Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Harry Potter και ο Σατανισμός


Η ναζιστική σύνδεση στο Harry Potter

Ο David έγραψε: Το τοπικό εβραϊκό μας Κοινοτικό Κέντρο συν-χρηματοδοτεί τον “κόμμα” Χάρι Πότερ με τα τοπικά μας βιβλιοπωλεία των σύνορων μας. Το φυλλάδιο για αυτό το μέρος αναφέρει ότι...
τα παιδιά θα λάβουν δωρεάν ένα τατουάζ κεραυνού [στα μέτωπά τους].
Το εβραϊκό Ταλμούδ (Παλαιά Διαθήκη των Εβραίων), απαγορεύει την πρακτική της μαγείας. Ωστόσο, τοπική εβραϊκή κοινότητα μας ανέχεται την πρακτική της μαγείας, καλώντας τα παιδιά να ντύνονται όπως ο Χάρι Πότερ και να προσποιούνται ότι είναι μάγοι. Αυτό είναι σίγουρα μια αποστροφή στα μάτια του Θεού. (Είναι ενδιαφέρον, καθ ‘όλη την Παλαιά Διαθήκη, ο Θεός διέταξε τους Ισραηλίτες ξανά και ξανά να μην εγκρίνει το απόκρυφο, τις παγανιστικές πρακτικές των γειτόνων τους, αλλά αρνήθηκαν να υπακούσουν στις απαγορεύσεις του.)
Επίσης, το ίδιο βράδυ πήρα αυτό το flyer από το εβραϊκό κοινοτικό κέντρο στα σύνορα, έφερα κοντά και  ένα βιβλίο Time-Life για την ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ. Είχε μια σειρά από συγκλονιστικές φωτογραφίες της Νεολαίας από το  Χιτλερικό Σώμα. Αυτό που με εντυπωσίασε, ήταν ο αριθμός των φωτογραφιών που απεικονίζουν το σύμβολο του κεραυνού – κυρίως για τη νεολαία στις σημαίες του Χιτλερικού Σώματος, αλλά και σε μερικές ασπίδες τελετουργικό στο Σώμα της Νεολαίας.
Το σύμβολο του κεραυνού χρησιμοποιήθηκε επίσης για τις στολές των Ναζί στρατιωτών SS, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, μάζωξε τον εβραϊκό λαό και πραγματοποίησε τη σφαγή τους. Πιο συγκεκριμένα, τα γράμματα SS στις στολές τους ήταν σχήμα διπλούς κεραυνούς – το ίδιο διπλό σύμβολο SS χρησιμοποιούνται από νεοναζί σήμερα (βλέπε επόμενη παράγραφο).
Η ακόλουθη περιγραφή του συμβόλου κεραυνός βρέθηκε στη χριστιανική τοποθεσία:
http://www.crossroad.to/text/symbols.html

Κεραυνός:

Στην αρχαίες μυθολογίες πολλών πολιτισμών (Νορβηγοί, ρωμαϊκές, ελληνικές, Native American, κ.λπ.), ο κεραυνός εκσφενδονίζεται από τους αρσενικούς θεούς στον ουρανό για να τιμωρήσουν, να φέρουν νερό (βροχή) ή γονιμοποιούν τη γη ή τα πλάσματα της. Οι μύθοι των Navaho συνδέονται με το Thunderbird, το σύμβολο της σωτηρίας και της θείας δωρεάς. Σε πολλά παιδικά παιχνίδια αντιπροσωπεύει την υπερφυσική δύναμη. Διπλοί κεραυνοί, είναι δημοφιλής με σύγχρονα σκίνχεντ που συμβολίζουν την ναζιστική εξουσία.
Ίσως μπορείτε να μαντέψετε εάν αυτό που οδηγεί… Ο Χίτλερ ήταν σε μεγάλο βαθμό εμπλεκόμενος στον αποκρυφισμό και τον παγανισμό και μοιράστηκε αυτές τις απόκρυφες διδασκαλίες με τους οπαδούς του, συμπεριλαμβανομένης της νεολαίας. Τους κεραυνούς στη ναζιστική νεολαία και τις στολές των SS ήταν αποκρυφιστικά σύμβολα, όπως ακριβώς ο κεραυνός στο μέτωπο του Χάρι Πότερ που είναι ένα σύμβολο αποκρυφισμού. Οι απόκρυφοι ναζιστικοί “επαγγελματίες” ήταν αυτοί που κατακρεούργησαν εκατομμύριους Εβραίους πολίτες στο Ολοκαύτωμα. Γιατί η Εβραϊκή κοινότητα φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα το σύμβολο του κεραυνού του Χάρι Πότερ, η οποία δεν είναι μόνο απόκρυφη, αλλά θυμίζει τη ναζιστική σφαγή από τα  SS. Παράλογο!
Το τατουάζ με τον αποκρυφιστικό κεραυνό  στα μέτωπά των παιδιών μπορεί να δηλώνει την προετοιμασίας τους για να δεχθεί το χάραγμα του θηρίου κάποια στιγμή ως “κάτι ωραίο.” Είναι μια τρομακτική σκέψη, αλλά πολύ πιθανό έως αναμενόμενο σε αυτούς τους καιρούς.
Σε ένα άλλο σημείωμα, το βιβλίο Time-Life που αναφέρονται τα ανωτέρω με τίτλο «Η Νέα Τάξη» είναι ένας από τους τρεις τόμους για τη ναζιστική Γερμανία. Δεν έχω δει τους άλλους δύο τόμους ακόμη, αλλά αυτό δεν απαριθμεί ακόμη τον όρο «Ολοκαύτωμα» στο ευρετήριο του. Θα μπορούσε αυτό ίσως  να είναι ένα παράδειγμα ρεβιζιονισμού της ιστορίας, στην οποία οι άνθρωποι είναι στην πραγματικότητα κατ ‘αντι Σημιτική μη ενημερώνοντας τους σημερινούς νέους αναγνώστες για το Ολοκαυτώμα με όλες τις φρίκες του.
Ένα άλλο ενδιαφέρον: Η .K. Ρόουλινγκ δήλωσε ότι είχε την πρόθεση, τα βιβλία της με τον Χάρι Πότερ να διαβαστούν από παιδιά ηλικίας περίπου 10 και πάνω. Ωστόσο, τα βιβλία, όπως γνωρίζουμε, είναι άγρια ​​γενικά για τα παιδιά από την ηλικία των 5 ετών (και ίσως ακόμη και νεότερους)….Είναι πραγματικά μια αποστροφή, όταν ενήλικες έχουν μυήσει δυνητικά τόσα πολλά μικρά παιδιά στη μαγεία και το σατανισμό πριν καν μπορούν να ξεχωρίσουν το σωστό από το λάθος. Οι γονείς φέρουν ευθύνη για την αγορά αυτών των βιβλίων…

Ο Χάρι Πότερ Εγκωμιασμένος για να πάρει τα μικρά παιδιά στο σατανισμό!

Ρίξτε μια πολύ στενή ματιά στα πολύ νεαρά κορίτσια(δεξιά), που είναι ντυμένα με κοστούμια μαγισσών, να κάθονται μπροστά του Πενταγράμματος του Σατανά (Πεντάλφα), με το αγαπημένο τους βιβλίο Harry Potter αγκαλιά τους. Έχετε αναγνωρίσει κάποιο από αυτά όπως το δικό σας;
Όχι μόνο δεν έχουν τις λεπτομέρειες της φορεσιάς, αλλά γνωρίζουν αρκετά για Μαγείες να κακογραμμένα (έννοια κακού) ξόρκια, “Avada Kedavra” στον τοίχο πίσω τους. Πολύ μικρά ζωγραφισμένες μάγισσες σε ένα πεντάγωνο με έναν κύκλο γύρω από αυτό, και να έχουν τοποθετήσει μικρά κεριά σε κάθε ένα από τις πέντε γωνίες συν 7 πρόσθετες. Το Πεντάγραμμο (Πεντάλφα) είναι το πιο ισχυρό, κακό, μαύρο Magick σύμβολο που υπάρχει, και αυτό γίνεται ακόμα πιο ισχυρό όταν περικυκλωθεί. Μπορείτε εύκολα να δείτε πως οι νέες αυτές μάγισσες πήρα την “κατανόησή” τους για Μαγείες, επειδή φοράνε όλες τις εποχές τα γυαλιά του Χάρι Πότερ, καθώς έχουν από ένα βιβλίο Χάρι Πότερ μπροστά τους.
Περαιτέρω, κάθε ένα από αυτά τα παιδιά δίνει το σημάδι του διαβόλου που είναι γνωστό με διάφορα ονόματα, “Il Cornuto”(Bush), “Cornuto», «Τριάδα του διαβόλου», «Μοσχιοί Devil,” και Devil Salute. “[Δρ Cathy Μπερνς, μασονικός και Απόκρυφη Σύμβολα Εικονογραφημένη, σ. 226-7]. Η δεύτερη φωτογραφία (αριστερά) τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια τελετής Μαύρης μαγείας στον Ναό του Set και δείχνει το Salute διαβόλου (βλ. παρακάτω) και το περικύκλωμα σε Pentagram(Πεντάλφα). Αυτό είναι σατανισμός προς τον Set, ένα από τους  κύριους δαίμονες της κόλασης, και είναι υπεύθυνος για το θάνατο και την καταστροφή.
Αυτά τα παιδιά κατανοούν ασφαλώς τη σημασία αυτού του χαιρετισμού χεριού κατά τη διάρκεια της χύτευσης του ξόρκιού:
“Χειρονομίες χρησιμοποιούνται επίσης σε Μαγεία”
Κάθε ένα από τα δάχτυλα σχετίζεται με έναν πλανήτη καθώς και μια αρχαία θεότητα. Δεδομένου ότι η δημιουργία κατάδειξης είναι μια μαγική πράξη και αποτελεί μέρος της πολλά ξόρκια, το δάκτυλο μπορεί να επιλεγεί από τον συμβολισμό της ..  Χειρονομίες είναι μαγικά εργαλεία τόσο ισχυρό όσο και κάθε άλλο… Πρόκειται για ένα σημάδι αναγνώρισης μεταξύ των σατανιστών και μαγισσών ή μασόνων.
Συνεπώς, μπορούμε μόνο να συμπεράνουμε ότι αυτές οι νεαρές μάγισσες έχουν μάθει ένα μέρος της Μαγείας από την ανάγνωση των βιβλίων του Χάρι Πότερ, και τώρα θέλουν να ενεργοποιηθούν εκ νέου με τις πολλές σκηνές της χύτευσης ξορκιών, ή την ανάγνωση κρυστάλλινων σφαιρών. Αυτή η εικόνα αιχμαλωτίζει την ουσία, του τι συμβαίνει σήμερα στην κοινωνία μας, όπως ο Harry Potter με τα βιβλία να στρέφουν αμέτρητους νέους – ορισμένους ήδη από το 8 ετος ηλικίας τους στη Μαγεία και το σατανισμό. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την μετατροπή τους σε πραγματικούς μάγους, μάγισσες όσο μεγαλώνουν. Το παιδί σας αντιδρά αντίστοιχα σε αυτές τις σκηνές του Χάρι Πότερ; Ξέρετε ουσιαστικά τι κάνει το παιδί σας;

Άλλα μασωνικά, σατανιστικά σύμβολα

«Χειρονομίες στο τελετουργικό Wiccan μπορούν εύκολα να γίνουν. Κατά την επίκληση του εωσφόρου, τα χέρια ανυψώνονται με τα δάχτυλα να προεκτείνονται  για να λάβουν ή να δείξουν τη δύναμη τους ή την “ταυτότητά” τους…μεταξύ τους … Γίνεται επίκληση με το πρώτο και το τέταρτο δάχτυλο, μέχρι τον αντίχειρα κρατώντας πατημένα τα υπόλοιπα δυο ενδιάμεσα κάτω από την παλάμη, εκπροσωπώντας τα κέρατα ».
["Wicca: Οδηγός για το μοναχικό Practitioner", ανέφερε ο Δρ Cathy Μπερνς, «τεκτονική και απόκρυφων Σύμβολα Illustrated" , ο Δρ Cathy Μπερνς, σ. 225].
Ποια είναι η σημασία των χειρονομιών στον σατανισμό ή μασονία; “Κινήσεις που χρησιμοποιούνται στη Μαγεία. Κάθε δάχτυλο αφορά ένα συγκεκριμένο πλανήτη, καθώς και μια αρχαία θεότητα. Δεδομένου ότι δείχνει να είναι μια μαγική πράξη και μέρος της αποτελεί πολλά ξόρκια, το δάκτυλο μπορεί να επιλεγεί από τον συμβολισμό του. Ο αντίχειρας σχετίζεται με την Αφροδίτη και για τον Πλανήτη, τη Γη. Δίας (τόσο τον πλανήτη όσο τον θεό) κανόνες για το δείκτη. Το μεσαίο δάκτυλο κυβερνάται από το θεό και τον Κρόνο (ο Σατανάς) το τέταρτο λεπτότερο από τον Ήλιο και τον Απόλλωνα, και το μικρό δάχτυλο από τον πλανήτη Ερμή. … Χειρονομίες είναι μαγικές, εργαλεία τόσο ισχυρά όσο από οποιοδήποτε άλλο … “
Το σύμβολο αυτό με το χέρι είναι γνωστό με διάφορα ονόματα:. “Τριάδα του διαβόλου, Il Cornuto, Cornuto, το Κέρας, Μοσχιοί Διάβολος, Twin-κερασφόρος Salute, Μοσχιοί χειρός, Devil Salute, και διάβολος Χορν Salute τριάδα του διαβόλου και πρόκειται για ένα σημάδι αναγνώρισης μεταξύ των σατανιστών και μαγισσών ή μασόνων. Θυμηθείτε ότι ο Σατανάς (ή Pan) καλείται «κερασφόρος Θεός”, και το σήμα με το χέρι διαμορφώνεται έτσι ώστε να μοιάζουν με κέρατα. “

Σατανιστές αγαπούν τον Χάρι Πότερ

Παίρνουν τα τρέχοντα γεγονότα και ζητήματα τη στιγμή που εταιρείες μετατρέπουν την αλήθεια της πραγματικότητας σε μυθιστόρημα. Προσπαθούν να κάνουν οτιδήποτε θρησκευτικό ή χριστιανικό να κρίνονται αυστηρά και γελοία. Το άρθρο αυτό γράφτηκε για να απεικονίσει την πραγματική αλήθεια για το τι συμβαίνει στα παιδιά μας, καθώς γίνονται φανατικοί του Χάρι Πότερ.
Εκατομμύρια παιδιά έχουν κάνει το “Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς” το βιβλίο με την πιο γρήγορη-πώληση στην ιστορία των εκδόσεων.
«Και, όπως και πολλοί από τους φίλους στα σχολεία, τα παιδιά μαγεύονται αρκετά από τα παράξενα κατορθώματα της απόκρυφιστικής σχολής Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια και έχουν πεισθεί ασυνείδητα  να ακολουθήσουν την …αριστερή οδό, αποφασισμένοι να γίνουν ειδήμονες στις μαύρες τέχνες όπως ο Harry και οι “φίλοι του”. «Συνήθιζα να πιστεύω σε αυτό που διδάσκονται στο Κατηχητικό Σχολείο», είπε μια κοπέλα ονόματι Ashley, ξυπνά ένα αρχαίο ξόρκι να καλέσει Cerebus, τo τρικέφαλο κυνηγόσκυλο του Hess. “Αλλά ο Harry Potter και τα βιβλία μου έδειξε ότι η μαγεία είναι πραγματική, κάτι που μπορούν να μαθαίνουν και να χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή, και ότι η Βίβλος δεν είναι παρά βαρετό ψέματα. ” Αυτό θέλουν να περάσουν στη νεολαία.
Αυτή είναι η ουσία , προειδοποίηση σχετικά με τον Harry Potter! Παιδιά ηλικίας ακόμη και 8 ετών είναι σκέτη αντιγραφή του Χάρι Πότερ, όποιος είναι και σε ό, τι πιστεύει… Δεδομένου ότι είναι μια μάγος μαύρης μαγείας, το αίμα, με μακρά ιστορία των ισχυρών γενεών της μαγείας, τα παιδιά σε όλη την υδρόγειο, θα ήθελαν να τον αντιγράψουν σε κάθε πτυχή. Τα παιδιά έρχονται ντυμένοι ως μάγισσες και warlocks, φέρνοντας μαζί τους σύνεργα που θα τους επιτρέψει να κάνουν μάγια, να διαβάσουν κρυστάλλινες σφαίρες και να υποκρίνονται πως μετατρέπουν τους ανθρώπους σε ζώα κλπ…
Καθ ‘όλη την απόκρυφη λογοτεχνία, θεωρώ το θέμα τους είναι ότι ο πληθυσμός σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτου θρησκείας, να υποβληθεί σε προετοιμασία για να δεχτεί τον ίδιο τον Αντίχριστο και τις “αξίες” του. Ο Χάρι Πότερ απεικονίζει τόσο κραυγαλέα την ισχύ της μαύρης μαγείας που  μπορούμε μόνο να σταματήσουμε να αναρωτιόμαστε αν δημοτικότητά του είναι σήμερα ένα από τα σημάδια του επικείμενου τέλους της εποχής.
Ας επιστρέψουμε στην κομπορρημοσύνη στο άρθρο περί Harry Potter:
“Το 1995, υπολογίστηκε ότι περίπου 100.000 Αμερικανοί, κυρίως ενήλικες, συμμετείχαν σε εωσφορικές λατρευτικές ομάδες. Σήμερα, περισσότερα από 14 εκατομμύρια παιδιά μόνο ανήκουν στην Εκκλησία του Σατανά, κυρίως χάρη στον “λιτό οδηγό” του αγοριού από το 4 Privet Drive. ” Οι αριθμοί είναι τρομακτικοί, στο σύνολο των πωλήσεων των βιβλίων Χάρι Πότερ, παραγόμενα από πολλούς ανθρώπους που διαβάζουν ένα βιβλίο που έχει αγοραστεί και ισούται ή υπερβαίνει το ποσοστό των 14 εκατομμυρίων ευρώ.
Θεωρώ ότι είναι απολύτως πιστευτό ότι αυτή η συγγραφέας είναι μυημένη στο σατανισμό όταν προάγει τον σατανισμό μεταξύ των παιδιών στις ΗΠΑ που έχει αυξηθεί στο 139% μέσα σε 5 μόλις χρόνια! “Πραγματικά, ο χρόνος είναι μια επίσπευση κατά την βιβλική προφητεία που θα εκπληρωθεί, “the whole earth went after the beast in amazement and admiration.” [Rev. 13:3, Amp. Bible Commentary].

genesisxresearch.wordpress.com

Ομαδα:Αφύπνιση Συνείδησης ( Consciousness Awakening )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου