Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Η μεγαλη αληθεια. Ποιοι κατεστρεψαν τη χωρα.



1Αυτοι που καταστρεψαν τη χωρα ειναι οι παρακατω:
1) Τα λαμογια οι πολιτικοι με τα σκανδαλα τους με τις "βουλευτικες" αποζημιωσεις των 10.000 και βαλε ευρω και με τις "αναθεσεις" δημοσιων εργων στους διαπλεκομενους μαζι τους ιδιωτες αεριτζηδες μεγαλοεργολαβους και μεγαλοτραπεζιτες και μεγαλοεπιχειρηματιες.
2) Οι φοροφυγαδες ιδιωτικοι υπαλληλοι, τα καρτελ των βενζινοπωλων, οι αλυσιδες...
υπερκαταστηματων, τα λαμογια οι εμποροι και οι καθε λογης ιδιωτες που εκλεβαν τους πολιτες με τις υπερτιμολογησεις τους, που εκλεβαν το κρατος με τις κομπινες τους και απο την αλλη οι ιδιοι απολαμβαναν και συνεχιζουν προκλητικα να απολαμβανουν παχυλα "μπονους", εταιρικα αυτοκινητα, εταιρικα κινητα και αλλα πολλα, εις βαρος των πολιτων και χωρις να παραγουν απολυτως τιποτα.
3) Τα λαμογια οι ιδιοκτητες εκδοτικων συγκροτηματων και ΜΜΕ μαζι με δηθεν "κατασκευστικες- εργολαβικες" εταιριες (βλεπε Μπομπολα, Αλαφουζο), που διαστρεβλωναν και συνεχιζουν να διαστρεβλωνουν συστηματικα την πραγματικοτητα και να προπαγανδιζουν την εκαστοτε κυβερνητικη και κυριως ΠΑΣΟΚΙΚΗ προπαγανδα του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ παρακρατους, προς ωφελος των ιδιων και των διαπλεκομενων μαζι τους πολιτικων "φιλων". Η πρεμουρα ολων αυτων (αποδυκνυεται περιτρανα σημερα οσο ποτε) ηταν και ειναι να καταδειξουν: α) ποσο αχρηστο ειναι το κρατος και ποσο καλοι και αξιοι ειναι αυτοι που πρεπει να αφεθουμε στα χερια των ιδιωτων για να σωθουμε (βλεπε την εκνευριστικη καθημερινη προπαγανδα του ΣΚΑΙ- Αλαφουζου για το περιβαλλον, δενδροφυτευση κλπ, η οποια συνοψηζεται στο παρακατω στλ "αφου ειστε τοσο αχρηστοι ως ελληνες, και καιτε την ελλαδα καθε χρονο, θα σας κανουμε εμεις δενδροφυτευση.."
β) ποσο σπουδαιος και παραγωγικος ειναι αυτος ο ιδιωτικος τομεας, ενα αγγελουδι που δεν κλεβει, δεν φοροδιαφευγει, δεν κανει απατεωνιες και λαμογιες και πως πρεπει να τους εχουμε υποχρεωση ολους αυτους γιατι ειναι δηθεν οι σωτηρες της υγειους επιχειρηματικοτητας και αναπτυξης (βλεπε καθημερινη MEGAλη προπαγανδα για τα δηθεν αναπτυξιακα εργα του αεριτζη Μπομπολα με τους δρομους και τα παρανομα διοδια τους)
4) Οι προπαγανδιστες και διαστρεβλωτες δημοσιογραφοι με τους μισθους των 250.000 ευρω το χρονο για να λενε ενα σωρο αρλουμπες και επειδη εχουν το "μεσο" να εκπεμπουν προπαγανδα ασυστολα εναντιων των Ελληνων.
Ολοι αυτοι ετρωγαν και συνεχιζουν να τρωνε τα χρηματα που θα επρεπε να περναμε καποιοι αλλοι για τη δουλεια που κανουμε και για τη προσφορα μας στην Ελλαδα.
Οι δημοσιοι υπαλληλοι που καταντησαν πιο γουρουνια και πιο αχρηστοι απο ορισμενους πολιτικους της ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ κυβερνησης, εαν τους ηλεγχε κανεις και τους ελιωνε το κορμι στις πειθαρχικες και ποινικες διωξεις (οι προισταμενοι τους) και γενικα εαν δουλευε το συστημα: " ιεραρχια- υπευθυνοτητα- εππαγελματισμος- πειθαρχια- ελεγχος- δικαιοσυνη- ανταμοιβη- ποινες", τωρα δεν θα μιλαγαμε για αυτους..
Εαν ειχαν αλλη επιλογη θα την διαλεγανε.
Δυστηχως ειχαν την επιλογη: "η μας ψηφιζεις για να κανουμε λαμογιες και σε διοριζουμε στο δημοσιο, ή μενεις στο δρομο και ψοφας της πεινας" απο τους πολιτικους τα τελευταια 40 χρονια.
Δεν ειναι ομως αργα να επανελθουν στον ισιο δρομο!
Ας μην μας προπαγανδιζουν ομως καθημερινα ολοι αυτοι οι ιδιωτικοι υπαλληλοι και ολοι αυτοι οι αεριτζηδες μεγαλοεργολαβοι και τραπεζητες και καθε λογης τυχαρπαστοι αχρηστοι ανεργοι (λογω βλακειας και ανεπαρκειας προσοντων) και καθε λογης καμμενα τιπακια δηθενοκουλτουριαρηδες και τιποτοκρατες μηδενιστες οτι για την καταντια στη χωρα φταινε οι δημοσιοι υπαλληλοι.
Δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος και δεν ειμαι ουτε ιδιωτικος.
Τωρα που ξερετε ποιοι κατεστρεψαν τη χωρα, δεν δικαιολογειστε να διαστρεβλωνετε τη πραγματικοτητα.
Ειστε ολοι αξιοι της μοιρα σας που ψηφιζατε ολα αυτα τα χρονια τα λαμογια που σας κυβερνουν, που ανεχοσασταν τις κομπινες των τραπεζων των εμπορων, των βενζινοπολων, τις απεργιες των σκουπιδιαρηδων, τις αυθαιρεσιες της καθε λεγομενης "δημοτικης αστυνομιας", τον καθε τυχαρπαστο δημαρχο και νομαρχη, τον καθε αθλιο βουλευτη, τον καθε αυτονομημενο μπατσο να κανει οτι θελει κλπ κλπ..
"Εχετε την εξουσια που σας αξιζει.."
Η Ελλαδα πεθανε για τα επομενα 60 χρονια και μαζι με αυτη ολα τα ονειρα των νεων μαζι και το δικο μου. Και κατηγορω ολους εσας απο 50 και ανω γιατι εσεις τα καταστρεψατε..
Θα μας βρειτε μπροστα σας καθημερινα, οτι και να κανετε, οπου και να ειστε.

1 σχόλιο:

  1. kata thn gnomimou ola ta kaka ta ekane h masonia kai mono ,,ta parapano pou anafernete einai h asidosia ton politikon gia na katastrepsoun thn elada me entoli ton masonon

    ΑπάντησηΔιαγραφή