Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Διαβάστε Ελληνες την αλήθεια που προσπαθούν να μας καταστρέψουν


Ο λαός δίκαια έχει εξαγριωθεί, με όλα αυτά τα πολιτικά σκουπίδια που έχουν κυβερνήσει τη χώρα τα τελευταία 35 χρόνια και την έχουν οδηγήσει οικονομικά, σε χρεοκοπία. Που κάναν τα έδρανα του κοινοβουλίου, ιδιωτικές τους επιχειρίσεις. Που τόσα χρόνια ήταν μόνο λόγια, κοροϊδία και υποκρισία απέναντι στο λαό, ενώ τα έργα τους ήταν άθλια και τρισάθλια, οδηγώντας σιγά σιγά τη χώρα και τους πολίτες από το κακό στο χειρότερο και στην οικονομική καταστροφή.
ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΙ...
ΣΤΟ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ.
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ;
Γιατί δεν είναι Έλληνες, γι' αυτό και δεν εργάζονται προς όφελος της Ελλάδας και των Ελλήνων, αλλά εργάζονται για τα συμφέροντα ξένων, οι οποίοι θέλουν να αγοράσουν την Ελλάδα με όλα τα νησιά και τον ορυκτό της πλούτο στην τιμή των 110 δις ευρώ. Σε αυτή την προσπάθεια, βοηθούν πολλά ΜΜΕ και πολλοί δημοσιογράφοι. (Πιστεύει κανείς ότι ο Χρ. Κώνστας του Alter εργάζεται για το καλό της Ελλάδος και των Ελλήνων;). Οι “Έλληνες” πολιτικοί βέβαια, που κάνουν τους “μεσίτες” τόσα χρόνια, έχουν πολύ καλές μίζες. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Κάποτε λεγόταν ΟΤΤΟ ΦΡΙΝΤΡΙΧ. ΛΟΥΝΤΒΙΧ ΦΟΝ ΒΙΤΤΕΛΣΜΠΑΧ (βασιλιάς ΌΘΩΝ). Όταν καταλάβαμε τι επεδίωκε και τι ρόλο έπαιζε, τον “σαλπάραμε” από τον Πειραιά για τον αγύριστο. Αυτοί όμως δεν το έβαλαν κάτω. Τους βάφτισαν με χριστιανικά ονόματα και μας ξεγέλασαν. Ήρθε ο Γεώργιος Α', ο Κωνσταντίνος Α', ο Αλέξανδρος Α', ο Γεώργιος Β', ο Παύλος Α', ο Κωνσταντίνος Β' αλλά είχαν όλοι κοινό επίθετο και λέγονταν ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ.
Αργήσαμε αλλά τους καταλάβαμε και αυτούς (από τα έργα τους) και το '74 τους στείλαμε και αυτούς στον αγύριστο με πιο δημοκρατικό τρόπο ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε. Αυτοί όμως πάλι δεν το έβαλαν κάτω και μας ξεγέλασαν πάλι, γιατί δεν τους έδωσαν τώρα μόνο χριστιανικά ονόματα, αλλά και ελληνικά επίθετα. (Παπανδρέου- Καραμανλής- Παπακωσταντίνου- Δήμας- Πάγκαλος- Βενιζέλος- Σαμαράς κ.ά.). Όλοι όμως για να κυβερνήσουν πρέπει να έχουν ένα κοινό επίθετο. Το “επίθετο” ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.
Τώρα Έλληνες γνωρίζετε, γιατί προσπαθούν πρώτα, να μας πτωχεύσουν σαν άτομα και μετά να χρεοκοπήσουν και να ξεπουλήσουν την Ελλάδα. Γιατί δεν είναι Έλληνες και γιατί εργάζονται για τα συμφέροντα ξένων κερδοσκόπων.
Πρέπει όμως να γνωρίζετε και κάτι άλλο. Μπορεί να μας ξεγέλασαν και να μας εξαπάτησαν, μπορεί να βλέπουμε ότι καταστρέφουν και διαλύουν τη χώρα, αλλά έχουν το “άλλοθι”, ότι τους ψήφισε ο λαός.
ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ. Το σύνθημα πρέπει να είναι ένα. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. (οι Έλληνες να το διαδώσουν παντού και να μην σχολιάσουν).

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

3 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εκλογές ρε μαλακοπίτουρες, τι σας ψεκάζουν και σκέφτεστε σαν πρόβατα...

    Πόλεμος στους ριφιφήδες της ζωής μας!
    http://lefteria.blogspot.com/2011/09/blog-post_1859.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε να οργανωθουμε μα κρανοι κλπ και να κανουμε ντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή