιγα εγώ, οι άλλοι με ανάγκασαν"! ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ! ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΥΝΤΙΑΚΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ! ΤΙς ΕΩΣΦΟΡΙΚΕΣ ΥΜΝΩΔΙΕΣ! ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ με σύμβολα (ανάποδες πεντάλφες, μαύρα κεριά, καθρέπτες και κέρινα ομοιώματα πεθαμένων) και επικλήσεις, και άλλα που δεν γράφουμε γιατί είναι... Ακατάλληλα!
    Αυτά που έκαναν παλιά η Μαρινέλλα, ο Διονυσίου, ο Χατζής, ο Πάριος, ο Πανταζής, ο Λεμπέσης... τώρα η Βίσση, η Βανδή, ο Πασχάλης Τερζής, ο Χατζηγιάννης...

    Ο Bob Dylan το παραδέχτηκε (αν και άρχισε να φοβάται πολύ) Δημόσια! Να δείτε δεν του μένει πολύ ζωή ακόμα!
    Δείτε εδώ: youtube.com/watch?v=zl8nNfPuLWU

    Ο άλλος; Ο Μπράιαν Γουέλτς (Brian Welch), πρώτος κιθαρίστας και συνιδρυτής του διάσημου συγκροτήματος hard rock «KORN»;
    Στις φλέβες του έτρεχε ηρωίνη και όχι αίμα!
    Σε κάθε τραγούδι υμνούσε τον Εωσφόρο, το αχαλήνωτο Σεξ, τις αρρώστειες, τον Θάνατο...
    Με την γέννηση της κόρης του και αφότου χώρησε με την εξίσου ηρωινομανής συζύγου του,
    ήταν ετοιμοθάνατος, ΩΣΠΟΥ;;;...
    Δείτε εδώ, το θαύμα-> youtube.com/watch?v=6pYf3yLiEFo

    Οι άλλοι; Όπως η Lady GaGa; η Katy Perry; η Beyonce, η Britney Spears;, n Rihanna;, που έστω φαινομενικά και σαν αστείο (δήθεν) παραδέχονται σε συνεντεύξεις "συμβόλαια ψυχής" με τον Άρχοντα αυτού του κόσμου; τον εκπεσώντα Άγγελο (που υμνούν οι Led Zeppelin στο Stairway to Haven);, το "Θηρίο" από τους στον δίσκο και το ομώνυμο ανάποδο αποκρυφιστικό σατανιστικό "Hotel California";, τον Βασιλιά του Κεραυνού "King of Thunder" KISS (Kings In Satan Service) που το τραγουδάει αποκλειστικά ο Gene Simmons με το ψευδώνυμο "The Demon";;;!!!
    Είναι τυχαίοι όλοι αυτοί οι Σατανολάτρες κατασκευασμένοι και υποκινούμενοι από τις Μασωνικές δισκογραφικές εταιρίες;;;!!!
    Είναι τυχαίο που υμνούν τον Σατανά, χλευάζουν τον Χριστό;
    Ακόμα και αυτοί που λένε ότι δεν πιστεύουν στον Χριστιανισμό, δεν τον δέχονται,
    ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΣΤΗΜΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ; Τον Τριαδικό Θεό (Πατήρ, Υιό και Άγιο Πνεύμα);;;!!!
    ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ.

    Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, γιατί δεν τα καταγγέλει όλα αυτά;
    ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ; ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ; ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ; ΤΑ βρώμικα ΛΕΦΤΑ μην τα χάσει;
    ...ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ !!! "ΤΟΥΣ" ΑΝΗΚΕΙ! ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ-ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ!
    ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΝΟΤΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ ΠΛΗΡΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο καζαντζιδης μιλησε και πεθανε τυχαιο δεν νομιζω..??? ΄)

      Διαγραφή
  53. Ποσο δύσκολο είναι να είμαστε υπερήφανοι για τους αρχαίους προγονους και να θυμομαστε οτι χωρίς τον χριστιανισμο δεν θα υήρχε η σύγχρονη Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. τι μας λετε ρε δε ντρεπεστε ειστε εσεις οι Ελληνες που δεν ξερετε καν την ιστορια και τα εγκληματα του Χριστιανισμου που μας πηγε αιωνες πισω,τουλαχιστον ο Σφακιανακης ξερει ιστορια γι'αυτο επελεξε Αρχαια Ελλαδα,ψαξτε λιγο ασχετοι και συνωμοσιολογοι του τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ακομα και να ήταν αλήθεια όλα αυτά και πάλι δεν είναι παράνομο να είσαι σατανιστής οπως δεν είναι παράνομο να είσαι προτεστάντης ή βουδιστής.Εξαιρούνται βέβαια οι θρησκείες που κάνουν εγκλήματα.Αλλά σ'αυτά κυριαρχούν οι χριστιανικές αιρέσεις.Εσένα τι σε νοιάζει τι κάνει ο καθένας εφόσον δε σε ενοχλεί;Γιατί ενοχλείς τους άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ρε παιδια μηπως ο νοτης ειναι νεφελιμ?ρε πατε σε κανα μπουρδελακι να στανιαρετε.εδω ο κοσμος χανεται και σεις ασχολειστε με τον καθε μαπα.καλη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. toso ewsforisths pou vaftise kai ta paidia tou..... kai nai exei dikio.... h xristianikh thriskeia exei katastrepsei ton ellinismo..otidhpote elliniko kahke kai vevhlwthike apo xristianous.... pote auta ta 2 den sunpoteutikan kai oute tha ginei..provata ksupnate h seira mas (me ta muala pou kouvalate) eftase!!!!!...oso gia tis parathrhseis sou sxetika me ta ekswfulla kai ta video-clip exei endiaferon..alla h vevhlwsh tou staurou pou kollaei??? an katsw ki egw me ta xeria tentwmena einai vevhlwsh??? aaa kai kati teleutaio des poioi einai pragmatika maswnoi kai mesa s'autous tha deis pollous thrhskeutikous hgetes....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. eeeee έφτασε το τέλος σας ..1600 χρόνια μας έχετε από κάτω... δια πυρός και σιδήρου μας περάσατε... πρώτα θα πάρετε δρόμο απ τη χώρα μας ευβραιο-πουτάνες χριστιανοί και μετ θα γονατίσει ο κόσμος όλος μπροστά στην Ελλάδα...
    Άκου ΣΑΤΑΝΑΣ !!! Όσο δεν υπάρχει ο Χριστός άλλο τόσο δεν υπάρχει και ο Σατανάς... ξυπνάτε ρεεεεεε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ , ΞΑΝΑ , ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΠΛΑΙ. ΒΛΑΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ελεοςςςςςς

    αυτός που έγραψε το άρθρο ψηφίζει;;;;!! αποφασίζει και αυτός για τη χώρα μας;;;;;;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Όσοι πιστεύετε, έχει καλώς αλλά μην ασχημονείτε φραστικώς, έτσι χάνετε όλο το δίκιο και σκανδαλίζετε τους μη πιστεύοντες. Τώρα όσοι δεν πιστεύετε, θέλετε αποδείξεις για να πιστέψετε; Εύκολο. Ποιες θα είναι αυτές; Θαύματα; Πανεύκολο.
    Σας φαίνονται παιδιάστικα; Ίσως και να είναι έτσι, αλλά αναρωτηθείτε, μπορεί να γίνουν, και πως;!!!! Λοιπόν, ηρεμήστε, χαλαρώστε, και "ψάξτε" μέσα σας, στην καρδιά σας. Τόσο απλό. Σκεφθείτε την Αγία Τριάδα (Ο Πραγματικός μας Θεός) επάνω σε ένα σύννεφο. Και μετά; ευχηθείτε για το μέγα έλεος και την σωτηρία σας, τότε σίγουρα θα έχετε εμπόδια, διαφόρου τύπου. Όποιος το δοκίμασε, καταλαβαίνει, και εάν δεν πιστεύει, θα αναρωτηθεί, για τις οχλήσεις, των πονηρών πνευμάτων. Πέντε λέξεις θα σας πείσουν για το αληθές του λόγου, αρκεί να τις επαναλάβετε μέσα σας, με συγκέντρωση του νου και της καρδιάς: ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ.-
    ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ? ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ? ΡΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΑΣΕ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  62. ΑΠΟ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΞΕΡΕΤΕ;;;;
    http://www.socsci.uci.edu/~sskaperd/SkaperdasMythoiEllhvika1111.pdf
    ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ !!!! ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΑΝΑΛΥΤΗΣ Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Και τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει ο Σφακιανάκης; Πόσο μίσος φωλιάζει στην καρδιά σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αυτά είναι marketing σούργελοοοοοοοοοοοο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πολυ συζητηση βλεπω για τον ΓΥΦΤΟ,πολυ μπλα μπλα για μια πουλημενη ψυχη.Οπως λεει και ο ιδιος
    "Πειραν οι ασημαντοι αξια..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τι θα πει Εωσφοριστής? Σημαίνει ότι πίνει αίμα ή ότι τρώει ανθρώπους? Αν σημαινει αυτο δηλαδη ότι ειναι κακός ανθρωπος και διεστραμμένος τότε ναι είναι επικινδυνος. Αν Εωσφοριστής σημαινει απλα ότι είναι αθεος και βλάσφημος τότε απλα εχει μια δικιά του ιδεολογία. Και εμενα δεν μου αρεσει που κατακρίνει τόσο μια πίστη γιατι είναι σαν να προσβάλλει εμενα που πιστευω στον Θεό. Συνολικά, αν απλα εχει μια ιδεολογια δεν με νοιαζει και ούτε μπορει να με επηρεάζει.Ο καθένας στην πραγματικότητα επιλέγει αυτό που του αρεσει. Αν ειναι διεστραμμένος, σατανιστης ανθρωποφάγος τότε ας τον συλλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Α και αυτα μου θυμιζουν τις μαλακιες που λεγονται στο ιντερνετ για τον Μαϊκλ Τζακσον. ΔΕν ξέρω τι να πώ. Αφήστε μας ησυχους. Αν μας ελεγες ότι πρέπει να είμαστε σκεπτόμενοι, προσεκτικοι, αντικειμενικοί, βιβλιόφιλοι, ανθρωπιστες θα το δεχομουνα αλλα οι συνομοσίες δεν αποδεικνύονται ευκολά οποτε ας κοιταξουμε να αλλαξουμε τον εαυτο μας και μετα τον κόσμο και οχι να επαναπαυομαστε ρίχνοντας το φταίξιμο( π.χ. οτι δεν πάει ο κόσμος εκκλησία) σε άλλους( Νότης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. O satanismos einai xristianiki airesi, afu o satanas einai kommati tu xristianismu kai den iparxei se alles thriskeies. I masonia apo tin alli einai gnosto oti den einai thriskia. Pos ta sindiazeis auta ta dio? Kai pos tha mporuse kapoios tu epipedu Sfakianaki na ginei apodektos stus masonus? den tus einai poli ligos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ειλικρινα σταματα να τον παιζεις μπας και ξελαμπικαρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ ΜΠΟΥΟΥΟΥ!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ Κ ΜΕ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ Κ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ(ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ)ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΗΝΥΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ας ξεκινησουμε απο τα απλα:ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-GR;;; Τo GR τι σημαινει ακριβως;αποδοχη και παραδοχη του ορου γραικος;Γνωριζεται ποιος ηταν ο Γραικος;Συμφωνα με την αρχαια παραδοση απο τα χρονια του Ησιοδου η Πανδωρα η κορη του Δευκαλιωνα γεννησε απο τον ερωτα της με τον Δια τον γενναιο Γραικο!Ο Αιστοτελης και ο Απολλοδωρος αναφερουν οτι οι Ελληνες πρωτα λεγονταν Γραικοι!Και ειδικα ο Απολλοδωρος αναφερει οτι οι πετρες που πεταγαν πισω τους ο Δευκαλιωνας και η γυναικα του η Πυρρα γινονταν ανθρωποι και λεγονταν Γραικοι.Μετεπειτα ονομαστηκαν Ελληνες απο τον γιο του Δευκαλιωνα και βασιλια Ελληνα.Δηλαδη και η σελιδα η δικη σας στο διαδυκτιο ειναι Αρχαιοελληνικη και 12θειστικη;Και ο Αθανασιος Διακος οταν ειπε ''εγω Γραικος γεννηθηκα Γραικος θε να πεθανω'' και αυτος 12θειστης ηταν;Ετσι πρεπει να ειναι απο την αναλυση των ορων GR και Γραικος που εκανα πιο πανω.Μιας αναλυσης της στιγμης.Μιας αναλυσης ενος χασομερη θα την χαρακτηριζα εγω.Ενος χασομερη που παιρνει την τριχα και την κανει τριχια γιατι δεν εχει με τι να περασει την ωρα του.Ενας χασομερης λοιπον ακομα στην ιστοσελιδα σας για να σας κανει παρεα και να γελαει με τις σαχλαμαρες που γραφετε.Το αρθρο σας γαι τον Νοτη στερειται λογικης.Ο τυπος που το εγραψε πρεπει να ειναι πολυ μεγαλος χασομερης.Και αναρωτιεμαι πληρωνεται αυτος ο ανθρωπος για να γραφει αυτες τις μπουρδες;Μηπως το κανει απλα για να κερδισει το δικο του 15 λετο ''δοξας και αναγνωρισημοτητας''.Τα εισαγωγικα τα εβαλα γιατι την δοξα του θα την γνωριζει αυτος μοναχα μιας και δεν εχει τον ελαχιστο εγωισμο,περηφανια ή εστω φιλοτιμο να βαλει την υπογαφη του στο αρθρο του και στην ερευνα του.Αλλα μπερδευτηκα.Οι λεξεις ΕΓΩΙΣΜΟΣ-ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ-ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ και στο αρθρο του προσπαθει να μα ς αποδειξει οτι δεν καταγεται απο την ΕΛΛΑΔΑ και για αυτο τον ενοχλουν οσοι αναφερονται σε αυτην.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ-GR.....Ανδρεας Παναγιωτοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. αυτό που κατάλαβα εγώ από τα παραπάνω είναι ότι η Εύα άκουγε Σφακιανάκη και για αυτό έφαγε το μήλο..χαχαχα τι λέτε ρεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΠΟΥΣΤΟΤΕΚΤΟΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!Θα το σκέφτεστε πολύ καλά πλέον να λέτε που ανήκετε και αυτά που λέτε.Μήνυση ως πρός τι θα μας κάνετε???Μπορούμε να σας κάνουμε και εμείς ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ για εωσφορική λατρεία μέσα από τα τραγούδια του και επηρεασμό των μικρών παιδιών που θα έπαιρνε και μεγαλύτερες διαστάσεις.Αν αυτό θέλετε κάντε το. ;)Από εκεί και πέρα έχουμε άλλα πράγματα πιο σοβαρά.Το παραμυθάκι σας παρακράτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Η ανωνυμία μας είναι η άμυνά μας σε μία χώρα που βασιλεύει το "παρακράτος" και έχει μια κυβέρνηση τραπεζιτών,μια κυβέρνηση που έχει παραδώσει την εθνική μας κυριαρχία και έχει καταπατήσει 14 άρθα του Συντάγματος.Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας η λέξη "ΔΟΞΑ" αλλά η δοξασία για Τον Ιησού Χριστό και για Τον Θεό μας.Είμαστε πολλοί και αποφασισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Η ανωνυμια ηταν παντα η αμυνα των δειλων των φαυλων και των προδοτων.Στην προσφατη ιστορια ακομα της ΕΛΛΑΔΑΣ οι προδοτες κρυβοντουσαν πισω απο την ανωνυμια της μαυρης κουκουλας οταν κατεδιδαν ΕΛΛΗΝΕΣ πατριωτες στους Γερμανους κατακτητες για δικο τους οφελος και μονο.Μονο και μονο για να περνανε αυτοι καλα και να τα κονομανε.Την προσφορα των δοσιλογων δειλων εκεινης της εποχης ολοι την γνωριζουμε.Και για εκεινους η αμυνα τους ηταν η ανωνυμια της κουκουλας.Η ιστορια ομως και η δικαιοσυνη του λαου μιλησανε και για τους δοσιλογους κουκουλοφορους και για οσους προδοσανε και δεν ειχαν βαλει κουκουλα ποτε στην ζωη τους.Ο κλεφτης και ο ψευτης τον πρωτο χρονο χαιρονται....Ανδρεας Παναγιωτοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΕΓΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΝΟΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Και οι ΑΔΕΡΦΟΙ ΚΑΤΣΑΜΠΑ ειναι μασονοι και βουδιστες. θα τους κανω μυνηση. εχω κανει ερευνα εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Έχουμε βαρεθεί/εκνευριστεί με τον καθένα που ανοίγει ένα μπλογκ να θέλει να ενημερώσει όταν δεν ξέρει να γράφει και κάνει τραγικά λάθη ορθογραφίας του Δημοτικού! Είναι τραγικό φαινόμενο. Εκεί που τους λες (μέχρι και στο facebook) σε μερικούς τεμπελάκους: "Ρε παιδιά, ήμαρτον, μην γράφετε σε greeklish"... πας στα μπλογκς και τα λάθη τα ορθογραφικά σε βγάζουν εκτός εαυτού. Οι κλήσεις των ρημάτων... ΔΕΝ Ξέρουν τις κλήσεις και τα γράφουν όλα ανάποδα! Όλοι μα όλοι κάνουν το ίδιο αισχρό λάθος: Το γ' ενικό που η κατάληξη πρέπει να είναι σε (-αι) το γράφουν όλοι με ε και το β' πληθυντικό που πρέπει να το γράφουν σε (-ε), το γράφουν σε -αι. Π.χ. το σωστό στο ρήμα "γράφω" -> στον Γ' ενικό πάει: (αυτό) γράφεται, και στον Β' πληθυντικό, πάει: (εσείς) γράφετε.| Ακόμη και στο youtube Λάθος το κάνουν και αν τους διορθώσεις, μερικοί που είναι αναλφάβητοι αλλά γαϊδουροκέφαλοι πεισμωμένοι, αντιδρούν ανεγκέφαλα και λένε: Όχι ρε, έτσι είναι το σωστό! Τραγικά πράγματα εν έτει 2012!
    Στις μεταφράσεις πειρατικών ταινιών, στους υποτίτλους που κάνουν όλοι οι "σπουδαίοι" αυτόκλητοι μεταφραστές (π.χ. στο «greeksubtitles.info»); Ένα μεγάλο αίσχος και ντροπή για την γλώσσα μας!

    Η Άλωση του Πολιτισμού μας έρχεται με την διαστρέβλωση/εξαφάνιση της γλώσσας! Εμείς κύριοι bloggers θα σας διορθώνουμε συνέχεια, με επιμονή και πίστη στην ορθή γραφή που εσείς από μωρία-τεμπελιά συνέχεια αμφισβητείτε-αγνοείτε... Η βλακεία και η ανορθογραφία της σημερινής νεολαίας είναι η αρχή του τέλους γι αυτό τον τόπο! Ας βοηθήσουμε όλοι. Δεν είναι τίποτα κουραστικό, απλή γραμματική δημοτικού που οι ανεύθυνοι τεμπέληδες νεοέλληνες σκατοδάσκαλοι του υπουργείου ανθελληνισμού δεν δίδαξαν ποτέ σ' αυτά τα καημένα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Έχουμε βαρεθεί/εκνευριστεί με τον καθένα που ανοίγει ένα μπλογκ να θέλει να ενημερώσει όταν δεν ξέρει να γράφει και κάνει τραγικά λάθη ορθογραφίας του Δημοτικού! Είναι τραγικό φαινόμενο. Εκεί που τους λες (μέχρι και στο facebook) σε μερικούς τεμπελάκους: "Ρε παιδιά, ήμαρτον, μην γράφετε σε greeklish"... πας στα μπλογκς και τα λάθη τα ορθογραφικά σε βγάζουν εκτός εαυτού. Οι κλήσεις των ρημάτων... ΔΕΝ Ξέρουν τις κλήσεις και τα γράφουν όλα ανάποδα! Όλοι μα όλοι κάνουν το ίδιο αισχρό λάθος: Το γ' ενικό που η κατάληξη πρέπει να είναι σε (-αι) το γράφουν όλοι με ε και το β' πληθυντικό που πρέπει να το γράφουν σε (-ε), το γράφουν σε -αι. Π.χ. το σωστό στο ρήμα "γράφω" -> στον Γ' ενικό πάει: (αυτό) γράφεται, και στον Β' πληθυντικό, πάει: (εσείς) γράφετε.| Ακόμη και στο youtube Λάθος το κάνουν και αν τους διορθώσεις, μερικοί που είναι αναλφάβητοι αλλά γαϊδουροκέφαλοι πεισμωμένοι, αντιδρούν ανεγκέφαλα και λένε: Όχι ρε, έτσι είναι το σωστό! Τραγικά πράγματα εν έτει 2012!
    Στις μεταφράσεις πειρατικών ταινιών, στους υποτίτλους που κάνουν όλοι οι "σπουδαίοι" αυτόκλητοι μεταφραστές (π.χ. στο «greeksubtitles.info»); Ένα μεγάλο αίσχος και ντροπή για την γλώσσα μας!

    Η Άλωση του Πολιτισμού μας έρχεται με την διαστρέβλωση/εξαφάνιση της γλώσσας! Εμείς κύριοι bloggers θα σας διορθώνουμε συνέχεια, με επιμονή και πίστη στην ορθή γραφή που εσείς από μωρία-τεμπελιά συνέχεια αμφισβητείτε-αγνοείτε... Η βλακεία και η ανορθογραφία της σημερινής νεολαίας είναι η αρχή του τέλους γι αυτό τον τόπο! Ας βοηθήσουμε όλοι. Δεν είναι τίποτα κουραστικό, απλή γραμματική δημοτικού που οι ανεύθυνοι τεμπέληδες νεοέλληνες σκατοδάσκαλοι του υπουργείου ανθελληνισμού δεν δίδαξαν ποτέ σ' αυτά τα καημένα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανδρέα Παναγιωτόπουλε όταν καταφέρεις και βγείς από το Μάτριξ ίσως και να καταλάβεις ΠΡΟΒΒΑΤΟ!!!Περιμένουμε με αποδείξεις να μας αμβισβητήσετε τα λεγόμενά μας..Τρέμετε στην Αχαρνών και Σουρμελή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/8 Ιανουαρίου 2012 στις 4:34 π.μ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΥΖΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Kατα Ιωαννην ευαγγελιο 10:11-18 ''εγω ειμι ο πομην ο καλος ο ποιμην ο καλος την ψυχην αυτου τιθισιν υπερ των προβατων'' το αποσπασμα αυτο στο αφιερωνω ανωνυμε μηπως και καταλαβεις ποιος ειναι το ΠΡΟΒΑΤΟ!!! απο τους δυο μας.Και οσον αφορα την εικονικη πραγματικοτητα (ματριξ οπως το λενε και στο χωριο σου)κατσε και σκεψου ποιος απο του δυο μας ζει σε αυτην.Σκεψου την πλυση εγγεφαλου που σου εχουν κανει απο μωρο ακομα για την θρησκεια σου.Σκεψου πως σε εχουν οδηγησει να πιστεψεις σε κατι χωρις να σου εχουν αφησει το δικαιωμα της ελευθερης σκεψης και επιλογης.Σκεψου αν οτιδηποτε και αν ειναι αυτο που πιστευεις ηταν επιλογη δικη σου να το πιστεψεις ή σου το επιβαλανε να το πιστεψεις κανοντας σε απο μωρο που δεν μπορουσες ακομα να μιλησεις,πιστο σε οποιοδηποτε δογμα ή σε οποιαδηποτε θρησκεια.Και αν καταφερεις να βρεις χρονο να τα σκεφτεις αυτα βρες και χρονο να κατσεις να διαβασεις ιστορια και να μαθεις ποτε γινανε οι πρωτοι θρησκευτικοι πολεμοι απο δημιουργιας της γης.Κατσε διαβασε και μαθε ποιες θρησκειες εξαπλωθηκαν και κυριαρχησαν με πολεμους χυνωντας ανελεητα ανθρωπινο αιμα καιγοντας και καταστρεφοντας πολιτισμους και παγκοσμια γνωση.Και πιστεψε με με το που θα αρχισεις να διευρυνεις τις γνωσεις σου και θα αρχισεις να εχεις γνωμη για οτι σου εχουν επιβαλει να πιστευεις ειτε η γνωμη αυτη ειναι θετικη ειτε αρνητικη το σιγουρο ειναι ενα:ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ Ή ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΑΔΕ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.Μεχρι τοτε ομως θα εξακολουθεις να εισαι ενα προβατο που ζει στην εικονικη πραγματικοτητα που το ταϊζει κουτοχορτο ο βοσκος του και το μονο που μπορει να κανει ειναι να εκτοξευει απειλουλες του στυλ: τρεμετε, θα σου κανω,θα σου δειξω,θα τα πουμε κλπ...Ανδρεας Παναγιωτοπουλος. ΥΓ.Προς τον ή τους Χριστιανους ανωνυμους που ειναι ακρως επιθετικοι απειλητικοι και υβριστικοι στα παραπανω μηνυματα:Μηπως εχετε ξεχασει οτι ο Χριστιανισμος ειναι η θρησκεια ''της αγαπης και της συγχωρεσης''.Ή μηπως οταν στο σχολειο στο κατηχητικο την ημερα που το ειχατε μαθημα ειχατε κανει κοπανα ολοι μαζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες τα γιατι χωρις επειχηρηματα τους βρισκω και ανελεητο μπινελικη..

      Διαγραφή
  84. eiste klasokapotes osoi milate gia ton arxonta!plynte prwta to stoma kai to kwlo sas me xlwrini k meta miliste!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Έχει δικαίωμα ο καθένας να έχει δικές του απόψεις ή όχι; Το πρόβλημα είναι ότι πέρασε ο μεσαίωνας που καίγατε ζωντανούς όσους διαφωνούσαν μαζί σας. Δεν είναι καιρός να το πάρετε πια απόφαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Το αστειο ειναι οτι το μοναδικο τραγουδι που πασαρετε εσεις ως μασονικο ειναι το τσιγγανακι!!αμφιβαλλω αν υπαρχει μεσος νοημων ανθρωπος που εχει την ιδια αποψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ Ν'ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Kυριε ανωνυμε απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι αφηνω καπου να εννοηθει πω οι αρχαιοι Ελληνες δεν ξερανε να αγαπουν και να συγχωρουν;Μηπως πρεπει να ριξεις μια καλυτερη ματια σε αυτα που γραφω και απαντω σε ανωνυμους σαν εσενα χωρις να γνωριζω αν καθε φορα συνομιλω με τον ιδιο ή καποιον αλλον;Το σχολιο μου αφορα λοιπον τους οποιους υπερβολικα ''χριστιανους'' ανωνυμους που σχολιαζουν το παραπανω κειμενο και τα σχολια που εχουν γινει σε αυτο.Ενα κειμενο καταπτυστο αποκυημα της φαντασιας ενος ανθρωπου φαντασιοπληκτου κατ εμε που στηριζεται σε ''θεωριες συνωμοσιας'' του μυαλου του και προσπαθει την ''αρωστημενη πραγματικοτητα'' που φανταζεται να την πασσαρει σαν πραγματικοτητα....Ανδρεας Παναγιωτοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ότι νά'ναι συνομοσιολόγοι της πούτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Παναγιωτόπουλε συμφωνώ απόλυτα, ο προηγούμενος ανώνυμος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. O ANTHROPOS EVALE KAPIES FOTO KE KAPIA SIMADIA GIA NA BORESUME NA TA DUME-AFISTE LIPON OLISAS TIS MALAKIES KE TO MONO PU ECHETE NA KANETE INE NA EREVNISETE KATA POSO BORI NA INE OLA AFTA ALITHINA-TIPOTA PARAPANO-ALA OS SINITHOS ISASTE TOSO STENOMIALI OLISAS KE GIAFTO AKRIVOS VRISKOMASTE SIMERA SAFTO TO CHALI-MIA ZOI FAGOMARA KE MIA ZOI MONOPLEVRES APOPSIS-POTE DEN THELISATE NA EREVNATE TIN OPIADIPOTE PLIROFORIA PU DIAREI ESTO KIAN APODIKNIETE LATHOS-----MONO METIN EREVNA BORI KAPIOS NA ECHI MIA SOSTI APOPSI-----KE STIN PROKIMENI PERIPTOSI AFTOS PU ANEVASE AFTA TA STICHIA ASCHOLITHIKE----ESIS TO PSAXATE VRE REMALIA PRIN ARCHIZETE NA TON VRIZETE TON ANTHROPO;;;;;;;; MAKARI NA TO KANATE AFTO STA PADA-----THA IMASTAN POLI KALITERI KE PADA SOSTA PLIROFORIMENI--KE OCHI DIARKOS O KATHENAS NA EPIMENI SAFTA PU ECHI MESA STO STENOTU TO KEFALI CHORIS NAFINI ICHNOS PERITHORIO GIA MIA DIAFORETIKI KE BORI ALITHINI APOPSI NA FANI----ISASTE OLI AXOII TIS MIRASAS--KALA NA PATHUME----KE TELOS OPIOS NOMIZI OTI ECHI DIAFORETIKI APOPSI EGO TO DECHOME ARKI NA PROSKOMISI KAPIES APODIXIS KE OCHI LOGIA---ASCHOLITHITE LIPON KE DIXTE SE OLUSMAS POS I SIGEKRIMENES PLIROFORIES INE PSEFTIKES::THA SAS IMASTE EVGNOMON--FTANUN TA LOGIA---PRAXIS KE APODIXIS GIA TO O-T-I-D-I-P-O-T-E- DIAREI STO INTERNET-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ,ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ, ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ.Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ,ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ(ΜΑΝΤΡΙ).ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΠΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ(ΧΡΙΣΤΙΑΝΞΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ),ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΧΤΙΣΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. GIA SOY NOTH!!!!TA TRAGIA LISOYNE STO FOS TOY EOSFOROY!!!8ENE MONO NA KANHS MPEEEEEEEEE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. EPANASTASH-GR............EISAI GIA TO MPOYTSO TO STRABRO......AXAXAXAXAXAXAXAXAXAX!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Για να απορρίψω το site αυτό δε χρειάζεται καν έρευνα! Κάποια πράγματα είναι οφθαλμοφανή, τουλάχιστον σε όσους ξέρουν πέντε (ούτε καν δέκα) πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Κυριε Ανωνυμε εχεις αρχισει να με κουραζεις!Ή δεν ξερεις να διαβαζεις ή διαβαζεις και καταλαβαινεις οτι θελεις!Τις λεξεις αγαπη και συγχωρεση τις εχω σε εισαγωγικα.Το σχολιο το υπολοιπο το εχεις διαβασει;Μηπως διαβασες το υστερογραφο μονο και δεν εχεις δει τι γραφω παραπανω;Διαβασετο και διαβασε και αλλα 2 σχολια μου πιο πανω.Αν κανεις τον κοπο και τα διαβασεις και δεν καταλαβεις οτι ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!! τοτε δεν ξερω τι αλλο να σου πω.Το σχολιο το ξεκιναω με το οτι ο Χριστος ειναι ο ποιμην και οι υπολοιποι τα προβατα.Αν τα διαβασεις και διαφωνησεις παλι μαζι μου τοτεεε....Ανδρεας Παναγιωτοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανδρέα Παναγιωτόπουλε, είμαι άλλος ανώνυμος (11-1-12 8:54). Μην την ψωνίζεις με τον προηγούνο. Απλή συνωνυμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗ:ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ; ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!οχι σαν εσενα! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,,,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΖΩΟΝ ΜΕ ΠΕΡΥΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!! ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ...Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ,,,ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ (ΚΑΛΟ),,,,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (ΚΑΚΟ) ...ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ?????ΤΟΤΕ Ν ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ!!!!Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΠΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ)ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ)ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ),,,ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ...Ο ΘΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ Σ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ,,,ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΩΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,,,,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΓΕΝΗΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ,,,ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑΥΤΟ!!!!!ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΔΑΞΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΧΓΩΡΕΣΗ ΟΧΙ ΜΙΣΟΣ...ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ,,,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩΚΑΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ,,,,ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΥΛΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΗ ΓΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ????ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΤΗΧΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ...ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΧΩ ΣΩΑΣ ΤΑ ΦΡΕΝΑΣ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ,,,ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ,,,ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ? Ο ΚΑΘ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ,,,ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΚΑΤΗΛΗΜΕΝΟΣ!!!!ΟΠΩΣ ΕΝΟΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΠΟΙΜΗΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΟ!!!!ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ...ΟΡΦΑΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προς αποσαφηνισει .. ο κολωκοτρονης ελεγε εισαι ελληνας.? τι προσκυνας ,σηκωσου απανω. εμεις και στους θεους.!!! ορθοι μιλουμε...

      Διαγραφή
  99. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ
    Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΟΙΜΕΝΕΣ

    Ἀρχιμ. Νικοδήμου Γ. Ἀεράκη

    Ἱεροκήρυκος

    Εἰς τό προηγούμενο ἄρθρον ἐμελετήσαμε τήν παραβολή τοῦ καλοῦ ποιμένος. Ἐρχόμεθα τώρα νά ἀναλύσωμε τούς πρώτους πέντε στίχους αὐτῆς τῆς παραβολῆς. Σύμβουλο καί ὁδηγό μας θά ἔχωμε τόν Ἱερό Χρυσόστομο, τόν ὁποῖον ἰδιαιτέρως τιμᾷ κατ' αὐτό τό ἔτος ἡ Ἐκκλησία μας. Λέγει ὁ Χριστός : « Ἀμήν ἀμήν λέγω ὑμῖν, ὁ μή εἰσερχόμενος διά τῆς θύρας εἰς τήν αὐλήν τῶν πραβάτων, ἀλλά ἀναβαίνων ἀλλαχόθεν, ἐκεῖνος κλέπτης ἐστί καί ληστής ὁ δέ εἰσερχόμενος διά τῆς θύρας ποιμήν ἐστι τῶν προβάτων». Λέγει ὁ Χρυσορρήμων Πατήρ: «Βλέπε τά χαρακτηριστικά τοῦ ληστοῦ- πρῶτον δέν εἰσέρχεται φανερά, δεύτερον δέν εἰσέρχεται σύμφωνα μέ τάς Γραφάς˙ διότι αὐτό σημαίνει ὁ λόγος τοῦ Χριστοῦ: " Ὁ μή εἰσερχόμενος διά τῆς θύρας εἰς τήν αὐλήν τῶν προβά­των". Ἐδῶ ὁ Χριστός ἀναφέρεται καί στούς πρίν ἀπό τήν παρουσία Του πλάνους καί ψευδομεσσίας καί στούς μετά τήν παρουσία Του, σ' ὅλους τούς αἱρετικούς καί στόν Ἀντίχριστο.
    "Θύραν" ὀνομάζει τήν Ἁγία Γραφή, διότι Αὐτή μᾶς ὁδηγεῖ πρός τόν ἀληθινό Θεό˙ αὐτή μᾶς ἀποκαλύπτει τόν Κύριο καί μᾶς χαρίζει τό δῶρο τῆς θεογνωσίας˙ αὐτή μέ τήν διδασκαλία της δημι­ουργεῖ τό ποίμνιο τοῦ Χριστοῦ, τούς ἀληθινούς χριστιανούς, τά λογικά αυτά πρόβατα˙ αὐτή φυλά­ει τά πρόβατα καί τά σώζει ἀπό τούς λύκους αὐτή ἐμποδίζει τούς λυκοποιμένες νά κατασπαράξουν τά πρόβατα τῆς Ἐκκλησίας ἔτσι κλείνει τήν πόρτα τῆς στάνης στούς ληστές καί ἀσφαλίζει τούς πι­στούς ἀπό τίς πλάνες τῶν αἱρετικῶν. Ἅρα, ἄν μελετᾶμε τήν Ἁγία Γραφή καί τηροῦμε τά θεῖα προ­στάγματα, εὔκολα θά διακρίνουμε τούς καλούς καί τούς κακούς ποιμένες.
    "Αὐλή τῶν προβάτων" εἶναι ἡ Ἐκκλησία, πού μέσα σ' αὐτήν ὁ καλός ποιμήν φροντίζει τά πρό­βατα, τά στηρίζει μέ τή διδασκαλία τοῦ Λόγου τοῦ Θεοῦ, τά τρέφει μέ τά χαριτόβρυτα Μυστήρια και τά προφυλάσσει μέ τή σωστική ἀλήθεια ἀπό κάθε πλάνη καί αἵρεσι. Ἅρα κλέπτης πού "ἀναβαίνει ἀλλαχόθεν" εἶναι καθένας πού διδάσκει διαφορετικά ἀπό ὅσα λέγει ἡ Ἁγία Γραφή καί ἡ παράδοσις τῆς Ἐκκλησίας, προβάλλοντας δικές του ἀπόψεις καί διδασκαλίες. Λέγει ὁ Κύριος πώς ὁ ψευδοποιμένας ἀνεβαίνει ἀπό τήν μάνδρα καί δέν εἰσέρχεται ἀπό τή θύρα, γιά νά μᾶς τονίσῃ πώς εἶναι κλέπτης καί ληστής. Αὐτός μόνον προσπαθεῖ νά μπῇ ἀπό τή μάντρα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Συνεχίζει τήν παραβολήν ὁ Χριστός λέγων : «Τούτῳ ὁ θυρωρός ἀνοίγει, καί τά πρόβατα τῆς φωνῆς αὐτοῦ ἀκούει, καί τά ἴδια πρόβατα καλεῖ κατ' ὄνομα καί ἐξάγει αὐτά. Καί ὅταν τά ἴδια πρό­βατα ἐκβάλῃ, ἔμπροσθεν αὐτῶν πορεύεται, καί τά πρόβατα αὐτῷ ἀκολουθεῖ, ὅτι οἷδασι τήν φωνήν αὐτοῦ˙ ἀλλοτρίῳ δέ οὐ μή ἀκολουθήσωσιν, ἀλλά φεύξονται ἀπ' αὐτοῦ, ὅτι οὐκ οἷδασι τῶν ἀλλοτρίων τήν φωνήν» .(Ίωάν. ι', 1-5).«Τούτῳ ὁ θυρωρός ἀνοίγει». Ὁ Κύριος ὀνομάζει θυρωρόν τόν Μωϋσῆν, διότι αὐτός ἀξιώθη­κε νά παραλάβῃ τόν Νόμον ἀπό τόν Θεόν καί νά τόν δώσῃ στό λαό. Ἀνοίγει τή θύρα τῶν προβάτων στόν Καλό Ποιμένα, τό Χριστό, διότι ὁ Χριστός ἐτήρησε τόν Νόμον τέλεια καί ἀπόλυτα. Ἔτσι καί κάθε πιστός, πού ἐφαρμόζει τά θεῖα προστάγματα, κατά μίμησι τοῦ Χριστοῦ, εἶναι ἄξιος νά ἀναλάβῃ τό ἔργο τοῦ ποιμένος, νά γίνῃ κληρικός. Αὐτός μπαίνει ἀπό τή θύρα στό Θυσιαστήριο, αὐτός εἶναι ὁ ἐκλεκτός τοῦ Τριαδικοῦ Θεοῦ. Ὅλοι ἐκεῖνοι, πού μέ πλάνες καί αἵρεσεις, διαστρέφουν τά λό­για τοῦ Χριστοῦ καί παραβαίνουν τίς θεϊκές ἐντολές Του, ἀναλαμβάνουν μόνοι τους τό ἔργο τοῦ ποιμένος, ὅπως εἶναι οἱ Παπικοί, οἱ Εὐαγγελικοί, οἱ ἀντίχριστοι Χιλιαστές καί γενικά οἱ αἱρετικοί, ἀλλά καί εἰσέρχονται στίς τάξεις τοῦ ὀρθοδόξου κλήρου μέ βίο ἀντιευαγγελικό καί ζωή ἐφάμαρτη, ὄχι μόνο δέν εἰσέρχονται διά τῆς θύρας, ἀλλά καί δέν τούς ἀναγνωρίζουν τά πρόβατα, οἱ πραγματι­κοί πιστοί τῆς Ἐκκλησίας καί δέν τούς ἀκολουθοῦν.
    Οἱ πιστοί ἔχουν τό αἰσθητήριο τῆς ἀληθείας, διαισθάνονται τήν ἁγιότητα τοῦ ποιμένος τους, ἀναγνωρίζουν καί διακρίνουν τόν γνήσιο κληρικό καί μέ λαχτάρα, ὑπακοή καί πιστότητα παραδί­δουν καί ἐμπιστεύονται τίς ψυχές τους σ'αὐτόν. Στίς μέρες μας ζοῦμε ἔντονα αὐτή τήν ἀλήθεια. Τό πλήρωμα τῆς Εκκλησίας ἀνεγνώρισε στά πρόσωπα τῶν συγχρόνων ἁγίων, Ἁγίου Νεκταρίου, Παπα-Νικόλα τοῦ Πλανᾶ, π. Ἀμφιλοχίου, π. Ἰακώβου Τσαλίκη, π. Πορφυρίου, π.Παϊσίου, π. Ἐπιφανίου τούς γνησίους, ἀληθινούς, θεοφωτίστους καί καθαγιασμένους ποιμένες, καί γι' αὐτό ἡ ζωή τους, οἱ λόγοι τους καί ἡ διδασκαλία τους στηρίζουν καί ἐμπνέουν τούς πιστούς. Εἴθε ἀντίγραφα αὐτῶν τῶν συγχρόνων Ἁγίων νά ἀναδειχθοῦν ὅλοι οἱ νέοι κληρικοί μας. ΑΜΗΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Βρίζουν βρίζουν και βρίζουν αλλά για τις φότο όλοι τσιμουδιά,κανένας.Εγώ δεν θα σας πω ούτε πρόβατα ούτε κατευθυνόμενους.Εγω το μόνο που θα σας πω είναι να αρχίσετε να ερευνάτε γιατί δεν παίζει και πολύ χρόνος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Εσείς πάλι που βρίζετε Τον Ιησού Χριστό?Πώς μπορείτε να βρίζετε κάποιον από την στιγμή που Αυτός για εσάς δεν υπάρχει???Το ο,τι δεν σέβεστε εκατομμύρια συμπατριώτες σας που πιστέυουν σε Αυτόν εντάξει το καταλαβαίνω,το ότι σας έχουν τσακίσει τα μυαλά και σας έχουν κάνει να πιστεύετε ο,τι είστε κάτι ανώτερο και αυτό το καταλαβαίνω αλλά από που και ως που να βρίζετε με τέτοιο μίσος κάτι που δεν υπάρχει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Θα μιλήσετε επιτέλους ή θα συνεχίσετε να λέτε ο,τι να ναι?Περιμένουμε τις απαντήσεις σας για τις φότο,τους στίχους στο τσιγγανάκι αλλά και τις ομοιότητες της έναρξης του προγράμματος με το τελετουργικό χορευτικό στον Σατανά από την ταινία μάτια ερμητικά κλειστά.Μπορεί κάποιος εκεί έξω να το αμφισβητήσει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 666
    "Ο έχων νούν, ψηφισάτω τον αριθμό του Θηρίου. Αριθμός γάρ ανθρώπου και ο αριθμός αυτού, χξς". (Αποκάλυψη)

    Μία μόνο πρόταση απο ένα βιβλίο, στάθηκε ικανή για να δημιουργήσει το απόλυτο σκηνικό τρόμου γύρω απο τον εντελώς παρεξηγημένο, αλλά και ιερό αριθμό 666.
    Κατά τον Πυθαγόρα, ο αριθμός 6 είναι ο αριθμός της ψυχής.
    Κατά τον κορυφαίο καθηγητή μαθηματικό Λευτέρη Αργυρόπουλο, ο αριθμός 6 είναι το εμβαδόν του ζωογονικού τριγώνου, το οποίο αποτελεί την ουσία της εξελίξεως της ψυχής διότι καταλαμβάνει ολόκληρη την επιφάνεια του.
    Η ισχυροποίηση του αριθμού 6, αριθμού της ψυχής, διά του πολλαπλασιασμού με τον εαυτό του, δηλαδή 6 Χ 6 = 36, καθιστά την ουσία του αριθμού 36 ικανή να εκπροσωπήσει το πρώτο Γαλαξιακό αριθμητικό κύτταρο διά των 36 δεκανών του Ζωδιακού κύκλου, αντικατοπτρισμού των Αστερισμών. Συνεπώς ο αριθμός 36 είναι ο ενδιάμεσος χώρος, ο μεταξύ της ασάρκου καταστάσεως της ψυχής στην αρχική της υπόσταση του 6 και της τελικής κατάστασης της ώς 6 Χ 6 Χ 6 της τελειότητας του Ψυχογονικού κύβου.
    Το γράμμα C έχει την αριθμητική τιμή 18 (6+6+6). Όμως απο τη χημεία γνωρίζουμε οτι ο άνθρακας (carbon) συμβολίζεται με το ίδιο γράμμα, δηλ. το C. Αυτός ο συμβολισμός δεν είναι τυχαίος διότι η μοριακή δομή του άνθρακα (C) χαρακτηρίζεται απο 6 πρωτόνια, 6 νετρόνια και 6 ηλεκτρόνια.
    Η εκπληκτική Αλτάνη, στο βιβλίο της Άρρητοι Λόγοι γράφει τα εξής : Το τετράγωνο του 6 είναι 36. Ο αριθμός 36 είναι ο ενδιάμεσος χώρος αυτός που συνδέει και ενοποιεί το 6 στην πρώτη δύναμη, δηλαδή την Ψυχή.
    Οι Πυθαγόρειοι λάμβαναν ιδιαιτέρως υπόψιν τον αριθμό 216 διότι μέσω αυτού, επικοινωνούσαν με τον Ψυχογονικό κύβο. Γιατί το 216 ; Διότι,
    6 Χ 6 Χ 6 = 216.
    Ο αριθμός 6 συνδέεται με την ανακάλυψη του Πυθαγόρειου θεωρήματος, του "ζωογονικού τριγώνου" διά του οποίου διατυπώθηκε το θεώρημα "το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο άλλων πλευρών".
    Τον αριθμό 216, ο Πυθαγόρας ονόμαζε "ψυχογονικό κύβο" και τον συσχέτιζε με τον ελάχιστο αριθμό των ημερών που χρειάζεται να γεννηθεί ένας άνθρωπος, δηλαδή 7Χ30 ημέρες = 210 + 6 = 216. Το 6 προστίθεται, διότι δηλώνει τις απαραίτητες ημέρες για να αρχίσει η κυοφορία του εμβρύου. Η εμψύχωση συνεπώς, πραγματοποιήται στον κύβο του αριθμού 6.
    Το 666 είναι η διάμετρος ενός κύκλου του οποίου η περιφέρεια είναι 2093, αλλά το 2093 είναι η διαγώνιος ενός τετραγώνου του οποίου οι πλευρές είναι 1480, ο αριθμός της ελληνικής λέξης ΧΡΙΣΤΟΣ.

    Ο αριθμός 666 συνδέεται άμεσα με τον γίγαντα Ελληνισμό, τον φόβο και τον τρόμο των Χριστιανών, για αυτό και τον ονόμασαν Σατανά, δηλαδή "εχθρός". Διότι ο Σατανάς των Χριστιανών, δεν είναι άλλος απο την Ελλάδα και τον Ελληνικό Πολιτισμό.
    Ο αριθμός 666 είναι ο λεξάριθμος του ονόματος του προπάτορα της ελληνικής φυλής. Το όνομα του, ΙΑΠΕΤΟΣ. Με τον αριθμό αυτό συνδέεται και η Δήμητρα με την Περσεφόνη :
    ΔΗΜΗΤΗΡ + ΚΟΡΗ = 666

    Επίσης :
    Η ΙΔΕΑ ΕΛΛΗΝ ΕΣΤΙ = 666
    ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ = 666
    ΑΕΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ = 666
    ΑΓΑΘΟΔΟΤΗΣ = 666

    Βέβαια, κάποιος που είναι ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ και ΑΓΑΘΟΔΟΤΗΣ, για τους Χριστιανούς είναι ο ίδιος ο Σατανάς εφόσον :
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ = 666

    ΕΛΛΑΣ = 266
    ΕΞΑΣ = 266

    Αλλά 666 είναι και ο λεξάριθμος του Σείριου-Απόλλωνα : Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α'=666
    Απόλλωνας. Αυτός που οι Χριστιανοί του πρόσθεσαν ένα ακόμα "υ" για να γίνει ο δικός τους Απολλύων. Αυτός που φέρει το Φώς, ο Εωσφόρος, όνομα που βεβηλώθηκε όταν αποδόθηκε στον "άρχοντα του σκότους".

    Επίσης, σύμφωνα με τον καθηγητή Αργυρόπουλο, ο λεξάριθμος της λέξεως ΕΛΛΗΝ είναι ο αριθμός 123 ο οποίος αποτελείται απο τους τρείς πρώτους διαδοχικούς ακέραιους 1,2 και 3 οι οποίοι είναι και διαιρέτες του πρώτου τέλειου αριθμού, δηλαδή του 6.
    Ας θυμηθούμε όμως και το "τρίς έξ" (666) του Αισχύλου. Στην αρχαία Ελλάδα, το παιχνίδι των κύβων παιζόταν με τρείς κύβους. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν να φέρει ο παίχτης τρείς εξάρες. Έτσι, η φράση "τρίς έξ" έγινε παροιμία που λεγόταν σε περίπτωση μεγάλης επιτυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Οι φότο,οι στίχοι στο τσιγγανάκι αλλά και οι ομοιότητες της έναρξης του προγράμματος με το τελετουργικό χορευτικό στον Σατανά από την ταινία μάτια ερμητικά κλειστά, ΕΙΝΑΙ MARKETING!!!! ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΠΟΛΥ 666 ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....ΧΞΣ=ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ=666....ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΩ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ...ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 666,,,ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΣΕΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ!!!!ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ Π.Χ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΡΟΘΣΤΣΑΙΛΝΤ,,,, ΠΟΣΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 666,,,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΗ ΚΑΙ ΝΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ BAR CODE ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΝΤΠ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!ΠΑΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΙ ΕΣΤΙ 666 http://www.youtube.com/watch?v=eoP89T_totk&feature=related ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΡΟΙ...ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.... http://www.youtube.com/watch?v=LgxMOizBqUw&feature=related ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΔΕΣΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ....ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 666 ΠΕΣΤΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Σ ΜΑΣ,,, ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ,,,ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ,,,,Ο ΕΧΩΝ ΜΑΤΙΑ ΑΣ ΔΕΙ,,,ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΑΥΤΙΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ASE MANTAM......AFTA NA TA LES STOYS FOBISMENOYS RAGIADES TOY EBREO E8NIKOY KA8ESTOTOS-STA ALANIA TOY DROMOY THS ZOH....POY TO MATI KOBI KAI TO AFTI AKOYEI.....MHN POYLAS SOTHRA SAKATI APO ALOY.....TO PARAMI8I EXEI XEBRAKO8H....MAZEPTE TA BRAKIA SAS KAI BALTETA STO KOLO SAS....STHN EPOXH TOY YDROXOOY DEN PERNANE AFTA TA PARAMY8IA.......OLA STO FOS MANTAMITSA.....8ASAS PARH TO POTAMH TOY 8ETE DEN 8ETE.....ETSI ORIZH TO MEGA PROGRAMMA TOY!!!!!TA PROBATA EXOYN METALAXTH SE LYKOYSSSSSSSS!!!!!KAI PHNANEEEEEEEEE--PHNANE POLY!!!!

      Διαγραφή
    2. 6 6 6 THE NAMPER OF THE BEST.................

      Διαγραφή
    3. ΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧ ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ,,,ΑΚΟΥ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ,,,,ΚΑΛΟ....ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΔΛΔ ΤΩΝ ΧΙΠΗΔΩΝ???? Η ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ????ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΠΙΑΣΤΕ...

      Διαγραφή
  108. TI MALAKIES GRAFETE EDO MESA.POSO MALAKES EISASTE ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Τι σας νοιαζει τι κανει ο Σφακιανακης?
    Ακομα κι αν ειναι αληθεια και ειναι σατανιστης αυτο δεν ειναι παρανομο.
    Σας ενοχλει εσας κανεις που ειστε οτι ειστε?
    Ποσο μισος μπορει να κρυβετε στη καρδια σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Το μπλόγκ αυτό κάνει συχνά τέτοια παιχνίδια διχασμού. Μην πέφτετε στη παγίδα των διαχωριστών εεε των διαχειριστών. Έτσι σας θέλουν Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΝΜΤ ΣΕ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ,,, http://nuxtopoulia.blogspot.com/2011/07/video_12.html ΟΠΩΣ ΕΔΩ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. φιλε εισαι οχι μονο αγραματος αλλα και πανδελος ανιστοριτος .........
    για κλοτσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΕΞ'ΟΡΙΣΜΟΥ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΜΑΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Κυρια Σουλα Ο. θα ξεκινήσω απο το τέλος του σχόλιου σου(11/1/12 2:32).Αναφέρεσαι στο τι καταλάβαινει ο καθένας κάτω απο το εγωϊστικο του πρίσμα.Και σε ερωτώ.Εσύ σκέφτεσαι μιλάς και γράφεις αντίκειμενικά;Σε όσα αναφέρεις δεν βάζεις την δική σου υποκειμενική άποψη για να αντιπαρατεθείς με τις διαφορετικές απόψεις που εσυ πιστευεις λανθασμένες;Τα γραπτά σου δείχνουν οτι μιλάς υποκειμενικά.Προσπαθείς να κάνεις πιστευτές τις δικές σου απόψεις όπως εσύ τις αντιλαμβάνεσαι.Αυτό δεν είναι εγωϊστικο απο μερους σου;Το να κατανοώ εγώ τον ποιμένα και τα πρόβατα όπως νομίζω ειναι εγωϊστικο απο μέρους μου ενώ τό να τό κατανοήσω όπως θέλεις εσύ είναι αντικειμενικό;;;;;Με ρωτάς την γνώμη μου για την αποκάλυψη και τις προφητείες.Η αποκάλυψη είναι ένα βιβλίο που ακόμα ψάχνει όλος ο κόσμος να μαντέψει σε ποιά εποχή αναφέρεται και ποιά θα είναι τα γεγονότα πού θα την σηματοδότησουν.Αν εσύ την έχεις αποκρυπτογραφήσει και κατανοήσει και εχεις δει τα γεγόνοτα που αναφέρει να συμβαίνουν πραγματικά και όχι αληγορικά και έχεις δεί και το τέλος της για να μπορέσεις να την στοιχειόθετήσεις ως σωστή τότε σου δίνω τα συγχαρητήρια μου για την παγκόσμια πρωτιά σου.Για τις υπόλοιπες προφητείες που ρωτάς επειδή δεν μου αναφέρεις κάποια συγκεκριμένη δεν μπορώ να σου πώ κάτι ιδιαίτερο.Για τους θρησκευτικούς πολέμους λές ότι δεν ήταν όλοι σωστοί!!!!!Ποιοί ήταν δηλαδή σωστοί και ποιοί λάθος;Δεν μας λές επίσης πότε ξεκινήσαν να γίνονται θρησκευτικοί πόλεμοι και γιατί;Λές ότι ο Θεός είναι ο μεγαλύτερος δημοκράτης.Μάθε λοιπόν ότι στις δημοκρατίες είναι όλοι ίσοι.Στην δημοκρατία του χριστιανισμού ισχύει αυτό;Μήπως ισχύει οτι καλοί είναι οι χριστιανοί και όλοι οι άλλοι είναι κακοί και ας πάνε λοιπόν στο διάολο επειδή επέλαξαν να μην ειναι χριστιανοί;ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!Ρωτάς επίσης στο σχόλιο σου αν μπορούμε να ξεχωρισούμε την ιστορία απο την μυθολογία και τα θρησκευτικά.Εσύ τα έχεις ξεχωρίσει;Μήπως τα ξεχώρισε για σένα ο χριστιανισμός και τα αποδέχτηκες έτσι απλά γιατί μόνο αυτά σε συμφέρανε να πιστέψεις;Θα σου φέρω ένα παράδειγμα πού θα ήθελα να μου απαντήσεις τεκμηριωμένα όμως.Γνωρίζεις σε πόσους πολιτισμούς και σε πόσες θρησκείες αναφερεται ότι έχει γίνει ο κατακλυσμός;Σε όλα τα μηκη και πλάτη της γής αναφέρεται σε πληροφορώ.Γιατί λοιπόν η χριστιανική άποψη για τον Νώε είναι θρησκευτικά και οι άλλες απόψεις των υπόλοιπων λαών είναι μυθολογία;Μπορείς να μου τεκμηριώσεις την επαναδημιουργία του ανθρώπινου γένους απο τον Νώε και όχι από τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα.Γιατί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ είναι μυθολογία και η ξενόφερτη και ΕΒΡΑΊ΄ΚΗ άποψη είναι θρησκευτικά;Μηπως γατί έτσι σε μάθανε να πιστεύεις;Περιμένω απάντηση για να δούμε και ποιός απο τους δυο μας είναι προκατειλήμενος....Ανδρεας Παναγιωτοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. κυρά σούλα μάθε ορθογραφία και μετά έλα να μας πεις τις ανοησίες σου.βοϊδόμυαλοι εβραιοχριστιανοί υπηρέτες της σιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ρε πατε καλααααα....ο καθενας πιστευει οτι θελει....τι σας νοιαζει εσας ρεεεεε...εσεις τι ειστε?α και για να σας θυμισω κατι τα παλια χρονια οι θρησκειες ηταν κομματα...ε αυτος σε αυτα τα κομματα εβαλε τελειαααααα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Παιδια συμφωνα με τις δικες μου πληροφοριες ο νοτης ειναι ο ιδρυτης του epanastasi-gr. Και εγραψε ο ιδιος το αρθρο για να προωθησει την νεα του δισκογραφικη δουλεια με τιτλο...


    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξαναβρίσεις την Παναγία , άχρηστε! Ε, άχρηστε!!

      Διαγραφή
  118. ΕΙΔΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ 12 ΘΕΙΣΤΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟ Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΟ;ΠΑΡΕ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. http://www.youtube.com/watch?v=ef0nhXf88D0 ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 12 ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΣΙΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά το είπες, του ΠΟΛΙΤΣΙΣΜΟΥ. Έχω προσέξει ότι όσοι βρίζετε τον Χριστό είστε λίγο αγχωμένοι. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ.....

      Διαγραφή
  119. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΤΟΝ ΥΜΝΟ Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΨΑΛΛΕΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΜΑΡΑΚΓΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 12 ΘΕΙΣΤΗΣ.Ο ΝΟΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ 12 ΘΕΪΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑ-ΒΑΣΕΙ 2.000 ΒΙΒΛΙΑ ΤΟ 666 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΔΙΑ- ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ Ο 12 ΘΕΪΣΜΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΩΣ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΠΟΥ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ.Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ,ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 11 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.1 = Α ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ILLUMINATI ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.ΑΠΟ ΠΙΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ILLUMINATI;ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άχου το καλέ το παλουκάρι, μιλάει πάρα πολύ όμορφα, με ατράνταχτες αποδείξεις και απίστευτο οιρμό σκέψεων!!! Και οι αλήθεια πονάει και όντως μας έχεις ταπώσει τελείως! Βγες εμπρός να σε ψηφίσουμε να πας την Ελλάδα ψηλά, μεγάλε Έλληνα πολίτη! λάτρη του Αρχαίου πνεύματος.
      Αλλά απο την άλλη, πρέπει να ξυρίζεσαι ''χαμηλά'', καημενάκι. Μόνο αν είσαι λίγο γυριστρούλης μιλάς με τέτοιο μίσος πίσω απο έναν υπολογιστή, γιατί καταπρόσωπο πρέπει μάλλον να είσαι λίγο συνεσταλμενούλης. ΩΧΧ, μου ήρθε μια σκέψη! Μήπως είσαι ναζιστής? χμ, μάλλον για κάτι τέτοιο σε κόβω τελικά.

      Μια ερώτηση στους ναζιστές (γιατί αδικείτε την λέξη εθνικιστής).
      Όταν μαζεύεστε απο όλες τις χώρες πως αντέχετε το ότι ο κάθε ένας πιστεύει ότι η χώρα του έφερε το φώς?? Ο Γερμανός πιστεύει ότι οι Γερμανοί είναι άριοι, οι Έλληνες ότι είναι άριοι κλπ Μήπως καταλήγετε να κάνετε τίποτα άλλο ΄΄Διονυσιακού στυλ΄΄ πάρτυ?? χαχα

      Διαγραφή
    2. Μα τι ασχολείστε μαζί με αυτά τα αρρωστημένα άτομα;
      Δεν βλέπετε με τι μένος μιλάνε για την Ορθοδοξία και βρίζουν τα Θεια;
      Μόνο ψυχικά άρρωστοι θα μπορούσαν να εκφράζονται έτσι!

      Διαγραφή
    3. ρε φιλε με το να μιλας κατα αυτον τον τροπο χανεις το δικιο σου εγω νοιωθο ντροπη που ενας ελληνας εκφραζετε ετσι,που και μονο με πολυ απλα επειχιρηματα μεσω τις ιστοριας αυτου του τοπου μπορει και πρεπει να αφυπνισει τον κοσμο..

      Διαγραφή
  120. http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2949.msg16562.html#msg16562

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.....
    ΕΙΣΤΕ Τ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ...
    ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΛ ΡΟΣΕ ΜΑΣΟΝΑ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΟ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟ ΣΟΥ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ..ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΗ ΘΕΟ ΣΟΥ ΜΠΑΦΟΜΕΤ,ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ...
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ...
    ΜΟΝΟ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ..ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ!!!

    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. GAMO KAI THN PANAGIA SOY KAI OLOYS TSI AGIOYSOU POYSTODOYLE!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΠΩ ΠΩΩΩΩΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΠΕΡΜΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑ ΛΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  122. ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΣΤΡΕΙΔΙΑ - ΜΥΔΙΑ - ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΣΤΡΕΙΔΙΑ - ΜΥΔΙΑ - ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ http://agrypnos.blogspot.com/2012/01/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ρε αντινεοταξιτη,να σε ρωτησω κατι,ο ιησους χριστος νικα?και κατι αλλο,ποσο καιρο εχεις να γαμησεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ, ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΡΑΒΑΣ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΟΛΟΣ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΔΕ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιιιι γιατί ο Θεός εκτός των άλλων είναι και μπανιστιρτζής!!!! ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΙΚΑ!!!!!!!!!! :P

      Διαγραφή
  127. Ego to eixa katalavei giato Sfakianakh ... eleos re pousth mou me auton.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Ανδρέὰς Γιανᾳκάρῃς17 Ιανουαρίου 2012 στις 2:03 μ.μ.

    Όξὼ απ` ὲδῶ εβραίοὶ κομμουνὶστᾶδες και ομοφυλόφὶλοι ποὺ `χετε γιὰ ᾷρχηγό σᾶς τὸν Κᾴρὸλο Κοὺν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Καλά, όσοι βρίζουν χυδαία και μιλάνε υπέρ του Χριστού, μάλλον κακό του κάνουν. Πιο πιθανό μου φαίνεται να προπαγανδίζουν εναντίων του, αν όχι απλά μιλάτε κόσμια.

    Τώρα, όλοι όσοι μιλάνε άσχημα για μαραγκό κλπ δεν μου κάνει εντύπωση. Θα έρθει η ώρα που θα την φάτε κανονικά και εσείς γιατί αυτοί που κάνουν κουμάντο επίγεια μέχρι ένα σημείο σας χρειάζονται, μετά θα ζητάτε βοήθεια για να μετανοείσετε και θα είναι αργά.

    Και επιτέλους σταματήστε να μιλάτε για παπάδες και τις ίδιες γιορτές με τους Ιουδαίους κλπ. Εντάξει ξέρουμε ότι οι υψηλόβαθμοι παπάδες είναι μασώνοι, όπως όλοι οι ισχυροί σε όλους τους τομείς της ζωής που παίζουν ρόλο. ΚΑι ο Βαρθολομαίος είναι και τι να λέει αυτό??? Αυτοί κάνουν τελετές και ποιος ξέρει τι άλλο, οπότε μήπως δεν έχουν καν σχέση με τον χριστιανισμό??? Μήπως όσοι κατηγορείτε δεν ξέρετε τι σας γίνεται?? Κατηγορείτε μια θρησκεία που δεν την γουστάρετε αλλά για αποδείξεις μας δείχνετε τους αρχιερείς που εξυπηρετούν συμφέροντα εναντίων του χριστιανισμού?? Αυτό δείχνει πολλά πράγματα και καλό είναι να συνεχίσετε μόνοι σας την συζήτηση να βγάλετε το άχτι σας. Οι πραγματικοί χριστιανοί ας μην ξανασχοληθούν, δεν αξίζει να χάνει κανείς την ηρεμία του.
    Το πανηγύρι άρχισε ούτως η άλλος, σε λίγο θα ξεχωρίσουν τα πρόβατα (εμείς) απο τους Λύκους (αυτούς που εναντιώνονται με μίσος στον χριστιανισμό) και θα δούμε ποιος είναι πιο δυνατός, χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Αντινεοταξιτη θελω να σου βαλω κωλοδαχτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Ο εωσφοριστής είναι ο άνθρωπος ή μέλος των μυστικών εταιριών ο οποίος έχει μυηθεί και πιστέψει ένα βασικό πράγμα ο,τι ο εωσφόρος είναι ο αδικημένος θεός,ο θεός εξ'αντιθέτου,γι'αυτό και ο αποκρυφισμός είναι η κοσμογονική ισοδύναμη αντιπαράθεση του εωσφόρου έναντι του θεού.Δηλαδή είναι το αρχαίο ΨΕΜΜΑ με νέα μάσκα.Ο,τι δηλαδή ο εωσφόρος είναι και αυτός θεός αλλά αδικημένος και εγκαταλελειμένος που οι άνθρωποι που έγκειται Στον Θεό τον έχουν με ψέμματα παραγκωνίσει ή έχουν εκδιώξει ενώ η αλήθεια και η ουσία είναι ο,τι υπάρχουν δύο θεοί,ο θεός του καλού και του κακού.Αυτή η πλάνη που έντεχνα περνάει έχει δημιουργήσει τους ιερείς ή τους φλόσοφους ή τους ιδεολόγους του εωσφορισμού γιατί ο εωσφοριστής δεν δέχεται ο,τι ο σατανάς ειναι κύριος των καταχθονίων αλλά θεός εξ'αντιθέτου και τον αγαπά και τον λατρεύει και του αφοσιώνεται όπως ο χριστιανός Τον Χριστό.Ενώ ο σατανιστής δέχεται και στην φιλοσοφική του μορφή αλλά και σε όλη εκείνη την κουλτούρα και την ενγένει ζωή του σαν σατανιστής ο,τι ο διάβολος είναι όντως ο εξορισμένος αλλά και το πνεύμα εκείνο το οποίο εκδιώκει εκ Θεού και ο σκοπός και μέλημά του είναι η καταστροφή του ανθρώπου.Στην ουσία όμως ή εωσφοριστής είσαι ή σατανιστής είσαι ανεξάρτητα από το φιλοσοφικό υπόβαθρο που παρουσιάζει εσωτερικά και εξωτερικά ο καθένας,όλοι λατρεύουν τον διάβολο και ακολουθούν το καταστροφικό έργο εις βάρος του εαυτού τους και της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Υπάρχουν 2 ειδών θυσίες και λατρείες.Η μία είναι η σατανιστική λατρεία εκεί που θυσιάζεις ζώα και ανθρώπους και η εωσφορική θυσία η οποία είναι χειρότερη,εκεί θυσιάζεις ψυχές.Είναι κάτι που δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος εάν δεν ξέρει από εργαστηριακό πνευματισμό.Όπως δηλαδή γίνεται η μετουσίωση σην Θεία λατρεία της εκκλησίας που κοινωνούμε και λαμβάνουμε έτσι στον εωσφορισμό έχουμε πραγματικά θυσία ψυχών στον διάβολο.Βάζεις δηλαδή σε κύκλο ανθρώπους και τους δαιμονίζεις και τους κάνεις το σώμα τους και τις ψυχές τους,κατοικητήριο δαιμόνων.Ο διάβολος αντιποιείται την εκκλησία γι'αυτό βλέπουμε και τους αρχιμάγιστρους να έχουν ράσα,να έχουν μπέρντα,να έχουν λόγχη,να έχουν τράπεζα και να έχουν όλα τα σύμβολα της εκκλησίας αντεστραμένα και βεβηλωμένα.Ο διάβολος προσπαθεί να αντιποιείται την εκκλησία και τα μυστήρια της.Γι'αυτό και αυτός θέλει τους ιερείς του.Γι'αυτό και οι αρχιμάγιστροι δεν είναι τίποτα άλλο από ιερείς του διαβόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. βρε καραγκιοζει τι μαλακιες βγαζεις ευβραιε καθαρος ελλανιος ειναι ο νοτις μπαγλαμα μηπως εσυ εισαι ενα ζωω προβατο να μην σε γαμησω τιν μανουλα που θα πεις οτι ο νοτις ειναι ιλυμινατι κολοζωω με τις μαλακιες που λετε ουτε καν ξερεις τι ειναι δαιμων κολοζωω ανθελληνα γαμω τον σπορο σου αλβανε σκοπιανε πουτανας γιε να σε θειξω μια που θειγεις τα θεια μου εοσφορος δαιμων ειναι ο απολλων κολοζωο χρηστιανε ευραιε γαμω και εσενα και τον χριτστο τον πουστει που πηστευεις γαμω τις εκλησιες που ειναι πανω απο ελληνικους ναους κολοζωω και αμα θελεις να ακουσεις περησοτερα πες μου ? ενταξει ευραιε ερπετοηδη που ειναι ο νοτης μασονος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΗΣΤΕΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΑΘΕΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ.ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΞΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ.ΑΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΒΑΝΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ.ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΞΕΣΤΕ.ΣΕ ΛΟΙΠΑΜΑΙ

      Διαγραφή
    2. Ε ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑ Λ? ΛΟΙΠΑΜΑΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΑΙ????

      Διαγραφή
  134. παρε και εσυ τον ιησου σου τον γιο του γιαχβε και βαλτων στον κολω σου γαμω την μανα σου και εσενα και αυτον που εκανε το site αυτο μαζι οι ιδιοι ηστε σιονες ερπετοηδη και ιλυμινατοι μαζι γαμω το καντηλι σας γαμω με τρελεντε και βριζω θελετε και αλλες αληθεις ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. αντε ρε σκατοψυχοι πεοδουλοι οσφυοκαμπτες χριστιανοι...σκατολατρες της πιο σκατογαμημενης κολοθρησκιας και σεις και οι πεοδουλου κολομουσουλμανοι, βαριδια στην ανθρωποτητα...ποταποι και ελλεεινοι, σκατοπροβατα με γαμημενη κολοτρυπιδα που τολματε να λεγεσται Ελληνες...ουστ κοπροσκυλα, καρκινο στους κολοαγιους σας και τον σκατοσατανα σας τον πουστη που μου ηθελε και αρχηγια...ζωα, προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΛΙ ΈΚΑΝΑΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ......ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ......ΣΚΕΥΤΗΤΕ ΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. μπραβο σε όλους σας που παιζετε το παιχνιδι του μισους , οπως γουσταρουν και αυτοι που , ο καθενας απο την σκοπιά του , πολεμάτε (και καλά) ...
    συννεχίστε να διαβάλετε το έθνος .. συννεχίστε να μισιέστε ... αυτό θέλουν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. οσοι μπαινουν σαυτο το μπλογκ και γραφουν ειναι μαλακες αγαμητοι,εκτος απο μενα,χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ρε τι παθατε???
    πατε καλα?? ξεκολλατε!
    δεν μπορειτε να μιλσετε σαν ανθρωποι?????

    ρωτω τον συντατκ: εννοεις το δωδεκαθεο ειναι σατανισμος? καταλαβα λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Αν κρίνω από το λεξιλόγιο των αντίθετων σε αυτήν την ανάρτηση, μπορώ να καταλάβω πολλά!
    Κρίμα στην αμορφωσιά σας , και το χαμηλό επίπεδο σας!
    Αν δεν μπορείτε να αντιδράτε πολιτισμένα , αλλά μόνο με βρισιές και υπονοούμενα , να το κοιτάξετε αυτό, μπας και γίνεται άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΧΑΧΑΑΧΑ ΕΙΣΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΗΝΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΟΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΙΜΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. λιώνω.... είσαι θεός.τρελλός αλλά Θεός.. ΟΥΥΥΥ ΟΥΥΥΥΥ έξω, έξω,ουστ,ουστ, κάτω ο σατανας,,666,,,βελζεβουλ...οι ανύπαντροι μη γαμάτε..βαζετε το σπέρμα από τη λαλακία που βαράτε σε βαζάκια.αποθηκεύστε το και θα το πετάξουμε στα μούτρα του κακού δαίμονα να τον κάψουμε..κάτι σαν αγιασμό ένα πράγμα.... χαχαχαχαχαχα..... ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ-12ΘΕΙΣΤΕΣ.. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΟΤΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Εξαίρετοι Έλληνες όλοι σας...βγάλτε να μετρήσετε και ποιος την έχει μεγαλύτερη...την αγάπη για την Ελλάδα αλλά με βεβαιότητα σας λέω ότι Έλλην είναι αυτός που βάζει πρώτα την πατρίδα και μετά οτιδήποτε άλλο.Όλοι οι Έλληνες ήρωες αρχαίοι και νεότεροι πολέμησαν πρωτίστως για γη και ύδωρ αυτού που ονομάζουμε πατρίδα και μετά για τις οικογένειές τους και τέλος για τη θρησκεία (αν την σκέφτηκαν).Πολέμησαν για την ελευθερία.Πείτε μου ποιος ήταν καλύτερος?Ο Λεωνίδας ή ο Κολοκοτρώνης?Ο μέγας Αλέξανδρος ή ο Καραϊσκάκης????Ο δωδεκαθεϊστής ή ο χριστιανός???
    Άξεστοι ,ασεβείς και αγνώμονες...Σε ποιον χρωστάμε το σπουδαίο όνομα της χώρας μας και την σπουδαία καταγωγή μας????Στους λαμπρούς Έλληνες δωδεκαθεϊστές που ανέπτυξαν τις επιστήμες,τις τέχνες και τις διέδωσαν στα πέρατα του κόσμου...Στους δωδεκαθεϊστές που πολέμησαν εναντίων των βαρβάρων για μία ελεύθερη χώρα...Στους χριστιανούς που πολέμησαν για την ελευθερία της πατρίδας μετέπειτα από τον τουρκικό ζυγό και αργότερα από το γερμανικό....
    Ποιος πολέμησε πιο γενναία???Ο δωδεκαθεϊστής ή ο χριστιανός???Και οι μεν και οι δε θυσιάστηκαν για την ΠΑΤΡΙΔΑ...οι μεν επικαλούμενοι το Δία και οι δε το Χριστό.Ποιοι είσαστε εσείς όλοι που με ένα πληκτρολόγιο και πολλά κόμπλεξ θα ακυρώσετε κομμάτι της ελληνικής κληρονομιάς μόνο και μόνο για να βγείτε από πάνω στη μάχη του πληκτρολογίου που είναι η μόνη μάχη που έχετε δώσει???Όταν εκείνοι έχουν ποτίσει με το αίμα τους την ελληνική γη???Επικαλείστε και το ύψιστο όνομα της πατρίδας μας-τρομάρα σας- και το μόνο που κάνετε είναι να το προσβάλλετε με το χείριστο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!!

      Διαγραφή
  144. Να ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ: "Βάλτε τα σε Ρωσικές ή Κινέζικες τράπεζες. Πρόσφατα η Λαγκάρντ (η επικεφαλής του ΔΝΤ), πήγε στην Ρωσία να ζητήσει δανεικά από τον Πούτιν! Άρα λοιπόν οι Ρωσικές τράπεζες είναι πολύ ισχυρές, για να μην πω οι ισχυρότερες στον κόσμο! Βάλτε τα λεφτά σας σε Ρωσικές τράπεζες και μετατρέψτε τα σε Ρούβλια (RUB)! Αν τα αφήσετε σε Ευρώ, με την παύση πληρωμών (χρεωκοπία), την επιστροφή σε μια κουτσουρεμένη-υποτιμημένη Δραχμή κατά 50% (και μετέπειτα σε 70%), εκεί παλιά με τα ίδια λεφτά που κάποτε αγοράζατε μιά ολόκληρη Αγελάδα τώρα δεν θα μπορείτε να αγοράσετε ούτε μερικές μπριζόλες για τα κάρβουνα! Άλλες τράπεζες για μεταφορά καταθέσεων χωρίς να χαθούν τα λεφτά σας είναι οι Γερμανικές και οι Αγγλικές!"
    -Τη συγκεκριμένη λύση μας την προτείνει ο Κυριάκος Βελόπουλος στο βιβλίο του "Χρεοκοπία και Κερδοσκόποι". Δεν ξέρω εάν είναι σωστή, φαίνεται σίγουρα πολύ Λογική! Παρακαλώ όποιος έχει οικονομικές γνώσεις, να επιχειρηματολογήσει με σοβαρότητα να μας πει τι ισχύει, γιατί τα πράματα οδεύουν δυστυχώς σε Άτακτη Χρεωκοπία και Χάσιμο όλων των Καταθέσεών μας!
    -Στην κουτοπόνηρη λογική του μπακάλη: Αν δεν τα βάλεις τα λεφτά σου στις τράπεζες και τα κρατήσεις κρυμμένα στο σπίτι σου ή οπουδήποτε αλλού. Και όταν θα γίνει η Χρεοκοπία, επιστρέψουμε σε μια υποτιμημένη Δραχμή, όσοι έχουν ακόμα Ευρώ, με την αναλογία ισοτιμίας, θα ζουν καλύτερα από πρώτα;
    -Απαντούμε: Εκτός ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι το σπίτι σου θα γίνει στόχος ληστών και θα κινδυνέψει και η ζωή σου, όπως και φαίνεται καθημερινά από τις ειδήσεις αστυνομικού ρεπορτάζ,
    Τα αρπακτικά που έχουμε όμως σιγά μην είναι τόσο αφελείς. Δεν θα εισάγουν αμέσως την δραχμή ή θα την εισάγουν με απλή ισοτιμία στο Ευρώ. Θα αφήσουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που θα το ονομάζουν αυτοί "Ελεγχόμενη Χρεωκοπία" και εντός Ευρώ με σκοπό να αποσύρει μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας το Ευρώ και να τα μετατρέψει σε δραχμές. Το διάστημα αυτό θα είναι από 6 μήνες μέχρι και μπορεί 1 ή και 1μιση χρόνο. Θέλεις δε θέλεις θα σε αναγκάσουνε να αποσύρεις το Ευρώ και να το κάνεις Δραχμή. Μόλις δούνε ότι όλη η αγορά εντός Ελλάδος κινείται μόνο σε Δραχμές θα κηρύξουν στάση πληρωμών, μπορεί και άτακτη χρεωκοπία, θα κάνουν απότομα μιά υποτίμηση κατά 50% και λίγο μετά σε 70%. Θα μας πετάξουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα το κάνουν και με άλλα κράτη όπως Πορτογαλία Ιρλανδία Ιταλία (κυρίως χώρες του Νότου). Οι Βόρειες χώρες της Ευρώπης οι πιό δυνατές οικονομικά Γαλλία Γερμανία Ολλανδία Βέλγιο Νορβηγία Φιλανδία Δανία θα φτιάξουν δικιά τους καινούρια ένωση. Μπορεί να φτιάξουν δικό τους καινούριο νόμισμα ή να διατηρήσουν το Ευρώ σε άλλη νέα μορφή. Στις υπόλοιπες χώρες το Ευρώ όπως το ξέραμε θα ακυρωθεί αποσυρθεί και θα ξαναγυρίσουν όλοι στα νομίσματά τους. Εμείς στην Ελλάδα θα είμαστε εντελώς αβοήθητοι. Θα λέμε το ψωμί ψωμάκι. Σκηνές κατοχής. Μεγάλη πείνα και εγκληματικότητα. Και δεν θα μας ανήκει και τίποτα! Με τα νέα μνημόνια και τους καινούριες συμβάσεις (που δεν τα διαβάζει κανένας αλλά όλοι τα υπογράφουν γιατί είναι ανίκανοι τεμπέληδες και πρωτίστως προδότες) θα μας έχουν αγοράσει μέχρι και την θάλασσα. Αυτό είναι το περιβόητο Σχέδιο Φοίνιξ: Μέσα από τον αφανισμό και τις στάχτες των μικρών αδυνάμων κρατών του Νότου να αναγεννηθούν ισχυρότερα τα κράτη του Βορά!
    --ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    --ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ!
    --ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ CDs! Πάγκαλος, Σημίτης, Βενιζέλος, Προδότες Παπανδρέου... και ΣΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ "ΧΟΝΤΡΟ ΓΑΖΙ" !!!
    --ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Και καλά πες οτι ο Νότης είναι μασώνος και σατανιστής...εσένα τι σε κόφτει ρε μεγάλε? πατέρας σου είναι η ήρθε σπίτι σου να σε μυήσει στη μασωνία? και εκτός αυτού για τον Παπανδρέου τον Αντρέα γιατί δε λες τίποτα? για τον Σημίτη γιατι οχι? Και ο Μπαχ μασώνος ήταν και πέθανε στα 33....χέστηκε κανεις? αντε ασχολήσου με τιποτα πιο δημιουργικό γιατί όχι τιποτα αλλο...αν εχεις παιδια θα τα ρημαξεις στις μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Βλέπεις οτι ο κοσμος τις εχει βαρεθει αυτες τις παπαρολογιες...λες και ανακάλυψες την αμερικη η ξεσκέπασες ολοκληρη σπείρα μαυρου χρήματος κανεις...ξεκόλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. θα συμφωνησω με τον φιλο παραπανω πως ο χριστιανισμος ειναι η συνεχεια της ελληνικης θρησκειας..στην παλαια διαθηκη υπαρχει ως 'βιβλιο του Ενωχ'(παλαια διαθηκη)εκει παραθετω αποδειξεις παρακατω, απο αλλον ιστιοτοπο (αν μου επιτρεπεται) μην βαρεθητε να το διαβασετε...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ http://networkedblogs.com/sMTGY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Ε ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΠΑΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΟΙΔΟ, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ, ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.. ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΙΟ ΕΙΧΕ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΙΑΣ ΣΩΘΗΚΕ (ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ) ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΙΕΣ, ΟΙ ΘΡΗΣΚΙΕΣ ΔΙΧΟΤΟΜΟΥΝ, ΜΟΝΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΩΝΕΙ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Phgainete se kamia ekklhsia h kanena mouseio byzantino)kai psaxte palies eikones ths Stayrwshs(otan milaw gia palies milaw gia pragmatika palies oxi tou 18ou kai 19ou). Tha deite ena eikonografiko thema aristera kai dexia tou stayrou gia to opoio polloi istorikoi ths texnhs exoun milhsei: Sol et Luna (o hlios kai to feggari). Den prokeitai katholou gia sataniko symvolo, mh trelathoume kiolas. To sygkekrimeno thema kosmei dekades xiliades vyzantines eikones, glypta, psifidota, katholikes kathedrikes, xeirografa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. RE KOURADA PREPEI NA EXEIS MEGALH FANTASI.PAIKSE LIGO ME TO POULAKI SOU NA SUNELTHEIS...ALLA EINAI FAINETAI TA PROVLHMATA SOU...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. kala ta les file mou..des kamia tsonta na syneltheis re provato orthodokso!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Νότης Νότης να σωθεί η ανθρωπώτης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Καλησπερα σε ολους,λυπαμαι γιαυτους που βριζουν .δυστηχως για να μας επιβληθη ο χριστιανισμος οι μισοι ελληνες περασαν απο φωτια και τσεκουρι.τα στοιχεια για τον νοτι ειναι τρομακτικα καλυτερα να μην τα ει χα δει.θελω να ρωτησω τους γονεις πως νιωθουν οταν μαθαινουν τα παιδια τους στο σχολειο οτι ο αβραμ εκανε τον ισαακ αυτος την ραχηλ........και ολοι μαζι ειμαστε το ευτυχισμενο εθνος του ισραιλ.ευχαριστω για τον χρονο σας,συγνωμη για την ορθογραφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή