Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Οι εκλογές η τελευταία σου ευκαιρεία.Μην την χάσεις

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Η νέα τάξη πραγμάτων, που σταδιακά αλλά σταθερά επιβάλλεται στην χώρα μας,  μετά τις τελευταίες εξαγγελίες Βενιζέλου και την χθεσινή αισχρή επίθεση του Λομβέρδου, πραγματοποιεί το τελικό χτύπημα της,  με σκοπό την πλήρη υποταγή σου στις επιθυμίες της.
Έχουν χρεοκοπήσει την χώρα. Τα παραμύθια τους στυλ,   εμείς πολεμάμε...
να μην χρεοκοπήσουμε,   είναι μέσα στο παιχνίδι της προπαγάνδας, με αποτέλεσμα να περνάνε όσο πιο εύκολα τα σχέδια τους,  που είναι η ισοπέδωση των πάντων, με απώτερο σκοπό το ξεπούλημα της χώρας . Αυτός είναι ο στόχος τους   Η  υπερήφανη αυτή χώρα να γίνει χωριό των Γερμανών και όχι μόνο! Το έργο καλά κρατεί.
Υπάρχει όμως διέξοδος από την παγίδα που μας έχουν στήσει; Βεβαίως   υπάρχει και αυτή είναι μία . Εκλογές τώρα.  .Όμως ποιος θα τις επιβάλλει;  Τα κόμματα; Δεν νομίζω να έχεις την ψευδαίσθηση, ότι θα το κάνουν. Δεν το θέλουν, το κάθε ένα για δικός του λόγους. Άρα ο μόνος που μπορεί να τις επιβάλλει είσαι εσύ. Εσύ θα βγεις στους δρόμους να ανατρέψεις τα σχέδια τους.   Ζήτα κάθε μέρα  και με όποιο τρόπο μπορείς  εκλογές,  να ανατρέψεις αυτό που σου κάνουν με την μέθοδο   του σαλαμιού. Μην περιμένεις κανένα σωτήρα να δώσει λύση. Εσύ μόνο μπορείς με την κινητοποίηση  σου σε όλα τα επίπεδα.   Μόνο έτσι θα το πετύχεις  και θα το πετύχεις αρκεί να ξυπνήσεις και να το απαιτήσεις. Όταν όμως το πετύχεις μη ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Ποια;
  • Μην σε πιάσουν κορόιδο ξανά και δεν πας να ψηφίσεις, με το επιχείρημα  όλοι το ίδιο είναι. Αυτό τους ευνοεί αφάνταστα  να ξαναβγούν και με ανανεωμένη εντολή,  να σε πουλήσουν και επίσημα στην παρέα της ΜΕΡΚΕΛ.
  • Να στείλεις αυτό το νεοταξικό  ΠΑΣΟΚ στα σκουπίδια. Γιατί όλοι αυτοί είναι σκουπίδια και εκεί ανήκουν.
  • Επίσης όλους αυτούς,  που εκτός του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν το μνημόνιο και τώρα το ξέχασαν και βγάζουν κορώνες! Το ίδιο επικίνδυνοι είναι.
  • Να απαιτήσεις όσοι έχουν διγλωσσία, ΝΔ,  να  φανερώσουν τα χαρτιά τους.
  • Ξεκαθάρισμα στους  300 της Βουλής. Στείλε στα σκουπίδια όλους όσους σε αποκαλούν , διεφθαρμένο τεμπέλημαζί τα φάγαμε, ζεις πολύ και γενικότερα όσους κάνουν κάθε μέρα τηλεοπτικές κολοτούμπες και παράλληλα κλαίνε για σένα. Τους έμαθες, τους ξέρεις, στείλτε τους  στην χωματερή.
Οι εκλογές θα γίνουν θέλουν  δεν θέλουν . Απλά  αν το απαιτήσεις, θα γίνουν  μια ώρα γρηγορότερα  και θα καθαρίσουμε με όλους αυτούς της νέας τάξης πραγμάτων.
Και ένα τελευταίοΟι ελευθέριες σου πετσοκόβονται. Έχεις αναρωτηθεί ότι το τελειωτικό χτύπημα θα είναι  με κατάργηση της ψήφου σου; Ναι ακριβώς έτσι. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων,  δεν θέλει την μεσαία τάξη,  που ψηφίζει,  διότι τους χαλάει τα σχέδια Μην το αγνοείς.
Για σκέψου το! Ζήτα αποφασιστικά  εκλογές και να είσαι παρών αν θέλεις να μείνεις ελεύθερος.
Υ.Γ. Εκλογές τώρα και να στείλουμε, εκτός των άλλων,  όλους τους πολιτικούς της νέας τάξη πραγμάτων εκεί που ανήκουν.ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.


olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου